Luxe

Vergaderlocaties

Luxe vergaderruimtes

Op zoek naar een luxueuze vergaderlocatie die jouw bijeenkomst naar een hoger niveau tilt? Ontdek een exclusief aanbod aan bijzondere vergaderruimtes, perfect geschikt voor zowel inspirerende brainstormsessies als grootschalige evenementen. Luxe vergaderlocaties vind je door het hele land, zowel in de randstad als in de natuur.

Van intieme boardrooms tot uitgestrekte conferentiezalen, er is een passende setting voor elk gezelschap. Vergaderen in luxe, zorgt niet alleen voor een professionele omgeving, maar ook een inspirerende setting die de creativiteit en productiviteit bevordert, met luxe faciliteiten en hoogwaardige voorzieningen.

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden en reserveer vandaag nog jouw exclusieve vergaderlocatie, waar elke bijeenkomst een onvergetelijke ervaring wordt.

Onze selectie van luxe vergaderlocaties:

Op zoek naar meer luxe vergaderlocaties?

Kasteel-Woerden-aanzicht

De poort staat altijd voor u open! Dit typeert het team van Kasteel Woerden. Gastvrij, gastvriendelijk, ervaren en betrokken. Uw event en uw gast/deelnemer staat centraal bij ons team. Het team adviseert, begeleidt, verwelkomt, bedient, faciliteert en ontzorgt! Dit noemen wij onbezorgde gastvrijheid. Zeker weten dat het geregeld wordt.

grand-hotel-krasnapolsky-luxe-aanzicht

Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam is een bijzondere locatie om uw vergadering of zakelijk evenement te organiseren in hartje Amsterdam. Het gebouw dateert uit 1855 en brengt daarmee veel geschiedenis met zich mee. Het is een inspirerende locatie voor zakelijke gasten. Dankzij de centrale ligging is het hotel gemakkelijk bereikbaar en is het omgeven door leuke winkels en gezellige restaurants & bars.

Carlton-Square-Hotel-Haarlem-aanzicht

Carlton Square gelooft in de kracht van meetings en heeft een verfrissend en interactief meetings en events concept ontwikkeld: Meet, Taste, Stay. Het concept laat u de totaalbeleving ervaren en biedt alles onder één dak! Ontmoeten begint in Bar en Kitchen Zocher waar u zich direct thuis voelt. Er zijn meerdere gedeeltes waar u kunt vergaderen, in alle rust een gesprek kunt voeren of tussentijds geniet van een uitgebreide lunch en naderhand van het diner. Dit is de plek waar mooie ideeën tot stand komen!

Flora Batava is een idyllisch gelegen boutique hotel aan de rivier de Vecht. De traditie van gastvrijheid komt hier opnieuw tot leven in de 45 kamers en suites, restaurant Bloei, een theehuis en twee vergaderzalen. De bijzondere ligging nodigt uit om ontdekt te worden. De buitenplaats de Vijverhof is meer dan 350 jaar oud en is recent gerestaureerd en gerenoveerd. De oprichtster van de buitenplaats, Agnes Block, kweekte zeldzame en uitheemse planten- en bloemen. Zij kreeg de bijnaam “Flora Batava”. Deze botanische geschiedenis is een belangrijke inspiratiebron en ziet u terug in de tuin en de aankleding van het hotel.

Doubletree-by-hilton-adam-cs-aanzicht

Hotel DoubleTree by Hilton is een modern hotel liggend op het Oosterdokseiland. Het hotel biedt gasten de kans om te genieten van de skylounge met een adembenemend uitzicht op het bruisende hart van Amsterdam. Met een eersteklas locatie naast het Centraal station en loopafstanden op vele bezienswaardigheden is dit het ideale hotel voor elke overnachting en meeting.

Pillows-Grand-Boutique-Hotel-Maurits-at-the-Park-aanzicht

Het nieuwe Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park is een plek waar de natuur van het Oosterpark en het bruisende Amsterdam samenkomen. Een plek waar alles om kwaliteit, oprechte aandacht en privacy gaat.
Wat is er fijner dan bijeenkomen op een plek waar alle focus ligt bij de gasten en wat het hotel met hen wilt delen. De rest wordt ingevuld door een team dat u op een ontspannen en persoonlijke manier ontzorgt op een unieke, groene plek midden in het hart van Amsterdam.

Eten bij Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park is een feest en kan precies op de manier die past bij uw stemming. Dineer op het hoogste niveau in ons VanOost Restaurant of, wanneer u zomaar trek hebt in een fantastisch hapje, waai aan bij Spring Café Brasserie, Fitz’s Bar of de rooftop bar. Bovendien kunnen hotelgasten altijd terecht in de exclusieve Living.

Delamar-Theather-aanzicht

DeLaMar Theater is hét theater in hartje Amsterdam. Of u nou houdt van musicals, cabaret, toneel, muziek of komt voor een zakelijke bijeenkomst. Bij DeLaMar Theater is iedereen van harte welkom. DeLaMar Theater houdt van haar gebouw, haar medewerkers, de acteurs en uiteraard de gasten.

Kasteel Engelenburg is een landhuis en buitenplaats met landgoed, gelegen in Brummen in de Nederlandse provincie Gelderland. Het kasteel is een Rijksmonument. Dit bijzondere hotel is door de uitstekende conferentie faciliteiten uitermate geschikt voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten. Ook is het de perfecte locatie voor een romantische huwelijksdag.

SS-Rotterdam-aanzicht

Ruim veertig jaar lang bevoer dit schip de wereldzeeën. Tegenwoordig wordt het schip vooral gebruikt om te dineren, overnachten, feesten, vergaderen of werken. Uiteraard biedt ss Rotterdam ook anderen activiteiten zoals rondleidingen, livemuziek avonden en een escape room. Genoeg te doen dus voor een onvergetelijk verblijf.

Conservatorium-Hotel-aanzicht

Het Conservatorium is een luxehotel op vijfsterrenniveau, gelegen in het culturele hart van de stad en vlakbij luxueuze winkelstraten als de P.C. Hooftstraat en de Van Baerlestraat. Piero Lissoni was verantwoordelijk voor het ontwerp van het hotel hij heeft een perfecte synergie gecreëerd tussen modern design, historische architectuur en details verwijzen naar de geschiedenis van het gebouw. Voel je thuis op een plek die in binnen- en buitenland bekend staat als “de huiskamer van Amsterdam”.

Kunnen wij helpen bij het organiseren van jouw volgende bijeenkomst?

Wij zijn Meeting Experts. Wij plannen en beheren alle zakelijke bijeenkomsten voor bedrijven, organisaties en overheden. Met ons rijke aanbod bieden we de juiste locatie voor iedere bijeenkomst.

Nancy Van der Linden, Manager Meeting Experts

Plan een gratis videocall direct in onze agenda!