Vergaderlocaties

in de Natuur

Vergaderruimtes in de Natuur

Ontdek de perfecte vergaderlocatie in het groen voor jouw volgende bijeenkomst! Geniet van de rust en inspiratie die de natuur biedt terwijl je brainstormt, vergadert en strategieën ontwikkelt. Onze groene vergaderlocaties, gelegen te midden van prachtige landschappen, bieden een verfrissende omgeving die de creativiteit en productiviteit stimuleert.
Of je nu kiest voor een idyllische locatie in het bos, aan het water of te midden van weelderige tuinen, wij hebben de perfecte plek voor jouw vergadering.
Vergaderen in de natuur, van recepties en borrels tot trainingen en meerdaagse sessies. Alle vergaderplekken verschillen in ligging, stijl en gevoel, maar overal kan je een wandeling maken door de natuur.

Onze selectie van vergaderlocaties in de natuur:

Op zoek naar meer vergaderlocaties in de natuur?

het-nationaal-park-de-hoge-veluwe-vergaderen-in-de-natuur-aanzicht

Een eigentijdse, duurzame locatie omringd door 5.400 hectare pure natuur. De overweldigende en diverse natuurlandschappen van Het Nationale Park De Hoge Veluwe bieden een inspirerend decor voor evenementen. Een exclusieve bijeenkomst, een groots buitenevenement of een vergadering met een workshop houthakken of ijsbaden als onderbreking, in Het Nationale Park De Hoge Veluwe vindt u minstens even zoveel diversiteit aan mogelijkheden als aan landschappen. En dat op slechts een klein uurtje rijden vanuit nagenoeg elke regio in Nederland.

fletcher-hotel-restaurant-doorwerth-arnhem-vergaderen-in-de-natuur-aanzicht

Gelegen in een bosrijke omgeving, maar op steenworpafstand van de bruisende stad Arnhem vindt u het luxe 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Doorwerth-Arnhem. De centrale ligging en luxe faciliteiten maken het hotel de ideale uitvalsbasis voor een heerlijk verblijf. Het hotel beschikt onder andere over 117 hotelkamers, 23 multifunctionele vergaderzalen, een restaurant, een lounge, gezellige bar en een traditionele Engelse pub met biljarttafel (op aanvraag geopend).

Conferentiehotel-Kontakt-der-Kontinenten-aanzicht

Kontakt der Kontinenten is niet zomaar een conferentiehotel. Het hotel bestaat uit twee bijzondere historische gebouwen, het voormalige missiehuis Sint Jan en Klooster Cenakel. Deze gebouwen bieden de ruimte aan uw (meerdaagse) zakelijke bijeenkomst, conferentie of event. Het hotel is uitstekend bereikbaar en ligt op nog geen 5 minuten van de A28. Parkeren kan makkelijk én gratis op het eigen parkeerterrein.

Boerderij-de-boerinn-aanzicht

Boerderij De Boerinn is al 25 jaar een evenementenlocatie met diverse zalen en talloze activiteiten, gelegen in de uitgestrekte polders van Het Groene Hart. Bij Boerderij de Boerinn wordt de nuchterheid en charme van het boerenleven gecombineerd met een professionele aanpak en ongekende gastvrijheid. Iedereen is welkom voor een buitengewone beleving op deze boerderij.

Landgoed-Zonheuvel-vergaderlocatie-in-de-natuur-aanzicht

Hotel en Conferentiecentrum Landgoed Zonheuvel is schitterend gelegen in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug in de Kaapse Bossen van Doorn. Hier kunt u geconcentreerd vergaderen, lekker eten en heerlijk relaxen. Landgoed Zonheuvel is een unieke, gastvrije locatie met professionele dienstverlening op hoog niveau. Samen met u gaat Landgoed Zonheuvel voor het beste eindresultaat van uw bijeenkomst.

postillion-hotel-arnhem-aanzicht

Postillion Hotel Arnhem ligt nabij Arnhem, waar de A12 en A50 samenkomen. De locatie beschikt onder meer over 12 vergaderzalen met een capaciteit tot 350 personen en 83 hotelkamers. Daarnaast kunt u genieten van smakelijke gerechten en sublieme service in het sfeervolle restaurant.

van-der-valk-hotel-apeldoorn-de-cantharel-vergaderlocatie-in-de-natuur-aanzicht

De Cantharel is ideaal gelegen aan de rand van de Veluwe onder de rook van Apeldoorn. Vlak bij de snelweg maar dit merk je niet. De Cantharel is geënt op luxe en comfort met vele voorzieningen om de gasten zo veel mogelijk in de watten te leggen. Vanwege de ligging biedt de Cantharel vele activiteiten rondom de Veluwe aan, met als uniek punt een heus paardenhotel zodat u gebruik kan maken van de vele paardenroutes met uw eigen trouw ros.

Antropia is een bijzondere congreslocatie. Goed bereikbaar met zowel de auto als de trein dankzij haar ligging pal naast NS station Driebergen-Zeist en aan de A12. Een groene oase in midden-Nederland, want Antropia bevindt zich op het prachtige Landgoed de Reehorst. De locatie beschikt over een grote diversiteit aan zalen en u kunt er genieten van ambachtelijk bereide biologische gerechten uit de eigen keuken. Antropia beschikt over het EKO-keurmerk en het Gouden Green Key-keurmerk.

bilderberg-hotel-t-speulderbos-vergaderlocatie-in-de-natuur-aanzicht

Hotel ’t Speulderbos is een bijzondere mix van een veelzijdig conferentiehotel en een gezellig familiehotel. Waar op werkdagen inspirerende zakelijke bijeenkomsten worden gehouden, hebben in het weekend kinderen de tijd van hun leven.

westcord-hotel-schylge-aanzicht

WestCord Hotel Schylge biedt luxe en comfort met diverse ontspannende faciliteiten zoals een sauna, zwembad en schoonheidssalon. Lopend langs de haven bent u zo in het dorp West-Terschelling. Fiets- en wandelpaden richting strand, bossen en wad starten bij het hotel.

Kunnen wij helpen bij het organiseren van jouw volgende bijeenkomst?

Wij zijn Meeting Experts. Wij plannen en beheren alle zakelijke bijeenkomsten voor bedrijven, organisaties en overheden. Met ons rijke aanbod bieden we de juiste locatie voor iedere bijeenkomst.

Nancy Van der Linden, Manager Meeting Experts

Plan een gratis videocall direct in onze agenda!