Vergaderen

in Den Bosch

Vergaderlocaties in ‘s-Hertogenbosch

Op zoek naar de perfecte vergaderlocatie in het bruisende hart van Noord-Brabant? Den Bosch biedt een scala aan inspirerende plekken om te vergaderen. Of je nu een kleine bijeenkomst organiseert of een grootschalig evenement plant, Den Bosch heeft voor elk wat wils.

Het historische stadscentrum van Den Bosch is een populaire keuze voor vergaderlocaties. Met charmante grachtenpanden en monumentale gebouwen biedt het een unieke sfeer voor jouw vergadering. Of je nu de voorkeur geeft aan een prachtig gerestaureerd herenhuis of een moderne vergaderruimte in een historisch pand, Den Bosch heeft diverse opties om uit te kiezen.

Toplocaties in Den Bosch:

Op zoek naar meer vergaderlocaties in Den-Bosch?

Golden-Tulip-Den-Bosch-Gevel

Het modernste meeting center in het hart van de Amsterdamse Zuidas, de ideale vergaderlocatie voor uw meeting, presentatie, event, training of bijeenkomst! Atrium Meeting Centre is gevestigd in het bekende Atrium Gebouw en bevindt zich op de Amsterdamse Zuidas; op loopafstand van Amsterdam Zuid Centraal Station. Het bruisende hart van Amsterdam, beter bekend als de Zuidas, is Europa’s best bereikbare locatie. Atrium Meeting Centre onderscheidt zich door haar vijf-sterren service, hierdoor wordt u compleet ontzorgd. Zo kunt u ontspannen vergaderen en regelt het Atrium Meeting Centre team met een grote glimlach en een passie voor hospitality de rest.

Duke-Hotel-Den-Bosch-Gevel

Vergader zwevend boven de leukste restaurantstraat van Nederland met Panaroma uitzicht over ‘s-Hertogenbosch en de beroemde Sint Jan Kathedraal. The Duke Suite, het paradepaardje van The Duke Boutique Hotel leent zich perfect als vergaderlocatie voor exclusieve gezelschappen en boardmeetings.

design-museum-den-bosch-gevel

Design Museum Den Bosch is een museum voor moderne kunst, waar u vooral hedendaagse beeldende kunst en vormgeving vindt. De locatie toont ook de invloed van design op ons dagelijks leven en vertelt het verhaal achter de kunst. Het museum beschikt over een grote tentoonstellingszaal, een middelgrote tentoonstellingszaal met daglicht en een kleine presentatieruimte.

the-den-den-bosch-gevel

Welkom bij The Den, ‘s-Hertogenbosch, a Tribute Porfolio Hotel, ideaal gelegen op loopafstand van centrum en station Den Bosch en dichtbij de Brabanthallen. Het hotel kenmerkt zich met haar moderne interieur, bourgondische cultuur en internationale allure. Het is de perfecte all-in-one vergaderlocatie in Den Bosch met meerdere vergaderruimtes, restaurants & bars, en hotelkamers op één bestemming.

Verkadefabriek-Den-Bosch-Gevel

Een inspirerende locatie voor u en uw gasten. Bij de Verkadefabriek kunt u terecht voor het organiseren van presentaties, workshops, conferenties, seminars, debatten en lezingen, maar ook voor bedrijfsfeesten en zakelijke diners.

Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 geeft u het gevoel van een comfortabele, warme deken. Het hotel ademt luxe, ruimte en eigentijdse charme. Geniet van culinaire creaties in Restaurant Salt of kom tot briljante creatieve ideeën in Van der Valk’s bijzondere interactieve vergaderzalen.

Seats2Meet ‘s-Hertogenbosch CS

Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 geeft u het gevoel van een comfortabele, warme deken. Het hotel ademt luxe, ruimte en eigentijdse charme. Geniet van culinaire creaties in Restaurant Salt of kom tot briljante creatieve ideeën in Van der Valk’s bijzondere interactieve vergaderzalen.

willem-twee-muziek-en-beeldende-kunst-gevel

Willem Twee muziek en beeldende kunst is gevestigd in de voormalige sigarenfabriek Willem II, een van de prachtige historische panden van ’s-Hertogenbosch. Deze 100 jaar oude sigarenfabriek is tegenwoordig een beeldende kunstplek én poptempel met talloze vergaderfaciliteiten. Ook is Willem Twee een ontmoetingsplaats met flexplekken en een lunchcafé waar u kunt genieten van heerlijke gerechten. Ontmoeten, ontwikkelen en vernieuwen, daar draait het om bij Willem Twee muziek en beeldende kunst.

Van der Valk Hotel Nuland – ‘s Hertogenbosch is gelegen in een mooie landelijke omgeving in Noord-Brabant. Het nieuwe hotel zal in mei 2022 open gaan met 12 nieuwe moderne feest- en vergaderzalen. Voor kleinere vergaderingen en grote evenementen tot een gezelschap van 1500 kunt u bij ons terecht. Tot onze nieuwe faciliteiten behoren een Circus Gran Casino, wellness, home cinema, live cooking en een autolift.

hotel-de-ruwenberg-den-bosch-gevel

Hotel en Congreslocatie De Ruwenberg is de ideale locatie voor diverse soorten vergaderingen, evenementen, bedrijfsborrels, etc. Het hotel is gelegen op een 14 hectare groot landgoed. Door de groene omgeving is De Ruwenberg perfect voor inspirerende sessies met collega’s, partners en uw teams.
Het hoofdgebouw bestaat uit een 14e-eeuws gerenoveerd kasteel. Daaromheen liggen de meeste van de 40 meeting rooms en alle 196 hotelkamers. En vanwege de hotelkamers en de aangename diverse hotelfaciliteiten is deze locatie bij uitstek geschikt voor meerdaagse events.

Kunnen wij helpen bij het organiseren van jouw volgende bijeenkomst?

Wij zijn Meeting Experts. Wij plannen en beheren alle zakelijke bijeenkomsten voor bedrijven, organisaties en overheden. Met ons rijke aanbod bieden we de juiste locatie voor iedere bijeenkomst.

Nancy Van der Linden, Manager Meeting Experts

Plan een gratis videocall direct in onze agenda!