Veilig Verkeer Nederland

"Fijn dat alles via één partij geboekt kan worden, één contactadres voor al mijn boekingen."

Klantcase / Carola Schuurman / Veilig Verkeer Nederland

Veilig Verkeer Nederland is een maatschappelijke organisatie die zich inzet voor het verbeteren van de verkeersveiligheid. Wij doen dat door mensen en organisaties aan te moedigen om zelf een actieve bijdrage te leveren aan onze missie “iedereen veilig over straat”. VVN verbindt, adviseert en faciliteert mensen en organisaties die zich vrijwillig inzetten voor een verkeersveilige leefomgeving.

Uitdaging

Ons kantoor zat 7 jaar geleden in Huizen, dat was totaal niet centraal en als we in die tijd vergaderingen hadden met een groot aantal mensen uit het land dan, kozen we al voor Eenhoorn Meeting Center in Amersfoort.
Op basis van onze verhuizing naar Amersfoort zijn we terecht gekomen bij Onemeeting.com. We zochten een partij die kon helpen met het boeken van externe bijeenkomsten. Dus niet alleen als we zelf vol zitten maar ook juist bewust eventjes van de eigen locatie af. Dat geeft denk ik ook net even wat meer impact voor de meeting.

Ontstaan samenwerking

Ik ontving een mailing waar ik op gereageerd heb. Na een rondleiding op locatie en aansluitend een persoonlijk gesprek zijn we tot een samenwerking gekomen. Een samenwerking met aantrekkelijke tarieven op locaties in heel het land die volledig aansloten op onze wensen en behoeftes.

Hoe Onemeeting.com heeft geholpen
Het meedenken van de Meeting Experts en het aanbieden van een locatie die past bij de sfeer en doelstellingen van de bijeenkomst is voor mij erg belangrijk. Bijvoorbeeld een bijeenkomst die geregeld moest worden voor een vertrekkende directeur, dan is het gewoon erg fijn als er goede match is. Dit komt de bijeenkomst in zijn geheel ten goede.

Voordelen

Fijn dat alles via één partij geboekt kan worden, één contactadres voor al mijn boekingen.
Voorheen was het voor mij niet bekend dat ik via Onemeeting.com ook meerdere reserveringen door het hele land kon maken en nu ik daarvoor een goede afspraak heb gemaakt, scheelt mij dit weer veel werk.

Vanzelfsprekend is er ook een goede prijs afgesproken met aantrekkelijke voorwaarden. De mogelijkheid om locaties te boeken die centraal liggen met een goede bereikbaarheid. Ook voor de bezoekers is dit fijn. Een duidelijke routebeschrijving en je hoeft verder zelf niets uit te leggen. Ideaal!

Resultaat

De samenwerking loopt prima, fijn dat al mijn wensen gehoord zijn. Dit waren er stiekem best veel, maar alles kon geregeld worden. Ook de specifieke wensen voor catering op de locatie zelf. Wanneer ik deze aan de Meeting Experts doorgeef, staan ze er voor open om naar mij te luisteren en denken ze mee voor de juiste invulling. We kunnen dit doen, of kunnen dat aanbieden, ik vind het erg fijn dat er wordt meegedacht.

Ook op de locatie staat er een specialist klaar die ons helpt. Hierdoor is er ook de wetenschap dat alles snel wordt opgelost.

Kortom, het meedenken van de Meeting Experts, het aanbieden van alternatieven, een goede prijsstelling, één contactadres en de keuze uit locaties met een goede ligging waarbij ook de benodigde specialisatie in huis is. Voor mij is dit erg belangrijk en fijn dat dit via Onemeeting.com allemaal mogelijk is.
Ik zou Onemeeting.com absoluut aanraden aan anderen!

Organisatie
Veilig Verkeer Nederland

Naam
Carola Schuurman

Functie
Directiesecretaresse

"Ik zou Onemeeting.com absoluut aanraden aan anderen!"