Bijzondere

Vergaderlocaties

Bijzondere vergaderruimtes

Op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie die jouw bijeenkomst onvergetelijk maakt? Ontdek een exclusief aanbod aan unieke vergaderruimtes, ideaal voor zowel inspirerende heisessies en grootschalige congressen. Bijzondere vergaderlocaties zijn te vinden door het hele land, zowel in bruisende steden als in idyllische natuurgebieden.
Van intieme boardrooms tot ruime conferentiezalen, er is een geschikte setting voor elk gezelschap. Vergaderen op een bijzondere locatie biedt niet alleen een professionele omgeving, maar ook een inspirerende setting die de creativiteit en productiviteit bevordert.
Ontdek de eindeloze mogelijkheden en boek vandaag nog jouw bijzondere vergaderlocatie.

Onze selectie van bijzondere vergaderlocaties:

Op zoek naar meer bijzondere vergaderlocaties?

marienhof-amersfoort-aanzicht

De Mariënhof – waar al vanaf de 16e eeuw de fornuizen branden – is een inspirerende plek waar oud en nieuw elkaar in een verrassende setting ontmoeten en waar echte aandacht vanzelfsprekend is. Het team ontzorgt volledig en kunnen met hun vaste partners werkelijk alles regelen. Met haar rijke historie is de Mariënhof een zeer uitzonderlijke vergader- en evenementenlocatie in het hart van Amersfoort. Dit eeuwenoude klooster met sprookjesachtige tuinen zorgt voor een oase van rust, karakter en stijl.

het-nationaal-park-de-hoge-veluwe-vergaderen-in-de-natuur-aanzicht

Een eigentijdse, duurzame locatie omringd door 5.400 hectare pure natuur. De overweldigende en diverse natuurlandschappen van Het Nationale Park De Hoge Veluwe bieden een inspirerend decor voor evenementen. Een exclusieve bijeenkomst, een groots buitenevenement of een vergadering met een workshop houthakken of ijsbaden als onderbreking, in Het Nationale Park De Hoge Veluwe vindt u minstens even zoveel diversiteit aan mogelijkheden als aan landschappen. En dat op slechts een klein uurtje rijden vanuit nagenoeg elke regio in Nederland.

kasteel-woerden-aanzicht

De poort staat altijd voor u open! Dit typeert het team van Kasteel Woerden. Gastvrij, gastvriendelijk, ervaren en betrokken. Uw event en uw gast/deelnemer staat centraal bij ons team. Het team adviseert, begeleidt, verwelkomt, bedient, faciliteert en ontzorgt! Dit noemen wij onbezorgde gastvrijheid. Zeker weten dat het geregeld wordt.

diergaarde-blijdorp-aanzicht

Diergaarde Blijdorp is het gehele jaar beschikbaar voor zakelijke en particuliere evenementen. Door de ruime diversiteit aan locaties is er vrijwel voor ieder type evenement een geschikte invullingmogelijk. Deze rustgevende omgeving vol bijzondere ontmoetingen biedt ruimte aan inspirerende vergaderarrangementen, verrassende familiedagen, spetterende personeelsfeesten en klantevents tot wel 10.000 gasten.

hotel-jakarta-aanzicht

Het Hotel Jakarta is een uniek, energieneutraal 4-sterrenhotel in Amsterdam waar twee werelden samen komen. Waar vroeger de lijndienst vertrok naar Jakarta, ligt nu een groene oase in het centrum van Amsterdam. Het hotel beschikt over 245m2 vergaderruimte, deze ruimte is geschikt voor verschillende evenementen.

SS-Rotterdam-aanzicht

Ruim veertig jaar lang bevoer dit schip de wereldzeeën. Tegenwoordig wordt het schip vooral gebruikt om te dineren, overnachten, feesten, vergaderen of werken. Uiteraard biedt ss Rotterdam ook anderen activiteiten zoals rondleidingen, livemuziek avonden en een escape-room. Genoeg te doen dus voor een onvergetelijk verblijf.

Conferentiehotel-Kontakt-der-Kontinenten-aanzicht

Kontakt der Kontinenten is niet zomaar een conferentiehotel. Het hotel bestaat uit twee bijzondere historische gebouwen, het voormalige missiehuis Sint Jan en Klooster Cenakel. Deze gebouwen bieden de ruimte aan uw (meerdaagse) zakelijke bijeenkomst, conferentie of event. Het hotel is uitstekend bereikbaar en ligt op nog geen 5 minuten van de A28. Parkeren kan makkelijk én gratis op het eigen parkeerterrein.

corpus-congress-centre-aanzicht

CORPUS Congress Centre, gelegen in het hart van het Leiden Bio Science Park, herbergt veelzijdige zalen voor diverse evenementen. De 450m² grote lounge is een lichte, centrale ruimte met een 7 meter hoge plafond. Hier bevindt zich een strakke bar en een zonnig terras op het zuiden, ideaal voor catering, netwerken of pauzes. Grenzend aan de lounge bevindt zich de indrukwekkende congreszaal van 568m², geschikt voor maximaal 540 personen in plenaire opstelling. Op de 8e etage biedt het penthouse een adembenemend panoramisch uitzicht over de Hollandse kustlijn.

apenheul-aanzicht

Uw evenement in een park vol loslopende apen? Dat kan bij Apenheul, waar ruimte is voor 900 personen. De St@art is één van de meest duurzame congreslocaties van Nederland en is gelegen aan de rand van Apenheul. In het park zelf bevinden zich ook diverse locaties voor evenementen.

De Beurs van Berlange is een van de meest toonaangevende congreslocaties van de wereld. Een locatie met de visie dat, ondanks de snellere digitale wereld, persoonlijke ontmoetingen juist steeds waardevoller worden, zeker wanneer die plaatsvinden op een bijzondere plek, in een bijzondere omgeving.

Kunnen wij helpen bij het organiseren van jouw volgende bijeenkomst?

Wij zijn Meeting Experts. Wij plannen en beheren alle zakelijke bijeenkomsten voor bedrijven, organisaties en overheden. Met ons rijke aanbod bieden we de juiste locatie voor iedere bijeenkomst.

Nancy Van der Linden, Manager Meeting Experts

Plan een gratis videocall direct in onze agenda!