Wij helpen jou om van je onbenutte m² een volwaardig en rendabel Meeting Center te maken

Al veertig jaren zijn we pionier in de meetingbranche en hebben we tal van nieuwe Meeting Centers ontwikkeld en geëxploiteerd. We kijken er dan ook naar uit om locaties en bedrijven met meetingcapaciteit te helpen met het ontwikkelen van een succesvol Meeting Center concept.

Het ontwikkelen van Meeting Centers en het belang van succesvolle venue exploitaties heeft de basis gevormd van onze huidige dienstverlening aan alle aangesloten Venues in de Benelux. Voor ons vormen venues de basis van onze dienstverlening en is het onze missie om een bijdrage te leveren in hun commerciële groei.

1. Activeer je locatie op ons platform

Als platform bieden we alle locaties de mogelijkheid om deel te nemen op ons platform Onemeeting.com. De kosten van deelnemen zijn minimaal, zijnde 14,95 euro per maand. De afdeling Venue Partnerships zorgt voor een professionele presentatie en publicatie op ons platform. Hiermee krijgt de locatie de volledige exposure naar onze meeting markt en naar alle klanten, opdrachtgevers en boekers.

2. Boekingen van onze klanten

Naast de deelname op het online platform krijgen alle locaties direct toegang tot alle klanten van Onemeeting.com. Jaarlijks boeken 3.000+ klanten ruim 30.000 bijeenkomsten op het platform. De locaties krijgen daarnaast toegang tot internationale en landelijke klanten die middels een Europese Aanbesteding, RFP of Corporate Sourcing de inkoop van al hun bijeenkomsten organiseren.

3. Business Partnership voor groei

Voor alle niet-traditionele meeting locaties, waaronder kantoren, cateringlocaties, musea en stadions biedt Onemeeting.com de uniek Business Partnership  ‘Get Connected’ om alle marketing, sales, reserveringen, administratie en meeting systeem activiteiten uit handen te nemen. De volledige ontzorging van alle meeting activiteiten is erg in trek bij bedrijven die hun kostbare m² sterker in de markt wensen te zetten.

fullservice
management

4. Management Services

Onemeeting Services biedt een fullservice managementcontract voor bedrijven en organisaties die de gehele exploitatie van hun meeting center wensen uit te besteden. Het contract is vergelijkbaar met een catering contract, maar dan voor de exploitatie van een meeting center. De mogelijkheid bestaat om samen met een cateringbedrijf een gecombineerde dienstverlening in te richten voor zowel de meeting expertise als de catering expertise. Meer weten?

Vergaderruimte boeken