Vergaderen

in Groningen

Vergaderlocaties in Groningen

Op zoek naar de perfecte vergaderlocatie in Groningen? Ontdek een breed scala aan vergaderruimtes, of je nu een informele brainstormsessie organiseert, een congres of grote bijeenkomst leidt, Groningen biedt diverse opties voor vergaderen. Met sfeervolle vergaderlocaties verspreid door de stad, vind je altijd een plek die past bij jouw wensen en budget.
Van intieme vergaderzalen tot ruime conferentieruimtes, er is voor elk gezelschap een geschikte vergaderlocatie beschikbaar. Vergaderen in Groningen biedt niet alleen een professionele setting, maar ook een inspirerende omgeving die creativiteit en productiviteit stimuleert.
Ontdek de vele mogelijkheden en boek vandaag nog jouw ideale vergaderlocatie in Groningen.

Toplocaties in Groningen

Op zoek naar meer vergaderlocaties in Groningen?

the-market-hotel-groningen-by-westcord

Tussen de markten thuis! Op de grote markt, hartje Groningen en op de plek waar ooit grootindustrieel Willem Albert Scholten woonde is sinds mei 2021 het prachtige The Market Hotel Groningen by WestCord geopend! Een thuis voor Groningers en gasten. Voor zakenlui en studenten. Van hier of van ver, uit streek of stad. Gastvrij en gezellig, ontwapenend, vertrouwd. Voor iedereen van alle markten, een ontmoeting tussen jong en oud.

NH-Groningen-Gevel

NH Groningen is gelegen op een centrale locatie vlakbij het stadscentrum. Binnen 10 minuten lopen bereikt u de Grote Markt waar u meerdere leuke restaurants en bars vindt. Daarnaast zijn er verschillende bezienswaardigheden te bereiken binnen korte loopafstand. Het hotel biedt de ideale locatie voor een rustige, zakelijke bijeenkomst. Daarnaast is het Congres- en expositiecentrum Martiniplaza op slechts 2 minuten rijden afstand gelegen.

flonk-hotel-groningen-centre-gevel

Flonk Hotel Groningen Centre is een bijzonder sfeervolle congreslocatie in het centrum van de stad Groningen. Centre combineert een goede bereikbaarheid met het ov (hoofdstation Groningen op slechts 10 minuten lopen) met een uitstekende ligging aan de rand van het gezellige centrum van de stad. Het hotel beschikt over vijf representatieve vergaderzalen en is erg geschikt voor evenementen en feesten.

Martiniplaza in Groningen is de grootste evenementenlocatie van Noord-Nederland voor congressen (nationaal en internationaal), beurzen, entertainment (musical, muziek & dance), topsport en vergaderingen tot wel 10.000 personen. De combinatie van gastvrijheid, een eigen catering service en multifunctionaliteit maakt Martiniplaza geschikt voor zowel zakelijke bijeenkomsten als publieksevenementen.

Moi! Welkom in os Grunn. Één van onze jongste hotels vindt u in de provincie Groningen. Leonardo Hotel Groningen is gevestigd in de bruisende hoofdstad, waar de slogan ‘Er gaat niks boven Groningen’ niet voor niets luidt. De industriële en eigenzinnige uitstraling maakt dat het hotel net zoveel lef en energie uitstraalt als de stad zelf. Hotel Groningen doet het graag net even anders. Dat is het motto waarmee de locatie u wilt verrassen.

van-der-valk-groningen-hoogkerk-gevel

Gelegen op 5 minuten van de stad Groningen ligt het prachtige Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk. Het hotel biedt volop mogelijkheden voor zowel zalen, kamers en faciliteiten. Ontdek het Groningen met de fiets of neem een wandelroute door De Onlanden. Na een drukke dag kunt u in het hotel terecht om weer helemaal tot rust te komen. Het hotel verwelkomt u met open armen.

the-social-hub-groningen-gevel

The Social Hub Groningen is dè plek om bijeen te komen, ideeën met elkaar uit te wisselen of een (zakelijke) meeting te combineren met een uitgebreide lunch. Het hotel is zeer gunstig gelegen locatie in het centrum van Groningen en biedt vele opties. The Social Hub Groningen heeft alles in huis voor een uitstekend verblijf.

fletcher-familiehotel-paterswolde-gevel

Familiehotel Paterswolde is een comfortabel 4-sterren hotel met een prachtige ligging nabij recreatiegebied Paterswoldsemeer en de bruisende stad Groningen. Dit hotel wordt gezien als het zakelijke ontmoetingspunt in het noorden van Nederland. De erkende congreslocatie beschikt onder meer over 65 comfortabele hotelkamers en suites, een uitstekende brasserie, 15 multifunctionele vergaderzalen voor groepen tot 220 personen en een Health Club met zwembad, Turks stoombad, zonnebank, sauna en fitnessruimte. Het hotel is voor zowel kleine als grote groepen een uitstekende locatie voor vergaderingen, trainingen, recepties, diners, (personeels)feesten en bruiloften. Alle zalen beschikken over gratis wifi, moderne audiovisuele hulpmiddelen en daglicht.

Van der Valk Hotel Nuland – ‘s Hertogenbosch is gelegen in een mooie landelijke omgeving in Noord-Brabant. Het nieuwe hotel zal in mei 2022 open gaan met 12 nieuwe moderne feest- en vergaderzalen. Voor kleinere vergaderingen en grote evenementen tot een gezelschap van 1500 kunt u bij ons terecht. Tot onze nieuwe faciliteiten behoren een Circus Gran Casino, wellness, home cinema, live cooking en een autolift.

hotel-de-ruwenberg-den-bosch-gevel

Hotel en Congreslocatie De Ruwenberg is de ideale locatie voor diverse soorten vergaderingen, evenementen, bedrijfsborrels, etc. Het hotel is gelegen op een 14 hectare groot landgoed. Door de groene omgeving is De Ruwenberg perfect voor inspirerende sessies met collega’s, partners en uw teams.
Het hoofdgebouw bestaat uit een 14e-eeuws gerenoveerd kasteel. Daaromheen liggen de meeste van de 40 meeting rooms en alle 196 hotelkamers. En vanwege de hotelkamers en de aangename diverse hotelfaciliteiten is deze locatie bij uitstek geschikt voor meerdaagse events.

Kunnen wij helpen bij het organiseren van jouw volgende bijeenkomst?

Wij zijn Meeting Experts. Wij plannen en beheren alle zakelijke bijeenkomsten voor bedrijven, organisaties en overheden. Met ons rijke aanbod bieden we de juiste locatie voor iedere bijeenkomst.

Nancy Van der Linden, Manager Meeting Experts

Plan een gratis videocall direct in onze agenda!

Vergaderlocaties in Amsterdam

Vergaderlocaties in Rotterdam

Vergaderlocaties in Amersfoort

Vergaderlocaties in Den Bosch

Vergaderruimte in Den Haag

Vergaderruimte in Zwolle

Vergaderruimte in Utrecht

Vergaderruimte in Hilversum

Vergaderen in Eindhoven

Vergaderen in Maastricht

Vergaderen in Groningen