Vergaderen

in Hilversum

Vergaderlocaties in Hilversum

Van moderne vergaderruimtes in het centrum tot sfeervolle locaties aan de rand van de stad, er is voor elk type bijeenkomst een passende optie beschikbaar. Of je nu een kleine vergadering, een trainingssessie, een presentatie of een conferentie organiseert, de vergaderlocaties in Hilversum zijn uitgerust met de nodige voorzieningen en technische ondersteuning om jouw evenement soepel te laten verlopen.

Hilversum staat bekend als de mediastad van Nederland, met het beroemde Media Park als een prominente hub. Ontdek de verschillende vergaderlocaties in Hilversum en reserveer nu jouw ideale locatie en verzeker jezelf van een professionele en productieve vergadering in Hilversum.

Toplocaties in Hilversum:

Op zoek naar meer vergaderlocaties in Hilversum?

beeld-en-geluid-hilversum

Ontvang uw gasten in het indrukwekkende Atrium, of vier er een feest. Presentaties, lezingen en filmvertoningen kunnen uitstekend worden gegeven in de theaterzalen, die door de LED-verlichting in de muren en plafonds helemaal kunnen worden aangepast naar uw stijl. De BenG Labs zijn perfect voor bijeenkomsten in kleinere gezelschappen. Wilt u echt impact maken? Kijk dan naar de indrukwekkende Eventvloer, deze moderne ruimte bevindt zich midden in het nieuwe Mediamuseum perfect voor presentaties, lezingen of filmvertoningen. De ruimte beschikt over een hypermoderne mediareactor die aangepast kan worden naar uw eigen huisstijl.

gooiland-hilversum-aanzicht

Bent u op zoek naar een centraal gelegen locatie voor uw congres, beurs, seminar, productpresentatie of bedrijfsfeest? Een evenement bij Gooiland in Hilversum verrast en zult uw gasten bijblijven. Dit moderne rijksmonument ligt op 20 minuten rijden van Amsterdam, Utrecht en Amersfoort is het decor van de meest toffe, eigentijdse evenementen. Gooiland is dé plek van contrasten. Uitersten die uw blik verruimen. Architect Jan Duiker ontwierp in 1936 een gebouw met oneindig veel doorkijkjes naar het buiten. Het daglicht speelt op de muren van het hart van de locatie: de Green Area. Een zegen voor het energieniveau van uw gasten. In het authentieke theater gaat het licht juist uit; de spot op het podium laat uw sprekers schitteren. Bij Gooiland benut men deze contrasten om zakelijke evenementen te organiseren die verrassen en bijblijven. Verwacht het onverwachte.

van-der-valk-hotel-hilversum-de-witte-bergen-aanzicht

De zalen hebben diverse afmetingen en kunnen worden uitgerust met de gewenste audiovisuele apparatuur. Er zijn 16 volledig geoutilleerde boardrooms en 21 multifunctionele zalen. De boardrooms zijn voorzien van een HD-plasma televisiescherm, een espressoapparaat en een minibar. De multifunctionele zalen zijn geschikt voor 2 tot 350 personen. In het gehele hotel is gratis draadloos internet aanwezig.

amrath-hotel-lapershoek-arenapark-hilversum-aanzicht

Amrâth Hotel Lapershoek – Arenapark is een vier-sterrenhotel gesitueerd in een magnifieke villa in Hilversum. Gelegen op slechts 5 minuten rijden vanaf de A1 en A27 en op loopafstand van Station Sport Park Hilversum. Het hotel beschikt over 80 hotelkamers en 9 multifunctionele vergaderzalen voor zowel zakelijke als privé bijeenkomsten tot 600 personen. Geniet in het gezellige restaurant met serre, bar en terras van alle faciliteiten die Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark te bieden heeft.

amrath-hotel-mediapark-hilversum-vergaderlocatie-aanzicht

Centraal gelegen in Nederland, nabij het Mediapark en het centrum van Hilversum, met gratis parkeergelegenheid én op loopafstand van het station, vindt u Amrâth Hotel Media Park Hilversum. In één van de drie, van daglicht voorziene en eigentijds ingericht zalen, is het prettig bijeenkomen.
Voor een kleine vergadering, training of presentatie tot 80 personen of feestelijke gelegenheid in besloten gezelschap bent u bij Amrâth Hotel Media Park aan het juiste adres!

roast-hilversum-aanzicht

Roast is een vergaderlocatie, gevestigd te Hilversum. Het Meeting Center in het centrum is eind 2009 geopend en het is inmiddels ontwikkeld tot een volwaarde, prettige en gastvrije vergaderlocatie voor grote en kleine bijeenkomsten.

hotel-villa-trompenberg-hilversum-aanzicht

Deze historische villa heeft vier diverse eventruimtes: Café de Clercq, Petit Versailles, Salon de Rosa en The Gardens, die geschikt zijn voor zakelijke en particulieren bijeenkomsten. Het café is de kleine warme binnentuin met een perfecte setting voor vieringen. De capaciteit is 25 personen. Petit Versailles, de serre met groene planten en veel elegantie, kan gecombineerd worden met de Salon de Rosa. Dit is een warme lobby waar u zich kan terugtrekken en is dus geschikt voor bescheiden vieringen. De Petit Versailles heeft een capaciteit van 20 personen en de mooie salon een capaciteit van 14 personen. The garden van 1500 vierkante meter is een perfecte buitenlocatie voor vieringen of workshops.

studio-21-hilversum-aanzicht

Laat u omgeven door beleving in Studio 21. Studio 21 is een unieke eventlocatie in het midden van het land met 1750 M² aan mogelijkheden. Studio 21 is ‘groots’ maar toch intiem: groots in haar state-of-the-art faciliteiten en intiem door haar setting. Indien gewenst kan Studio 21 een event van creatie tot organisatie uit handen nemen. Eén aanspreekpunt voor catering, techniek en entertainment.

ernst-sillem-hoeve-hilversum-aanzicht

Hotel Ernst Sillem Hoeve denkt graag mee en doet er alles aan om te verrassen en bijeenkomsten tot een succes te maken. De vergaderlocatie beschikt over 18 sfeervolle, moderne vergaderruimtes, variërend van 12 tot 165m², geschikt voor groepen van 2 tot 175 personen. Iedere zaal heeft zijn eigen uitstraling en de zalen op de begane grond hebben toegang tot het park. Welke opstelling en faciliteiten de organisatie ook wenst, de medewerkers van de locatie zorgen ervoor dat het aan niets ontbreekt.

Kunnen wij helpen bij het organiseren van jouw volgende bijeenkomst?

Wij zijn Meeting Experts. Wij plannen en beheren alle zakelijke bijeenkomsten voor bedrijven, organisaties en overheden. Met ons rijke aanbod bieden we de juiste locatie voor iedere bijeenkomst.

Nancy Van der Linden, Manager Meeting Experts

Plan een gratis videocall direct in onze agenda!