Vergaderen

in Maastricht

Vergaderlocaties in Maastricht

In Maastricht vind je een breed scala aan vergaderlocaties die perfect aansluiten op verschillende behoeften en voorkeuren. Van historische panden tot moderne conferentiecentra en van intieme vergaderzalen tot ruime congresruimtes, er is voor elk type bijeenkomst een geschikte locatie beschikbaar.

Of je nu een formele vergadering, een brainstormsessie, een training of een zakelijke bijeenkomst organiseert, de vergaderlocaties in Maastricht bieden alle benodigde faciliteiten en voorzieningen om jouw evenement tot een succes te maken.

Ontdek alle vergaderlocaties in Maastricht en maak van jouw volgende bijeenkomst een onvergetelijke ervaring.

Toplocaties in Maastricht:

Op zoek naar meer vergaderlocaties in Maastricht?

mecc-maastricht-aanzicht

Bent u op zoek naar flexibele, multifunctionele evenementenhallen, een state-of-the-art congrescentrum, een modern auditorium of kleinere vergaderuimtes en/of breakout ruimtes? Iedere ruimte bij MECC Maastricht kan naar eigen wens worden ingericht. Met de flexibele indeling wordt elke ruimte perfect afgestemd op ieder event. De locatie is uitermate geschikt voor het organiseren van congressen, beurzen, evenementen en vergaderingen. De mogelijkheden zijn ‘beyond boundaries’.

crowne-plaza-maastricht-aanzicht

In Crowne Plaza Maastricht komen zowel veel nationale als internationale gasten omdat het hotel uitermate geschikt is om zaken in te doen. De locatie biedt 9 ruime vergaderzalen aan, met ieder een eigen karakter en uitstraling. Voor ieder gezelschap is er een passende ruimte. Rust, comfort en uw persoonlijke maître staan garant voor een succesvolle bijeenkomst.

the-social-hub-maastricht-aanzicht

The Social Hub Maastricht is gevestigd in een voormalig iconische keramiekfabriek in hartje Maastricht. De ruimte is volledig gerenoveerd in de kenmerkende designstijl, wel komen er nog steeds historische elementen uit het verleden van het gebouw terug. Het resultaat: uitgestrekte gemeenschappelijke ruimtes met een hoog plafond, uitstekende designkamers, speelruimtes, een bar-restaurant, een eigen bioscoop en overal supersnelle wifi. Kortom de ideale plek voor uw (zakelijke)bijeenkomst.

kasteel-de-hoogenwerth-aanzicht

Bij Kasteel de Hoogenweerth betekend vergaderen exclusiviteit voor uw gezelschap. Hier wordt absolute privacy gegarandeerd. Naast het volledige kasteel (verdeeld over twee zalen) kunt u ook kiezen om te vergaderen in de Royal Suite (250m²). Ook vergaderen in de buitenlucht, op één van de schaduwrijke plekken die het landgoed rijk is, behoort tot de unieke mogelijkheden. Deze kunt u perfect gebruiken als ‘break-out’ room.

De maximale capaciteit van Kasteel de Hoogenweerth is 357 personen. Echter, kunnen er mooie en luxe tenten opgezet worden in de kasteeltuinen waardoor de capaciteit vergroot wordt tot ruim 2000 gasten. Het Kasteel beschikt over twee prachtig ingerichte kasteelzalen en een bargedeelte die voorzien zijn van daglicht. Voor uw vergadering zijn diverse opstellingen mogelijk. Vanaf het loungebordes aan de voorzijde heeft u uitzicht op de Maas. Aan de Maas ligt een terras waarmee de rivier met het kasteel wordt verbonden. Achter het kasteel ligt een ommuurde binnentuin.

nh-maastricht-aanzicht

Het hotel beschikt over 9 moderne vergaderzalen welke allen zijn voorzien van natuurlijk daglicht, airconditioning en gratis Wi-Fi. Een aantal zalen kunnen met elkaar gecombineerd worden, waardoor de grootste plaatst biedt aan 200 personen. Hierdoor is het hotel geschikt voor verschillende soorten bijeenkomsten: van een vergadering tot een congress en bruiloften.

chateau-st-gerlach

Het eeuwenoude kasteelhotel Château St. Gerlach heeft 114 hotelkamers, -suites en -appartementen, een bistro, koffie- en lunchconcept, zwembad en spa en wellness. Met 15 vergader- en banketzalen is dit ook een uitermate geschikte vergaderlocatie. Château St. Gerlach is lid van Relais en Châteaux.

kruisherenhotel-maastricht-aanzicht

In het centrum van Maastricht staat het voormalige 15e eeuwse Kruisherenklooster. Het enige vijfsterrenhotel van Maastricht, waar historie en design elkaar ontmoeten. Kruisherenhotel Maastricht is lid van Design Hotels. Het Kruisherenhotel Maastricht heeft drie boardrooms en is een inspirerende omgeving voor vergaderingen en brainstormsessies.

chateau-neercanne-maastricht-aanzicht

Met diverse vergader- en banketzalen biedt het landgoed een diversiteit aan vergadermogelijkheden. Evenementen kunnen tot wel 1000 personen worden gereserveerd. De zalen van Château Neercanne zijn exclusief te reserveren of in combinatie met elkaar. Tevens is het mogelijk om de overige huizen van Oostwegel Collection te betrekken.

designhotel-maastricht-aanzicht

Purple Red – The Meeting Lounge is 70 vierkante meter groot. Wat de ruimte vooral zo aantrekkelijk maakt, is de combinatie van modern design, up-to-date presentatie apparatuur, voldoende daglicht en een inspirerende indeling. Er zijn in de zaal tevens een zithoek en podium aanwezig die gebruikt kunnen worden tijdens recepties en meetings.

Kunnen wij helpen bij het organiseren van jouw volgende bijeenkomst?

Wij zijn Meeting Experts. Wij plannen en beheren alle zakelijke bijeenkomsten voor bedrijven, organisaties en overheden. Met ons rijke aanbod bieden we de juiste locatie voor iedere bijeenkomst.

Nancy Van der Linden, Manager Meeting Experts

Plan een gratis videocall direct in onze agenda!