Grote

Vergaderlocaties

Grote vergaderruimtes

Op zoek naar ruime en indrukwekkende congreslocaties voor jouw volgende grootschalige evenement? Ontdek onze selectie van grote congreslocaties die perfect zijn voor conferenties, symposia en andere grote bijeenkomsten. Met ruime zalen, state-of-the-art technologie en uitgebreide faciliteiten bieden de congreslocaties alles wat je nodig hebt voor een succesvol evenement.
Of je nu honderden of zelfs duizenden deelnemers verwacht, deze grote congreslocaties kunnen aan al jouw eisen voldoen. Met flexibele indelingen en professionele ondersteuning, kun je erop vertrouwen dat jouw evenement soepel zal verlopen, van begin tot eind.

Of het nu gaat om keynote-sprekers, workshops, netwerkmogelijkheden of tentoonstellingen, onze grote congreslocaties bieden de ruimte en mogelijkheden om jouw visie tot leven te brengen. Reserveer vandaag nog een van onze indrukwekkende congreslocaties en maak van jouw evenement een groot succes

Onze selectie van grote vergaderlocaties:

Op zoek naar meer grote vergaderlocaties?

postillion-hotel-and-convention-centre-amsterdam-grote-vergaderlocatie-aanzicht

Postillion Convention Centre Amsterdam beschikt over 32 unieke zalen van verschillende afmetingen en 252 hotelkamers. Alleen al de grote plenaire zaal van 1000m2 biedt een capaciteit van 1200 personen. Postillion Convention Centre Amsterdam is het nieuwste Convention Centre van de hotelketen Postillion Hotels. Het Convention Centre beschikt over een grote plenaire zaal, diverse expositieruimten en 17 unieke zalen van verschillende afmetingen. Hierdoor is de locatie geschikt voor zowel kleine vergaderingen als grote congressen.

rotterdam-ahoy-convention-centre-grote-vergaderlocatie-aanzicht

Rotterdam Ahoy is veel meer dan alleen een locatie voor grote evenementen, sportevenementen en concerten. Het gloednieuwe Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC) is de perfecte locatie voor het organiseren van uw congres of vergadering. Met 35 zalen, een indrukwekkend auditorium (RTM Stage) met 2.816 zitplaatsen, prachtige foyers en expositieruimtes kunt u terecht voor zowel kleine als grote congressen en vergaderingen. Het auditorium is zelfs uit te breiden naar een XL-variant voor 4.398 personen.

afas-circustheater-den-haag-grote-vergaderlocatie-aanzicht

Hoe dichterbij, hoe beter! De behoefte om elkaar live te ontmoeten is groter dan ooit, juist dankzij de vluchtige contacten via social media. Een event is een zeer effectief middel om diverse doelen te bereiken! Het AFAS Circustheater Scheveningen is een verrassende en unieke evenementenlocatie. De ruimtes van het theater bieden volop mogelijkheden voor uiteenlopende evenementen zoals trainingen, presentaties, brainstormsessies, seminars, congressen, aandeelhoudersvergaderingen, bedrijfsfeesten, workshops en gala’s.

bilderberg-residence-groot-heideborgh-aanzicht

Midden in de Veluwe geniet u van rust en natuur. Maar hopelijk ook van de warme gastvrijheid van deze locatie; er wordt namelijk alles aan gedaan om te zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Dat is gelukkig snel geregeld met de uitgebreide luxe die Groot Heideborgh u standaard biedt. Groot Heideborgh beschikt over 16 Meetingruimtes met capaciteit tot 300 personen in theateropstelling. Evenementen zijn mogelijk tot 250 personen. Bij deze locatie is het ook mogelijk om buiten te vergaderen. Verder zorgt de Philips School Vision voor verlichting voor iedere situatie.

conferentiecentrum-en-hotel-bovendonk-grote-vergaderlocatie-aanzicht

Bovendonk is een bijzondere vergaderlocatie in Hoeven, nabij Breda en Roosendaal. Deze inspiratievolle, historische plek leent zich uitstekend voor bijzondere feestelijke en zakelijke gelegenheden die vragen om speciale aandacht. Deze bijzondere locatie, een pand van rijksarchitect Pierre Cuypers, is een perfecte plek voor uw vergadering, bijeenkomst of congres. Uiteraard wordt uw dag ook in culinair opzicht uitstekend verzorgd vanuit de veelzijdige keuken. Met een grote diversiteit aan zalen en een unieke sfeer in combinatie met de flexibiliteit van service en mogelijkheden biedt Bovendonk u een perfecte locatie voor een één- of meerdaags verblijf, voor een grote en kleine groep.

la-vie-meeting-center-utrecht-aanzicht

La Vie is hét meeting center in Utrecht voor al uw bijeenkomsten in het hart van Nederland. Het meeting concept onderscheidt zich met 40 moderne meeting rooms met meer dan 50 zaaloplossingen en verschillende break-out ruimtes met een duurzaam koffie-, thee- en waterconcept. La Vie is uitstekend bereikbaar, met een ruime parkeergarage en op loopafstand van Utrecht CS. In La Vie ontstaat het: de contacten voor uw netwerk, de kennis vanuit een training, het perfecte idee tijdens de vergadering of de verbondenheid binnen uw team. U voelt het vanzelf, de rust om uzelf te zijn en de inspiratie om te groeien.

van-der-valk-hotel-stein-urmond-grote-vergaderlocatie-aanzicht

Direct gelegen aan de Limburgse Heuvel– en Mergelroute, nabij de Belgische en Duitse grens, ligt Van der Valk Hotel Stein-Urmond. Een ruime gratis parking en een zeer centrale ligging staan garant voor een uitstekende bereikbaarheid. Hotel Stein-Urmond is gespecialiseerd in zowel zakelijke als feestelijke ontmoetingen. De 19 sfeervol ingerichte multifunctionele zalen zijn geschikt voor groepen van 2 tot 750 personen.

eenhoorn-meeting-center-amersfoort-grote-vergaderlocatie-aanzicht

Midden in Nederland tegenover het Centraal Station Amersfoort ligt Eenhoorn Meeting Center Amersfoort; een congrescentrum dat zich uitstekend leent voor uiteenlopende bijeenkomsten: van vergadering tot congres of evenement. In STUDIO33 kunnen 350 mensen terecht en de 25 andere zalen van verschillend formaat bieden alles wat uw bijeenkomst nodig heeft: 40 jaar ervaring, goede koffie, gastvrij personeel en uitstekende catering. Welkom bij Eenhoorn Meeting Center!

hotel-de-ruwenberg-den-bosch-gevel

Hotel en Congreslocatie De Ruwenberg is de ideale locatie voor diverse soorten vergaderingen, congressen, evenementen, teambuilding activiteiten, bedrijfsborrels, productpresentaties en hybride events. Het hotel is gelegen onder de rook van het Brabantse ’s-Hertogenbosch op een 14 hectare groot landgoed. Door de groene omgeving is De Ruwenberg perfect voor inspirerende sessies met collega’s, partners en uw teams.
Het hoofdgebouw bestaat uit een 14e-eeuws gerenoveerd kasteel. Daaromheen liggen de meeste van de 40 meeting rooms en alle 196 hotelkamers. En vanwege de hotelkamers en de aangename diverse hotelfaciliteiten is deze locatie bij uitstek geschikt voor meerdaagse events.

the-green-meeting-center-amsterdam-aanzicht

De 14 multifunctionele zalen in The Green zijn zeer geschikt voor flexwerken, vergaderingen, trainingen en congressen. De zalen hebben een capaciteit van 2 tot 200 personen en hebben de afmetingen van 16 tot 160m². Zo is er altijd een ruimte die past bij uw type bijeenkomst. Zo is er altijd een ruimte die past bij uw type bijeenkomst. Er zijn faciliteiten aanwezig zoals een beamer, flipover en whiteboard. Daarnaast verrast The Green u graag met hun onderscheidende services en Meeting Inspirations zoals de All-Cables-Available-Service, een Meeting Kit, Ping-Pong en LEGO®. Alle zalen hebben daglicht in overvloed en de ligging nabij de groene parken, van Arnhem, geeft energie en inspiratie.

Kunnen wij helpen bij het organiseren van jouw volgende bijeenkomst?

Wij zijn Meeting Experts. Wij plannen en beheren alle zakelijke bijeenkomsten voor bedrijven, organisaties en overheden. Met ons rijke aanbod bieden we de juiste locatie voor iedere bijeenkomst.

Nancy Van der Linden, Manager Meeting Experts

Plan een gratis videocall direct in onze agenda!