Betaalbare

Vergaderlocaties

Budget vergaderruimtes

Op zoek naar betaalbare vergaderlocaties zonder in te leveren op kwaliteit? Ontdek onze budgetvriendelijke opties voor jouw volgende bijeenkomst. Met onze selectie van budget vergaderlocaties bieden we de perfecte oplossing voor kleine bedrijven, start-ups en andere ondernemingen.

Door te kiezen voor een budget vergaderlocatie bespaar je niet alleen geld, maar krijg je ook toegang tot professionele faciliteiten en een ondersteunend team om ervoor te zorgen dat jouw evenement vlekkeloos verloopt.

De budget vergaderlocaties zijn uitgerust met alle essentiële voorzieningen die je nodig hebt voor een succesvolle bijeenkomst, zoals vergaderzalen, audiovisuele apparatuur en cateringmogelijkheden. Of je nu een formele vergadering, een brainstormsessie of een training organiseert.

Onze selectie van budget vergaderlocaties:

Op zoek naar meer budget vergaderlocaties?

planetarium-meeting-center-amsterdam-aanzicht

Planetarium Meeting Center is een vergaderlocatie die natuur, stad en vergaderen in zich verenigt. Of u nu een locatie zoekt voor een kort overleg, brainstorm, congres of evenement: u kunt terecht in het Planetarium. Natuurlijk vindt u er alles wat u nodig heeft voor uw vergadering: van gratis wifi en goede koffie tot vakkundige medewerkers en vitale opties in catering. Welkom bij Planetarium Meeting Center!

boerderij-zonneveld-aanzicht

Op zoek naar een sfeervolle omgeving die inspiratie biedt aan je team, afdeling of het hele bedrijf? En die uitermate geschikt is voor meetings, vertrouwelijke gesprekken of zakelijke borrels, maar waar je ook uitgebreid kunt vergaderen en brainstormen? Dan ben je bij Boerderij Zonneveld aan het juiste adres.

fletcher-hotel-restaurant-amersfoort-budget-vergaderlocaties-aanzicht

Het hotel beschikt over 17 multifunctionele vergaderzalen waar gezelschappen tot 170 personen kunnen worden ontvangen. Dankzij de vele gemakken waar elke ruimte van is voorzien, is elke vergaderzaal geschikt voor iedere gelegenheid. Het à la carte restaurant biedt een sfeervolle plek om te genieten van een uitgebreide lunch of zakelijk diner. Het gezellige terras is voorzien van een prachtig uitzicht over de groene binnentuin. Dankzij de vele opties die de vergaderlocatie in Amersfoort biedt zal elke bijeenkomst geheel naar wens verlopen. Zo kan de zaalinrichting worden aangegeven of kan er gebruik worden gemaakt van een passend vergaderarrangement.

golden-tulip-ampt-van-nijkerk-budget-vergaderlocatie-aanzicht

Ongestoord en succesvol een bijeenkomst kunnen organiseren, dat is de doelstelling. Bij Golden Tulip Ampt van Nijkerk is de service gericht op dat u zich volledig met de inhoud van uw bijeenkomst bezig kunt houden. Of het nu gaat om een vergadering, training, congres of de jaarvergadering van uw hele organisatie. De ervaren medewerkers zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Van de juiste ruimte met audiovisuele hulpmiddelen tot een uitgebreide lunch of een borrel aan het eind van de dag. Alles is mogelijk!
Golden Tulip Ampt van Nijkerk beschikt over 16 multifunctionele zalen. In combinatie met Hart van Holland beschikt de locatie over 26 zalen en 6000 m2 beursvloer.

van-der-valk-hotel-den-bosch-budget-vergaderlocatie-aanzicht

Het hotel beschikt over 15 verschillende zalen waarvan de grootste een capaciteit heeft tot wel 300 personen. Een groot aantal zalen zijn zeer flexibel in opstellingen en kunnen worden ingericht naar uw wens. Daarnaast beschikken de ruimtes over moderne (audiovisuele) middelen om uw event of feest een gegarandeerd succes te maken.

buitenplaats-de-heeserhof-vergaderen-bij-de-boer-aanzicht

Wie bij Buitenplaats de Heeserhof het terrein opstapt valt van de ene verbazing in de andere. Ineens staat u in een onverwachte wereld. Een inspirerende ruimtelijk tuin, waarbij u vanaf het begin al blij wordt van de rust en de ruimte die u ervaart, dit werkt als vanzelfsprekend mee in de meeting. Buitenplaats de Heeserhof: Ruimte voor effectief werken en grenzeloos genieten. Hier brengt u werkelijk wat tot stand!

ibis-schiphol-amsterdam-schiphol-receptie

Het Ibis Schiphol Amsterdam Airport ligt naast Schiphol en is makkelijk bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Binnen 25 minuten bent u midden in Amsterdam. Het hotel beschikt over meer dan 600 moderne kamers, een intiem, leuk restaurant en zes vergaderruimtes. Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden voor zowel privé als zakelijke afspraken. Er zijn zes verschillende vergaderruimtes, die verschillen tussen de 25m2 en de 70m2. Dit maakt het mogelijk dat u ook met een klein gezelschap terecht kunt voor een bijeenkomst.

fletcher-hotel-restaurant-het-witte-huis-aanzicht

Hotel-Restaurant Het Witte Huis beschikt over 4 multifunctionele vergaderzalen, die perfect zijn voor al uw vergaderingen en trainingen. Deze zalen bieden ruimte voor groepen tot 200 personen in receptie opstelling. Uiteraard beschikken de zalen over alle moderne vergaderfaciliteiten en voldoen aan de hedendaagse vergadereisen.

de-broodfabriek-budget-vergaderlocatie-aanzicht

De Broodfabriek is gesitueerd in de oude broodfabriek van Bakkerij Hus in Rijswijk. Decennia lang werden hier vele broden gebakken voor de wijde regio. Inmiddels is het complex ingericht als een multifunctioneel Expo en Evenementen centrum. Er zijn multifunctionele congres- feestzalen en ruim 10.000 m2 beursvloer verdeeld over Bakkerij 1 en 2.

ruyghe-venne-budget-vergaderlocatie-aanzicht

Hotel Restaurant Ruyghe Venne is gelegen in het Drentse Westerbork en biedt vergaderzalen, hotelkamers, restaurants en andere arrangementen aan. Door de directe ligging aan de bosrand en dankzij de prettige samenwerking met outdoor bedrijven kunnen er ook activiteiten georganiseerd worden. Hotel Restaurant Ruyghe Venne beschikt over 6 vergaderzalen allen met veel daglicht. De ruimtes zijn voor meerdere doeleinden inzetbaar. Zo kunt u hier uitstekend brainstormen en vergaderen. Daarnaast behoort het organiseren van congressen of bedrijfsfeesten tot de mogelijkheden.

Kunnen wij helpen bij het organiseren van jouw volgende bijeenkomst?

Wij zijn Meeting Experts. Wij plannen en beheren alle zakelijke bijeenkomsten voor bedrijven, organisaties en overheden. Met ons rijke aanbod bieden we de juiste locatie voor iedere bijeenkomst.

Nancy Van der Linden, Manager Meeting Experts

Plan een gratis videocall direct in onze agenda!