Creatieve

Vergaderlocaties

Creatieve vergaderruimtes

Op zoek naar vergaderruimtes die meer zijn dan alleen vier muren en een tafel? Stap uit de standaard en ontdek deze creatieve vergaderlocaties, ontworpen om je verbeelding te prikkelen en inspireren.

Of je nu brainstormsessies organiseert, workshops houdt of strategische plannen smeedt, de locaties bieden een perfecte omgeving om te creëren. Waarom vasthouden aan het gewone als je iets buitengewoons kunt ervaren? Kies voor creatieve vergaderlocaties en laat je team geïnspireerd raken door de omgeving terwijl ze samenwerken aan nieuwe ideeën en oplossingen.

Ontdek de inspirerende en creatieve meetingruimtes en laat je verbeelding de vrije loop.

Onze selectie van creatieve vergaderlocaties:

Op zoek naar meer creatieve vergaderlocaties?

up-events-aanzicht

Aan de rand van Amsterdam, in de Tuinen van West ligt het evenemententerrein van UP Events. De evenementenlocatie is uitermate geschikt voor veel verschillende evenementen. Of u nu bezig bent met de organisatie van een huwelijksfeest, bedrijfsevenement of productlancering. UP Events heeft voor elke gelegenheid de juiste locatie. De locatie is omringt met 30 meter hoge bomen en heeft meer dan 200 gratis parkeerplekken. U kunt in één van de loodsen terecht vanaf 10 personen. Het hele terrein is ook af te huren voor groepen tot wel 5000 personen.

capital-c-aanzicht

Creativity with a Capital C Op de plek waar ooit diamanten werden verhandeld, vindt u nu de nieuwe creatieve hub van Amsterdam: Capital C. Hier, aan de oevers van de Amstel, ondersteunen we creatieve professionals in alle fases van hun carrière en wordt creativiteit van alle soorten gevierd. We bieden hierin een ieder de ruimte van zijn/haar dromen. Dit varieert van kantoren, co-work plekken tot vergaderruimtes en event venues ingericht door Nederlandse ontwerpers.

zandkasteel-aanzicht

Zandkasteel is niet alleen van buiten bijzonder om te zien, maar is van binnen zeker nét zo uniek. Het gebouw heeft veel hoogteverschillen, een bijzonder lijnenspel, mooie doorkijkjes en heel veel unieke details, zoals kunst speciaal ontwikkeld voor Zandkasteel. Of het gaat om een 1-op-1 sessie of een grote training, u kunt verschillende plekken binnen én buiten met elkaar afwisselen. Ideaal om bijvoorbeeld diverse break-outsessies te organiseren en vervolgens de dag proostend af te sluiten.

social-impact-factory-aan-de-gracht-aanzicht

De charme van een eeuwenoud rijksmonument met een even oude traditie in vernieuwend en vrij denken. Dit markante gebouw dankt haar naam aan één van haar beroemde bewoonsters; tot 1770 diende het als schitterend winterverblijf van de verlichte schrijfster Belle van Zuylen. Jaren later werd deze locatie het decor voor vooruitstrevende schrijvers en leergierige jongeren die deel wilden nemen aan het maatschappelijke leven. En het was de eerste school waar jongens en meisjes in dezelfde klas zaten. Zoals Belle van Zuylen al schreef: “Ik vraag geen vrijheid van denken, die heb ik”. Een plek met historie én toekomst die ons en hopelijk ook u past!

corpus-congress-centre-aanzicht

CORPUS Congress Centre, gelegen in het hart van het Leiden Bio Science Park, herbergt veelzijdige zalen voor diverse evenementen. De 450m² grote lounge is een lichte, centrale ruimte met een 7 meter hoge plafond. Hier bevindt zich een strakke bar en een zonnig terras op het zuiden, ideaal voor catering, netwerken of pauzes. Grenzend aan de lounge bevindt zich de indrukwekkende congreszaal van 568m², geschikt voor maximaal 540 personen in plenaire opstelling. Op de 8e etage biedt het penthouse een adembenemend panoramisch uitzicht over de Hollandse kustlijn.

Bent u op zoek naar een centraal gelegen plek waar u focus kunt vinden in een historische, groene omgeving? Doornburgh is een historische buitenplaats in Maarssen, nabij Utrecht. De buitenplaats biedt letterlijk én figuurlijk de ruimte die u nodig heeft voor een brainstorm, presentatie of congres. Het park, met vijvers en bosschages en prachtig gelegen aan de Vecht, inspireert tot nieuwe inzichten. De bijzondere architectuur, de lokale keuken van restaurant DeZusters én de persoonlijke begeleiding van de medewerkers maken uw evenement tot een succes. Buitenplaats Doornburgh ontvangt u graag om de buitenplaats te laten zien.

SS-Rotterdam-aanzicht

Ruim veertig jaar lang bevoer dit schip de wereldzeeën. Tegenwoordig wordt het schip vooral gebruikt om te dineren, overnachten, feesten, vergaderen of werken. Uiteraard biedt ss Rotterdam ook anderen activiteiten zoals rondleidingen, livemuziek avonden en een escape room. Genoeg te doen dus voor een onvergetelijk verblijf.

hotel-jakarta-aanzicht

Het Hotel Jakarta is een uniek, energieneutraal 4-sterrenhotel in Amsterdam waar twee werelden samen komen. Waar vroeger de lijndienst vertrok naar Jakarta, ligt nu een groene oase in het centrum van Amsterdam. Het hotel beschikt over 245m2 vergaderruimte, deze ruimte is geschikt voor verschillende evenementen.

citizenM-rotterdam-aanzicht

CitizenM is meer dan een trendy hotel, in CitizenM Rotterdam is ook het zogeheten societyM. Dit is een gedeelte met acht meeting rooms en een grote break-out ruimte waar u met 100 personen kunt toasten op uw zojuist behaalde resultaat. De supersnelle WiFi en onbeperkte drankjes trekken millenials aan.

apenheul-aanzicht

Uw evenement in een park vol loslopende apen? Dat kan bij Apenheul, waar ruimte is voor 900 personen. De St@art is één van de meest duurzame congreslocaties van Nederland en is gelegen aan de rand van Apenheul. In het park zelf bevinden zich ook diverse locaties voor evenementen.

Kunnen wij helpen bij het organiseren van jouw volgende bijeenkomst?

Wij zijn Meeting Experts. Wij plannen en beheren alle zakelijke bijeenkomsten voor bedrijven, organisaties en overheden. Met ons rijke aanbod bieden we de juiste locatie voor iedere bijeenkomst.

Nancy Van der Linden, Manager Meeting Experts

Plan een gratis videocall direct in onze agenda!