Vergaderen

in Utrecht

Vergaderlocaties in Utrecht

Welkom in Utrecht, waar zakelijke bijeenkomsten samenkomen met de rijke geschiedenis en moderne dynamiek van de stad. Als een van de meest centraal gelegen steden van Nederland biedt Utrecht een breed scala aan inspirerende vergaderlocaties die perfect passen bij elke gelegenheid.

Of je nu op zoek bent naar een eigentijdse vergaderruimte in het bruisende stadscentrum of een sfeervolle vergaderlocatie aan de schilderachtige grachten, Utrecht heeft voor ieder wat wils. Van kleine vergaderzalen tot ruime conferentieruimtes.

Vind vergaderlocaties in Utrecht en creëer een memorabele ervaring voor jouw team of gasten. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden en reserveer jouw ideale vergaderlocatie in deze levendige stad.

Toplocaties in Utrecht:

Op zoek naar meer vergaderlocaties in Utrecht?

aristo-meeting-center-utrecht-cs-aanzicht

Met de 4de plaats voor Beste Meetinglocatie 2024 in provincie Utrecht, is Aristo meeting center Utrecht CS, dé ideale plek om te scrummen of om een congres, heisessie, seminar of event te organiseren. Aristo Utrecht CS is perfect bereikbaar, gevestigd in winkelcentrum Hoog Catherijne, op 2 minuten loopafstand van het NS-station Utrecht centraal. Tel daar de flexibele annuleringsvoorwaarden, de moderne faciliteiten en de veelzijdige Aristo Kitchen bij op en u heeft alle ingrediënten voor een perfecte georganiseerde bijeenkomst!

aristo-meeting-center-utrecht-lunetten-aanzicht

Met de 3de plaats voor Beste Meetinglocatie 2023 in provincie Utrecht, is Aristo Utrecht Lunetten dé ideale plek om te scrummen of om een congres, heisessie, seminar of event te organiseren. Aristo Utrecht Lunetten ligt direct naast het NS-station Utrecht Lunetten en is dus perfect bereikbaar. Tel daar de flexibele annuleringsvoorwaarden, de moderne faciliteiten en de veelzijdige Aristo Kitchen bij op en je hebt alle ingrediënten voor een perfecte georganiseerde bijeenkomst!

avex-studios-utrecht-aanzicht

AVEX STUDIOS beschikt over meerdere mogelijkheden voor het opnemen en uitzenden van uw online event. Afhankelijk van uw boodschap en doelstelling kan men kiezen uit één of een combinatie van onze studio’s. Kies voor onze prachtige talkshow setting waar sprekers en presentaties perfect in beeld worden gebracht en er ruimte is voor een inhoudelijke dialoog met bijpassende content op de achtergrond; of misschien zoekt u juist een informele setting in onze Studio A2 Café. Toch liever eindeloze zandstranden of tech-decor? Kies dan voor onze Virtual Studio met greenscreen technology.

bar-beton-utrecht-cs-aanzicht

Bar Beton Utrecht Centraal Station is de meest centraal gelegen ontmoetingsplek van Nederland! Vier mooie vergaderruimtes, heerlijke lunches, voortreffelijke koffie en de mooie Bar Beton uitstraling.

bar-beton-rijnsweerd-aanzicht

Bar Beton Rijnsweerd is een high-end congres- en vergadercentrum aan de A27/A28. Gevestigd in het voormalig provinciehuis biedt Bar Beton een stijlvolle entourage voor uw meeting. Een grote congreszaal, 12 mooie vergaderruimtes, heerlijke lunches, voortreffelijke koffie en de mooie Bar Beton uitstraling.

centraal-museum-utrecht-aanzicht

Het Centraal Museum omarmt u met kunst en cultuur, zodat u rustig en met een open blik, samen met anderen, alles kan bedenken en bespreken wat u wilt. Gevestigd in het middeleeuwse Agnietenklooster, in het hart van Utrecht, liggen de moderne Tuinzalen en de klassieke Nicolaïkerk. Deze sfeervolle ruimtes vormen het decor voor een congres, training of workshop. De groene binnentuin zorgt voor de verbinding tussen de locaties en het Centraal Museum. In de tuin kunt u samen met uw gasten lunchen, borrelen of even een frisse neus halen.

Het verhaal van Carlton President Hotel begint bij uw wensen. Carlton President heeft een manier om via invloeden uit de natuur en de stad een omgeving te creëren die aanzet tot ontmoetingen en uitwisseling van ideeën. Carlton President helpt u graag via gezond eten, gratis flexwerk plekken en ontmoetingsplekken, mooie conferentiezalen en hoogwaardige hotelkamers een zeer productieve werkdag te hebben. Bij Carlton President worden dingen gemaakt en bedacht, dat voelt u. Van goede ideeën wordt uiteindelijk de hele wereld beter!

gardens-business-centre-oudlaen-aanzicht

Gardens Business Centre Oudlaen is gespecialiseerd in het organiseren van professionele trainingingen, vergaderingingen en nationale congressen. Het modern zakelijke vergadercentrum in het hart van Utrecht beschikt over 14 fris ingerichte vergaderzalen van 38 tot 150m2. In de grootste zaal is er capaciteit voor 110 personen. Elke ruimte in het vergadercentrum heeft natuurlijk daglicht en uitstekende audiovisuele ondersteuning met beamer, flipover en automatische projectieschermen. Gardens Business Centre Oudlaen houdt rekening met persoonlijke wensen op het gebied van zaalopstelling, aankleding, meubilair en verzorgt de catering uit eigen keuken.

grand-hotel-karel-v-aanzicht

Karel 5 Events is dé evenementenlocatie van bruisend Utrecht, gevestigd in een bijzonder monumentaal gebouwencomplex. Van intiem zakendiner en private party tot business event, meeting of congres. Karel 5 herbergt zalen en ruimtes van diverse omvang, met een capaciteit tot 150 personen. Zij hebben daarbij de luxe om de gasten liefst 13 zalen en meerdere terrassen aan te bieden – zonder uitzondering met een unieke, eigen geschiedenis. Ervaar het gemak van moderne audiovisuele middelen, profiteer van scherpe condities op vergader én meerdaagse packages en geniet van historische charme en gastvrijheid.

Het hotel beschikt over 4 multifunctionele zalen. Voor grote presentaties en recepties kunnen de lounge en het restaurant (> 11:00, tot laat) volledig worden afgehuurd. De Catharina zaal is ideaal creatieve ruimte door zijn kleurrijke inrichting, zithoeken en vele functionaliteiten. De Boardroom en beide Club rooms zijn bij uitstek geschikt voor een zakelijk overleg in Boardroom- of U-vorm opstelling.

Kunnen wij helpen bij het organiseren van jouw volgende bijeenkomst?

Wij zijn Meeting Experts. Wij plannen en beheren alle zakelijke bijeenkomsten voor bedrijven, organisaties en overheden. Met ons rijke aanbod bieden we de juiste locatie voor iedere bijeenkomst.

Nancy Van der Linden, Manager Meeting Experts

Plan een gratis videocall direct in onze agenda!