Vergaderen

in Eindhoven

Vergaderlocaties in Eindhoven

Vergaderlocaties in Eindhoven, de stad van technologie, design en innovatie, waar zakelijke bijeenkomsten worden gehouden in een dynamische en inspirerende omgeving. Met zijn moderne faciliteiten is Eindhoven de perfecte locatie voor jouw volgende vergadering of evenement.

Of het nu gaat om een algemene ledenvergadering, een creatieve brainstormsessie of een zakelijke presentatie, de vergaderlocaties in Eindhoven bieden alle benodigde faciliteiten en technologische ondersteuning om jouw evenement succesvol te laten verlopen.

Laat je inspireren door de professionele sfeer van deze stad. Maak van jouw volgende zakelijke bijeenkomst een gedenkwaardige ervaring in Eindhoven.

Toplocaties in Eindhoven:

Op zoek naar meer vergaderlocaties in Eindhoven?

ag-zaalverhuur-eindhoven-aanzicht

De authentieke stijlvolle uitstraling van de villa van AG Zaalverhuur maken uw bijeenkomsten extra bijzonder, met romantische terrassen en een prachtig aangelegde parktuin. Tevens beschikt de locatie over alle ingrediënten om uw bijeenkomsten tot een succes te maken. Daarnaast ligt de locatie in het centrum van Eindhoven op loopafstand van het centraal station en beschikt deze over een eigen (gratis) parkeerplaats.

aristo-meeting-center-aanzicht

Met de 3de plaats voor Beste Meetinglocatie 2023 in provincie Noord-Brabant, is Aristo meeting center Eindhoven, dé ideale plek om te scrummen of om een congres, heisessie, seminar of event te organiseren. Aristo Eindhoven is perfect bereikbaar, gevestigd midden in het centrum van Eindhoven, op 5 minuten loopafstand van het NS-station Eindhoven centraal. Tel daar de flexibele annuleringsvoorwaarden, de moderne faciliteiten en de veelzijdige Aristo Kitchen bij op en u hebt alle ingrediënten voor een perfecte georganiseerde bijeenkomst!

bcn-eindhoven-aanzicht

Wanneer u een training organiseert, zoekt u een locatie van topkwaliteit. Met alle state-of-the-art techniek, catering, bereikbaarheid en parkeergelegenheid die daarbij horen. Maar de finishing touch van een perfect verlopen training zit ‘m niet alleen in alle professionele faciliteiten. Het zit hem vooral in de gastgerichtheid en service van de professionals op onze locaties. Het team dat de trainers, docenten en cursisten ontvangt en begeleidt tijdens de training. Welkom bij BCN Eindhoven!

conference-center-high-tech-campus-aanzicht

Conference Center High Tech Campus Eindhoven is de locatie voor uw meeting of event. Laat u inspireren door innovatie, de high tech community, het prachtige uitzicht, verschillende wereldkeukens en maak deel uit van dit bijzondere ecosysteem.

holiday-inn-eindhoven-aanzicht

De multifunctionele zalen met daglicht en Wifi zijn beschikbaar vanaf 5 personen in de boardroom tot 200 personen in de plenaire zaal. Uiteraard behoren extra faciliteiten zoals vertaalcabines, registratiebalies, beamers, licht en geluid tot de opties. De technische dienst van de locatie zorgt ervoor dat alles tot in de details wordt geregeld.

igluu-eindhoven-aanzicht

U kunt bij Igluu Eindhoven terecht voor bijeenkomsten met 2 tot 100 deelnemers, in
verschillende settings. Van een spreekkamer voor persoonlijke gesprekken tot en met ruimtes voor workshops, trainingen en meerdaagse conferenties met grotere groepen. Alle ruimtes van het historische pand zijn smaakvol ingericht en voorzien van de modernste
presentatiemiddelen. Een tweetal gezellige lounges met bar maken het plaatje compleet.

nh-collection-eindhoven-centre-aanzicht

Het hotel beschikt over zes vergaderruimten met een totale capaciteit van 160 personen. De persoonlijke service en hoogstaande faciliteiten maken dit hotel tot een unieke locatie voor uw (volgende) zakelijke vergadering.

park-plaza-eindhoven-aanzicht

Park Plaza Eindhoven is de ultieme locatie voor kleinere zakelijke bijeenkomsten en trainingsevents, met drie vergaderruimtes tot 75 personen en een ultramoderne boardroom. Alle vergaderruimtes beschikken over natuurlijk daglicht en bieden audiovisuele apparatuur op aanvraag. Voor casual vergaderen of netwerken is de E!Lite Lounge de plek bij uitstek en het hotel biedt een eigen privéparkeerplaats voor gasten.

pullman-eindhoven-cocagne-aanzicht

Deze locatie biedt 16 zalen en 2 executive boardrooms. De zalen kunnen worden ingericht naar uw wens. Hierdoor is er altijd een geschikte zaal voor uw bijeenkomst. Ook is er een zaal die beschikt over video-conferencing faciliteiten. Natuurlijk zijn de zalen voorzien van wifi, natuurlijk daglicht en de benodigde audiovisuele middelen.

sandton-hotel-eindhoven-city-centre-aanzicht

Stadshotel Eindhoven Centre beschikt over 7 moderne vergaderruimtes, geschikt voor gezelschappen tot 80 personen. De vergaderruimtes beschikken over gratis WiFi, airco en beamer en scherm met click & share presentatiesysteem.

Kunnen wij helpen bij het organiseren van jouw volgende bijeenkomst?

Wij zijn Meeting Experts. Wij plannen en beheren alle zakelijke bijeenkomsten voor bedrijven, organisaties en overheden. Met ons rijke aanbod bieden we de juiste locatie voor iedere bijeenkomst.

Nancy Van der Linden, Manager Meeting Experts

Plan een gratis videocall direct in onze agenda!