Vergaderen

bij de Boer

Vergaderen bij de Boer

Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie? Vergaderen bij de boer biedt een unieke ervaring waar natuurlijke schoonheid en rust samenkomen voor jouw volgende zakelijke bijeenkomst. Vergaderlocaties verspreid over het pittoreske landschap van Nederland. De perfecte setting voor diverse evenementen, van boardmeetings, heisessies tot creatieve brainstormsessies.
Ontsnap aan de dagelijkse sleur en dompel jezelf onder in de natuurlijke schoonheid van het boerenleven. Met ruime vergaderzalen, uitgerust met moderne voorzieningen, en prachtige buitenruimtes voor inspirerende pauzes, creëren we een atmosfeer waar ideeën kunnen bloeien en teambanden versterkt kunnen worden. Vergaderen bij de boer is niet alleen een zakelijke bijeenkomst, het is een ervaring. Boek vandaag nog jouw unieke vergaderlocatie en ontdek de kracht van de landelijke omgeving voor jouw volgende evenement.

Onze selectie van vergaderlocaties bij de boer:

Op zoek naar meer vergaderlocaties bij de boer?

Boerderij-de-boerinn-aanzicht

Boerderij de Boerinn beschikt over maar liefst 11 vergaderruimtes, elk met een uniek karakter. Het maakt dus niet uit of u met 2 of met 300 personen komt; er is altijd wel een geschikte ruimte voor uw meeting. Elke ruimte is voorzien van goed meubilair, een beamer met scherm of groot TV-scherm.

de-polderij-vergaderen-bij-de-boer-aanzicht

Bij De Polderij vindt u geen ‘standaard’ vergaderruimtes. De ruimtes zijn ingericht voor specifieke sessiedoelen. Denk hierbij aan workshops, presentaties, coaching, groepsgesprekken of brainstormsessies. Op deze locatie geeft de natuur van de omgeving een positieve uitstraling. U kunt genieten van de planten, groene wanden en de natuurlijke vormen van het natuurgebied. Alle zalen beschikken over dimbare verlichting, regelbare temperatuur, verplaatsbaar meubilair en goede audiovisuele middelen. Zo richt u uw ruimte in naar uw persoonlijke voorkeuren. De ruimtes zijn voor maximaal 120 personen beschikbaar.Ook is er ruimte voor individuen en voor gezelschappen vanaf 2 personen die in rust willen vergaderen.

boerderij-zonneveld-aanzicht

Op zoek naar een sfeervolle omgeving die inspiratie biedt aan je team, afdeling of het hele bedrijf? En die uitermate geschikt is voor meetings, vertrouwelijke gesprekken of zakelijke borrels, maar waar je ook uitgebreid kunt vergaderen en brainstormen? Dan ben je bij Boerderij Zonneveld aan het juiste adres.

Voor een vergaderruimte bent u bij Mereveld aan het juiste adres. De locatie biedt acht unieke zalen die voorzien zijn van oude elementen met een prachtig modern design. De acht zalen hebben een capaciteit van 2 tot wel 700 personen. In de zalen zijn alle technische faciliteiten beschikbaar. Denk hierbij aan een beamer, flip-over en overige visuele middelen. De zalen hebben veel mogelijkheden qua indeling. Zo kunnen alle congreszalen met elkaar gecombineerd worden voor een grote groep.

de-dyck-vergaderen-bij-de-boer-aanzicht

De Dyck is een evenementenlocatie met een unieke ervaring van luxe, comfort en de sfeer van het boerenleven. Hier vindt u de rust, inspiratie en creativiteit bij uw zakelijke bijeenkomst, feest of trouwerij. Onze moestuin is het groene hart van ons bedrijf. De gerechten zijn vers en biologisch. Respect voor de omgeving en natuur is dan ook belangrijk voor De Dyck. Wanneer u de gerechten proeft maakt u kennis met de echte Hollandse bodem.

buitenplaats-de-heeserhof-vergaderen-bij-de-boer-aanzicht

Wie bij Buitenplaats de Heeserhof het terrein opstapt valt van de ene verbazing in de andere. Ineens staat u in een onverwachte wereld. Een inspirerende ruimtelijk tuin, waarbij u vanaf het begin al blij wordt van de rust en de ruimte die u ervaart, dit werkt als vanzelfsprekend mee in de meeting. Buitenplaats de Heeserhof: Ruimte voor effectief werken en grenzeloos genieten. Hier brengt u werkelijk wat tot stand!

de-bronckhorst-hoeve-vergaderen-bij-de-boer-aanzicht

In deze Hoeve zijn vier verschillende binnenruimtes en één buitenruimte die allemaal flexibel inzetbaar zijn. Deze geven uw evenement allemaal een verschillende sfeer. De Huiskamer is een ruimte met een oppervlakte van 90 vierkante meter, waar een maximale capaciteit van 70 personen van toepassing is. U zal zich hier snel thuis voelen na een heerlijk ontbijt, lunch, diner of borrel. De Deel is een vergaderruimte met veel natuurlijk licht en met uitzicht op de groene omgeving. Deze zaal heeft een capaciteit van maximaal 75 personen. De Potstal is een sfeervolle ruimte die zich perfect leent voor vergaderingen of presentaties, en De Paardenstal is een modern ingerichte ruimte waar u een evenement tot wel 150 personen kunt organiseren.

de-riethoeve-vergaderen-bij-de-boer-aanzicht

De Riethoeve bestaat uit vier verschillende zalen met elk zijn eigen inrichting en charme. Naast de ruime lounge beschikt de locatie over drie andere ruime zalen. In de grote zaal kunnen presentaties gegeven worden voor groepen tot 60 personen. De drie kleinere zalen zijn geschikt voor vergaderingen, trainingen en workshops van 5 tot 15 personen. Alle zalen zijn sfeervol ingericht. Verder beschikt de locatie over een professionele geluidsinstallatie met mengtafel en draadloze microfoon, lichtinstallatie, flip-overs, white boards, projectieschermen en een beamer.

landgoed-ulvenhart-vergaderen-bij-de-boer-aanzicht

Laat u inspireren door de authentieke uitstraling van Landgoed Ulvenhart. Deze historische plek is de ideale locatie voor zakelijke bijeenkomsten, een onbezorgde bruiloft of een bijzondere familiereünie. Landgoed Ulvenhart heeft 5 unieke vergaderlocaties, voor zowel een eendaagse als meerdaagse bijeenkomst. Diverse opstellingen zijn mogelijk waardoor de zalen ruimte bieden aan maximaal 145 personen.

buitengoed-de-uylenburg

Buitengoed de Uylenburg is een prachtige inspirerende plek, die gelegen is tussen de weilanden, naast het natuurgebied ‘’Bieslandse Bos’. In de nabije omgeving vindt u het historische centrum van Delft met leuke bezienswaardigheden. Op deze locatie wordt men uitgedaagd om nieuwe win/win situaties te creëren met oog voor maatschappij en milieu. De sfeer van de Uylenburg is open en natuurlijk. Buitengoed de Uylenburg beschikt over drie verschillende vergaderruimtes. Alle ruimtes zijn voorzien van een beamer, projectiescherm, flip-over en draadloos internet. De ruimtes bieden een maximale capaciteit van 25 mensen.

Kunnen wij helpen bij het organiseren van jouw volgende bijeenkomst?

Wij zijn Meeting Experts. Wij plannen en beheren alle zakelijke bijeenkomsten voor bedrijven, organisaties en overheden. Met ons rijke aanbod bieden we de juiste locatie voor iedere bijeenkomst.

Nancy Van der Linden, Manager Meeting Experts

Plan een gratis videocall direct in onze agenda!