Vergaderlocaties

aan het water

Vergaderruimtes aan het water

Ontdek de voordelen van vergaderen aan het water voor jouw volgende vergadering. Vergaderlocaties aan het water bieden niet alleen een prachtig uitzicht, maar ook talloze andere voordelen die de productiviteit en het welzijn van jouw team bevorderen.
De vergaderlocaties aan het water bieden diverse mogelijkheden voor teambuilding en ontspanning, zoals watersportactiviteiten, wandelingen langs de oever of ontspannende boottochten. Deze activiteiten kunnen de teamspirit versterken en de samenwerking tussen teamleden bevorderen.
Bovendien bieden veel watergebonden vergaderlocaties moderne faciliteiten en voorzieningen, waaronder state-of-the-art vergaderzalen, audiovisuele apparatuur en cateringdiensten. Dit zorgt ervoor dat jouw vergadering soepel verloopt en dat alle behoeften van de deelnemers worden vervuld.

Onze selectie van vergaderlocaties aan het water:

Op zoek naar meer vergaderlocaties aan het water?

bilderberg-kasteel-vaalsbroek-vergaderlocaties-aan-het-water-aanzicht

Vaals, het hoogste punt van Nederland, waar Nederland, België en Duitsland samenkomen. In het prachtige Limburgse heuvelland pronkt dit 15e eeuwse kasteel in al haar glorie. Luxe en stijl in een historische atmosfeer. Met allure vergaderen! Een schitterende locatie, on-top service door de Maître ‘B en een grote verscheidenheid aan vergaderruimtes; het prachtige landgoed van Bilderberg Kasteel Vaalsbroek is de ideale locatie voor uw vergadering, heisessie, teamevent, bedrijfsfeest of productpresentatie.

van-der-valk-amsterdam-amstel-vergaderlocaties-aan-het-water-aanzicht

Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel is met 206 luxe kamers voorzien van alle gemakken. Het hotel heeft een perfecte ligging binnen de ring van Amsterdam (knooppunt Amstel A10/A2), dichtbij Schiphol en de RAI in Amsterdam. Tijdens een verblijf maakt u gratis gebruik van onze Gym Adam, Wellness De Tropen met verwarmd buitenzwembad. Maar ook de eigen parkeergarage van het hotel, perfecte service van het personeel en één van de restaurants maken het hotel de ideale uitvalsbasis.

amstel-boathouse-vergaderlocaties-aan-het-water-aanzicht

Amstel Boathouse beschikt over 8 zalen in totaal. De verschillende zalen bieden ruimte voor bijeenkomsten geschikt van 1 tot 200 personen. De grote ruimtes hebben een open uitstraling, hierdoor lenen ze zich goed voor mooie diners, ceremonies, plenaire sessies en diverse feesten. Ook beschikt Amstel Boathouse over kleinere ruimtes die geschikt zijn voor vergaderingen, brainstormsessies en besprekingen met kleinere gezelschappen.

bartmanzboot-vergaderen-aan-het-water

Bartmanzboot is trainen en vergaderen op een ruime en bijzondere woonboot in Loenen aan de Vecht. Loskomen van de dagelijkse routine in een huiselijke en ontspannen sfeer, met het kabbelende water van de Vecht als inspirerend decor. Met lekkere koffie en een uitstekende catering, verzorgd met passie. En een persoonlijke touch waar u ‘u’ tegen zegt. Een locatie met volop prettige ingrediënten die uw creativiteit prikkelt en uw bijeenkomst tot een succes zal maken.

de-ruwenberg-vergaderen-aan-het-water-aanzicht

Hotel en Congreslocatie De Ruwenberg is de ideale locatie voor diverse soorten vergaderingen, congressen, evenementen, teambuilding activiteiten, bedrijfsborrels, productpresentaties en hybride events. Het hotel is gelegen onder de rook van het Brabantse ’s-Hertogenbosch op een 14 hectare groot landgoed. Door de groene omgeving is De Ruwenberg perfect voor inspirerende sessies met collega’s, partners en uw teams.
Het hoofdgebouw bestaat uit een 14e-eeuws gerenoveerd kasteel. Daaromheen liggen de meeste van de 40 meeting rooms en alle 196 hotelkamers. En vanwege de hotelkamers en de aangename diverse hotelfaciliteiten is deze locatie bij uitstek geschikt voor meerdaagse events.

nhow-rotterdam-vergaderen-aan-het-water-aanzicht

nhow Rotterdam heeft in totaal 11 vergaderzalen, welke worden overspoeld met daglicht en uitzicht bieden over de rivier de Nieuwe Maas. Drie van de zalen zijn onderdeel van de unieke “Loft”. De Loft is een bijzondere en state-of-the-art ruimte welke ontworpen is door Rem Koolhaas / OMA. De ruimte kan aangepast worden voor elk type evenement en kan maximaal 400 gasten ontvangen. Hierdoor is het hotel de ultieme en ultramoderne vergader- en evenementenlocatie. De andere 8 zalen zijn geluidsdicht en voorzien van airconditioning. Er zijn flatscreenmonitoren, projectoren en videoconferentiefaciliteiten beschikbaar. Tevens zijn er aparte ruimtes waar koffiepauzes georganiseerd kunnen worden.

Wereldmuseum Rotterdam-aanzicht

Voor een bruiloft, congres, lezing of een bedrijfsfeest kunt u terecht in de lichte balzaal die naar uw wens kan worden ingericht. De balzaal kan ingericht worden voor een intieme of een juiste setting. In deze zaal kunnen maximaal 350 personen terecht. Door de grootte van de zaal Salon is deze geschikt voor diners, recepties, presentaties en bijeenkomsten. Ook deze zaal kan naar uw wens ingericht worden. Deze zaal kunt u samen met de naastgelegen balzaal reserveren, hierdoor kunt u meer gasten ontvangen voor uw evenement. In de Salon kunnen maximaal 150 personen. Elie van Rijckevorselzaal heeft het karakter van een intieme en sfeervolle ruimte en is zeer geschikt voor bijeenkomsten, vergaderingen, diners en recepties. In de zaal is een beamer en scherm aanwezig. In deze zaal kunnen maximaal 60 personen terecht.

de-ijsselstroom-vergaderen-aan-het-water-aanzicht

IJsselhallen Zwolle bevindt zich in Noordoost-Nederland en behoort tot de top als het gaat om evenementenlocaties. Dankzij de goede bereikbaarheid, maar liefst 20.000m² aan ruimte en de grote naamsbekendheid is het een ideale locatie voor al uw evenementen! De vier hallen en twee zalen en het restaurant bieden samen ruimte aan maximaal 16.000 personen. De in totaal 20.000m² is zeer flexibel inzetbaar door de verschillende zalen met elkaar te koppelen. Hierdoor is vrijwel elke opstelling mogelijk.

van-der-valk-hotel-gilze-tilburg-aanzicht

Tilburg als Breda. Het hotel faciliteert 227 recentelijk gerestylede hotelkamers, suites, hotel appartementen, 16 multifunctionele zalen en boardrooms. Toonaangevend in de regio Midden-Brabant, met een uitstekend restaurant, wellness centre en hotelcasino. Alles onder één dak! Met de 16 multifunctionele zalen en boardrooms is er een groot scala aan faciliteiten voor elk type bijeenkomst of vergadering tot 220 gasten.

beachclub-degreez-panheel-vergaderen-aan-het-water-aanzicht

Beachclub Degreez is een multifunctionele event- en feestlocatie. Met andere woorden, Beachclub Degreez kent geen vaste opstellingen. Alle ruimtes, indoor en outdoor, worden geheel naar uw wens en event ingedeeld. Dankzij deze hoge mate van flexibiliteit, is Beachclub Degreez de ideale locatie voor een intensieve training met een twintigtal collega’s, een actieve familiedag voor honderd gasten of een zakelijk seminar voor duizend genodigden. Ook voor bruiloften, personeelsfeesten of jubileumfeesten is de beachclub geheel naar wens in te richten. Hoe klein of hoe groot het gezelschap ook is, de intieme setting van Beachclub Degreez blijft altijd behouden.

Kunnen wij helpen bij het organiseren van jouw volgende bijeenkomst?

Wij zijn Meeting Experts. Wij plannen en beheren alle zakelijke bijeenkomsten voor bedrijven, organisaties en overheden. Met ons rijke aanbod bieden we de juiste locatie voor iedere bijeenkomst.

Nancy Van der Linden, Manager Meeting Experts

Plan een gratis videocall direct in onze agenda!