Inspirerende

Vergaderlocaties

Inspirerende vergaderruimtes

Welkom in de wereld van de inspirerende meetingruimtes, waar elke ruimte uniek is. De vergaderzalen bieden een podium voor inspiratie, samenwerking en vooruitgang. De vergaderruimtes hebben een thematische inrichting en doordachte details, om zowel de geest als de zintuigen te prikkelen.
Van industriële lofts tot tuinpaviljoenen, elk van de vergaderlocaties is een bron van creativiteit, klaar om uw vergaderingen tot leven te brengen. Ontdek hoe de inspirerende vergaderlocaties uw bijeenkomsten transformeren tot momenten van innovatie en creativiteit.
Inspirerende vergaderlocaties zijn geschikt voor een vergadering, training, teambuilding, workshop, kick-off, brainstorm of andere zakelijke bijeenkomst.

Onze selectie van inspirerende vergaderlocaties:

Op zoek naar meer inspirerende vergaderlocaties?

nhow-rotterdam-aanzicht

nhow Rotterdam is een uniek designhotel met als hoofdthema “Architectuur en Kunst”. Het hotel bevindt zich in het welbekende gebouw “De Rotterdam” en biedt een prachtig uitzicht over de Erasmusbrug. Tijdens een zakelijke bijeenkomst of evenement zal het uitzicht zorgen voor veel inspiratie en vreugde. nhow Rotterdam is gemakkelijk bereikbaar en biedt veel faciliteiten om u te kunnen vermaken.

capital-c-aanzicht

Creativity with a Capital C Op de plek waar ooit diamanten werden verhandeld, vindt u nu de nieuwe creatieve hub van Amsterdam: Capital C. Hier, aan de oevers van de Amstel, ondersteunen we creatieve professionals in alle fases van hun carrière en wordt creativiteit van alle soorten gevierd. We bieden hierin een ieder de ruimte van zijn/haar dromen. Dit varieert van kantoren, co-work plekken tot vergaderruimtes en event venues ingericht door Nederlandse ontwerpers.

het-nationaal-park-de-hoge-veluwe-vergaderen-in-de-natuur-aanzicht

Een eigentijdse, duurzame locatie omringd door 5.400 hectare pure natuur. De overweldigende en diverse natuurlandschappen van Het Nationale Park De Hoge Veluwe bieden een inspirerend decor voor evenementen. Een exclusieve bijeenkomst, een groots buitenevenement of een vergadering met een workshop houthakken of ijsbaden als onderbreking, in Het Nationale Park De Hoge Veluwe vindt u minstens even zoveel diversiteit aan mogelijkheden als aan landschappen. En dat op slechts een klein uurtje rijden vanuit nagenoeg elke regio in Nederland.

hotel-jakarta-aanzicht

Het Hotel Jakarta is een uniek, energieneutraal 4-sterrenhotel in Amsterdam waar twee werelden samen komen. Waar vroeger de lijndienst vertrok naar Jakarta, ligt nu een groene oase in het centrum van Amsterdam. Het hotel beschikt over 245m2 vergaderruimte, deze ruimte is geschikt voor verschillende evenementen.

beeld-en-geluid-hilversum

Ontvang uw gasten in het indrukwekkende Atrium, of vier er een feest. Presentaties, lezingen en filmvertoningen kunnen uitstekend worden gegeven in de theaterzalen, die door de LED-verlichting in de muren en plafonds helemaal kunnen worden aangepast naar uw stijl. De BenG Labs zijn perfect voor bijeenkomsten in kleinere gezelschappen. Wilt u echt impact maken? Kijk dan naar de indrukwekkende Eventvloer, deze moderne ruimte bevindt zich midden in het nieuwe Mediamuseum perfect voor presentaties, lezingen of filmvertoningen. De ruimte beschikt over een hypermoderne mediareactor die aangepast kan worden naar uw eigen huisstijl.

zandkasteel-aanzicht

Zandkasteel is niet alleen van buiten bijzonder om te zien, maar is van binnen zeker nét zo uniek. Het gebouw heeft veel hoogteverschillen, een bijzonder lijnenspel, mooie doorkijkjes en heel veel unieke details, zoals kunst speciaal ontwikkeld voor Zandkasteel. Of het gaat om een 1-op-1 sessie of een grote training, u kunt verschillende plekken binnen én buiten met elkaar afwisselen. Ideaal om bijvoorbeeld diverse break-outsessies te organiseren en vervolgens de dag proostend af te sluiten.

titaan-aanzicht

Titaan, Europa’s impact campus, is dé ideale locatie voor uw evenement, te midden van vooruitstrevende impact start-ups en scale-ups. Oorspronkelijk ontworpen in 1964 als opslag voor tabaksbladeren van Caballero, is Titaan sinds 2023 een impact innovatiehub. Bij de renovatie stond hergebruik centraal, met componenten als stalen deuren, sloophout en afgedankte spijkerbroeken voor isolatie en akoestische wandbekleding. Het dak herbergt 1000 zonnepanelen, waardoor Titaan bijna energieneutraal is en een A+++ label heeft.

Verscholen in het landelijke groen van het Noord-Limburgse Tegelen ligt Bilderberg Château Holtmühle. Naast Venlo, vlakbij Düsseldorf en levendig Maastricht. In dit statige, volledig gerenoveerde, middeleeuwse kasteel gaan grandeur en Bourgondisch genieten moeiteloos samen met serene rust en pure luxe in het aansprekende decor. De luxueuze kamers en charmante, authentieke kasteelkamers zijn voorzien van vele aantrekkelijke extra’s. Bewonder de keldergewelven tijdens een uitgebreid diner in restaurant Die Alde Heerlickheijt, een ware ontdekking voor echte fijnproevers.

the-playing-circle-aanzicht

The Playing Circle biedt inspirerende, historische ruimtes in het centrum van Amsterdam. Omdat de ruimte waarin u een bijeenkomst organiseert grote invloed heeft op het creatieve denkproces, biedt The Playing Circle unieke vergaderruimtes aan voor iedereen die uit de kantoor sfeer wil komen. Kies uit verschillende creatieve ruimtes die uw meetings gegarandeerd een boost zullen geven.

Golden-Tulip-Den-Bosch-Gevel

Hotel Central biedt al sinds 1905 een gastvrij en bourgondisch welkom aan (zakelijke) reizigers en toeristen. Gelegen op de mooiste plek van ’s-Hertogenbosch aan de historische Markt, het eeuwenoude hart van de stad. Op zoek naar een locatie met alles onder 1 dak? Dan is Golden Tulip Hotel Central de perfecte locatie voor u!

Kunnen wij helpen bij het organiseren van jouw volgende bijeenkomst?

Wij zijn Meeting Experts. Wij plannen en beheren alle zakelijke bijeenkomsten voor bedrijven, organisaties en overheden. Met ons rijke aanbod bieden we de juiste locatie voor iedere bijeenkomst.

Nancy Van der Linden, Manager Meeting Experts

Plan een gratis videocall direct in onze agenda!