Duurzame

Vergaderlocaties

Duurzame vergaderruimtes

Op zoek naar vergaderlocaties die passen bij jouw bedrijfsfilosofie? Kies voor duurzame opties die niet alleen groen zijn, maar ook een positieve ESG-impact hebben. Bij deze vergaderlocaties staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) centraal. Van groene energie tot CO2-neutrale faciliteiten, deze vergaderruimtes streven ernaar onze CO2-voetafdruk te minimaliseren en een positieve impact op het milieu te maken.
Door te kiezen voor onze duurzame vergaderlocaties draag je bij aan een betere wereld en laat je zien dat je geeft om het milieu. De selectie is gebaseerd op de duurzaamheidsinitiatieven van de locatie. Denk aan energie-efficiënte ruimtes, recyclingprogramma’s, biologische cateringopties en nog veel meer.
Kies bewust. Kies voor vergaderlocaties met een positieve impact op de wereld zowel sociaal als duurzaam.

Onze selectie van duurzame vergaderlocaties:

Op zoek naar meer duurzame vergaderlocaties?

the-green-meeting-center-amsterdam-aanzicht

Volop energie en inspiratie. U vindt het bij The Green Meeting Center. Een duurzame, vitale vergader- en trainingslocatie direct naast Arnhem CS. Geïnspireerd door de bijzondere ligging te midden van het Arnhemse groen. Dat ziet u terug in de omgeving én in het duurzame Meeting Concept. The Green Team streeft ernaar om elke dag weer bij te dragen aan groene én gezonde meetings. Zo is elke bijeenkomst in The Green klimaatneutraal, kopen ze hun producten zo veel mogelijk bij lokale leveranciers en wordt er een zero-waste policy gehanteerd.

boerderij-zonneveld-aanzicht

Op zoek naar een sfeervolle omgeving die inspiratie biedt aan je team, afdeling of het hele bedrijf? Dan ben je bij Boerderij Zonneveld aan het juiste adres. Natuurlijk zijn we volledig toegerust voor iedere zakelijke activiteit die je kunt bedenken. Alle moderne faciliteiten zijn aanwezig, een flipover, Wi-Fi, geluid, een beeldscherm en een beamer zijn gratis beschikbaar.
En dan vergadert je team ineens niet meer in dat hectische hoofdkantoor langs de snelweg, maar midden in de huiskamer van een boerderij of juist in de stal waar vroeger de koeien stonden, maar die nu fantastisch verbouwd is tot de ultieme vergaderlocatie.

four-elements-hotel-amsterdam-aanzicht

Bent u op zoek naar een unieke, bijzondere en eco-friendly locatie voor uw bijeenkomst? Four Elements Hotel is ‘s werelds eerste Zero-Energy hotel en is gelegen aan het mooie IJmeer in Ijburg, de Amsterdamse wijk die gebouwd is op een archipel van kunstmatige eilanden. Duurzaamheid is de motivatie en het kompas waarop het hotel de koers bepaalt. Wat voor velen nog een verre toekomst is, is in het Four Elements Hotel Amsterdam een realiteit. Een zakelijk evenement, conferentie, presentatie of vergadering voor uw bedrijf organiseert u in één van de bijzondere ruimtes Water Space, Plastis Whale of Glass House.

la-vie-meeting-center-utrecht-aanzicht

La Vie is hét meeting center in Utrecht voor al uw bijeenkomsten in het hart van Nederland. Het meeting concept onderscheidt zich met 40 moderne meeting rooms met meer dan 50 zaaloplossingen en verschillende break-out ruimtes met een duurzaam koffie-, thee- en waterconcept. La Vie is uitstekend bereikbaar, met een ruime parkeergarage en op loopafstand van Utrecht CS. In La Vie ontstaat het: de contacten voor uw netwerk, de kennis vanuit een training, het perfecte idee tijdens de vergadering of de verbondenheid binnen uw team. U voelt het vanzelf, de rust om uzelf te zijn en de inspiratie om te groeien.

Het onlangs gerenoveerde Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport Schiphol biedt een frisse en ruime locatie en is ideaal voor product- en autolanceringen, recepties en galadiners, grote conferenties of kleine boardroomvergaderingen. De hybride vergaderruimtes benadrukken natuurlijk daglicht, hypermoderne AV-technologie (inclusief videoconferencing) en gratis wifi. De groene buitenruimtes zijn tevens ideaal voor feestjes, incentives en teambuildingactiviteiten.

Conferentiehotel-Kontakt-der-Kontinenten-aanzicht

Kontakt der Kontinenten is niet zomaar een conferentiehotel. Het hotel bestaat uit twee bijzondere historische gebouwen, het voormalige missiehuis Sint Jan en Klooster Cenakel. Deze gebouwen bieden de ruimte aan uw (meerdaagse) zakelijke bijeenkomst, conferentie of event. Het hotel is uitstekend bereikbaar en ligt op nog geen 5 minuten van de A28. Parkeren kan makkelijk én gratis op het eigen parkeerterrein.

erfgoed-bossem-aanzicht

Deze bijzondere, dertiende-eeuwse koeienboerderij is ontzettend veelzijdig: u kunt er in moderne of juist landelijke stijl vergaderen, maar ook blijven slapen in een luxe boerderijkamer, stoere lodgetent of zelfs in een sterrenkubus! Geniet van de zon op het beschutte terras of onderbreek uw vergadering met een lokale seizoenslunch. U komt echt even los uit uw dagelijkse beslommeringen, zo kunt u vol frisse energie aan de slag tijdens uw bijeenkomst!

centraal-museum-aanzicht

Het Centraal Museum omarmt u met kunst en cultuur, zodat u rustig en met een open blik, samen met anderen, alles kan bedenken en bespreken wat u wilt. Gevestigd in het middeleeuwse Agnietenklooster, in het hart van Utrecht, liggen de moderne Tuinzalen en de klassieke Nicolaïkerk. Deze sfeervolle ruimtes vormen het decor voor een congres, training of workshop. De groene binnentuin zorgt voor de verbinding tussen de locaties en het Centraal Museum. In de tuin kunt u samen met uw gasten lunchen, borrelen of even een frisse neus halen.

Pillows-Grand-Boutique-Hotel-Maurits-at-the-Park-aanzicht

Het nieuwe Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park is een plek waar de natuur van het Oosterpark en het bruisende Amsterdam samenkomen. Een plek waar alles om kwaliteit, oprechte aandacht en privacy gaat.
Wat is er fijner dan bijeenkomen op een plek waar alle focus ligt bij de gasten en wat het hotel met hen wilt delen. De rest wordt ingevuld door een team dat u op een ontspannen en persoonlijke manier ontzorgt op een unieke, groene plek midden in het hart van Amsterdam.

Golden-Tulip-Den-Bosch-Gevel

Hotel Central biedt al sinds 1905 een gastvrij en bourgondisch welkom aan (zakelijke) reizigers en toeristen. Gelegen op de mooiste plek van ’s-Hertogenbosch aan de historische Markt, het eeuwenoude hart van de stad. Op zoek naar een locatie met alles onder 1 dak? Dan is Golden Tulip Hotel Central de perfecte locatie voor u!

Kunnen wij helpen bij het organiseren van jouw volgende bijeenkomst?

Wij zijn Meeting Experts. Wij plannen en beheren alle zakelijke bijeenkomsten voor bedrijven, organisaties en overheden. Met ons rijke aanbod bieden we de juiste locatie voor iedere bijeenkomst.

Nancy Van der Linden, Manager Meeting Experts

Plan een gratis videocall direct in onze agenda!