Wij zijn
Meeting Experts

We bieden een uniek locatie-boekingsplatform om vergaderlocaties & bijbehorende services direct te boeken. Onze Meeting Experts adviseren bedrijven en organisaties bij het zoeken, vergelijken, boeken en beheren van hun vergaderlocaties en services. Het is ons doel om onze partners volledig te ontzorgen met een fullservice meeting management oplossing om zo meetingkosten én CO2-uitstoot te verlagen.

1. Platform

Onemeeting.com is hét locatie-boekingsplatform voor zakelijke bijeenkomsten. Klanten van Onemeeting.com boeken al hun locaties in een persoonlijke boekingsomgeving en krijgen hiermee controle over al hun bijeenkomsten. De integratie van het boekingsplatform met de systemen van de klant leveren zorgen voor een duurzame en veilige totaaloplossing.

2. Experts

De Meeting Experts van Onemeeting.com adviseren hun klanten bij het zoeken, vergelijken en boeken van al hun bijeenkomsten en sluiten hiervoor duurzame meeting contracten. Ze helpen locaties met het ontwikkelen van hun Meeting Center en bieden unieke meeting managementservices voor meeting & hospitality exploitaties, zoals theaters, congrescentra, hotels en multi-tenant vastgoed.

3. Resultaat

Het doel van Onemeeting.com is het realiseren van een duidelijk en duurzaam resultaat voor corporate bedrijven, organisaties en locaties. Het verlagen van de meetingkosten en carbon footprint van bedrijven en het versterken van de marktpositie van alle aangesloten locaties zijn onze resultaat-missie.

Aangenaam, wij zijn:

Meeting Experts

Wij maken onze klanten gelukkig met een perfecte boeking van iedere bijeenkomst. Wij ontzorgen onze klanten van A tot Z voor de gehele organisatie van iedere bijeenkomst in binnen- en buitenland.

Nancy van der Linden

Manager Meeting Experts

MT Member

Leanne Rabenort – van der Linden

Meeting Expert

Leotine Nieberg – van de Pol

Meeting Expert

Robin de Vries

Meeting Expert

Kelshey van der Heide

Meeting Expert

Koen Heiwegen

Meeting Expert

Samantha Grasmeijer

Meeting Expert

Saviëlle Roemeling

Manager Operations Onemeeting Services

MT Member

Susan Sterenberg – Rink

Head of Venue Partnerships

MT Member

Ellen van der Veen

Venue Expert

Ingrid van der Linden

Senior Sales Manager
Strategic Partnership

Lucie Klein Ovink – Boomkamp

Head of Sales

MT Member

Platform Experts

Platform Onemeeting.com is ons next generation en selfmade meeting management systeem. Een alles-in-één bedrijfsoplossing dat onze klanten verbindt met onze locaties.

Myrna Hoogendoorn

Product Owner Meeting System & Booking Platform

MT Member

Simone van Kranenburg – van Trigt

Team Lead  Contracts & Services

Lisanne van Dijk

Team Lead Meeting System

Freek Jonker

Team Member Contracts & Services

Lisa Bettinger

Team Member Contracts & Services

Frans Hulshof

ICT Manager & Security Officer

José del Olmo

Chief Technology Officer & Security Manager

Sander van Oosterom

Onsite PM
Extended Team by Gateway

Mehul Mehta

Lead – Software development
Extended Team by Gateway

Dev Chhaniyara

Developer – Software development
Extended Team by Gateway

Priya Pal

Sr. Developer – Software development
Extended Team by Gateway

Rushang Shah

Analyst – Software development
Extended Team by Gateway

Christiaan Calf

Team Lead Booking Platform

Matthijs Borgdorff

Team Member Meeting System

Marit Suntjens

Freelance Online Marketeer

Steven Kuppens

Marketeer & Designer
Cert. StoryBrand Gids

Support & Directie

Wij maken mensen gelukkig met onze hospitality & meeting bedrijven. We geloven in de kracht van gastvrijheid en onderscheiden ons met onze meetingoplossingen.

Rianne van de Water

Manager Finance & Control

MT Member

Tinka Beuman

Team Member Finance & Control

Jessy Elberse

Team Member Finance & Control

Stijn van Grondelle

Team Member Finance & Control

Marloes ter Horst

Team Member Finance  & Invoicing

Jolanda Wolters – Hanekamp

Team Member Finance & Invoicing

Marcella Dijkslag

Team Member Salarisadministratie & Rapportages

Anita Cornet

Manager HR & Cultuur

Aniek de Graaf

HR Adviseur

Roos Vegter

Team Member HR & Cultuur

Demi Landman

Stagiair HR & Cultuur

Kevin van Grondelle

Chief Business Development Officer

Board Member

Ingrid van der Wal-Koek

Chief Operations Officer

Board Member

Ina van Tolij

Executive Assistant

Luc van Bussel

Chief Executive Officer

Michiel Heilijgers

Chief Financial Officer

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Onze inspiratie

Complexiteit. Het organiseren van een meeting is een bijzonder complexe en tijdrovende activiteit. Het zoeken, vergelijken, beoordelen, boeken en beheren vraagt veel van bedrijven en organisaties. We zien dat te veel bedrijven te veel tijd, energie en focus verliezen bij het boeken van locaties. Het is niet hun core business. Daarom geloven we in onze rol en toegevoegde waarde als duurzame en innovatieve intermediair. Wij nemen de complexiteit weg met ons platform en onze expertise, en boeken hiermee onze resultaten.

Simpliciteit. Wij maken boekingen voor zakelijke bijeenkomst bijzonder simpel. Ons locatie-boekingsplatform en onze Meeting Experts nemen de complexiteit weg bij onze klanten. Hiermee ontstaat een duidelijke en duurzame toegevoegde waarde als platformorganisatie. Het versimpelen van locatie-boekingen vervult onze missie om bedrijven, organisaties, instellingen en overheden maximaal te ontzorgen. Simpeler kunnen we het niet uitleggen.

Resultaten. Als locatie-boekingsplatform realiseren we een duidelijk en duurzaam resultaat in het optimaliseren van de meetingkosten en carbon footprint bij bedrijven. Tegelijk versterken we de marktpositie en groei van locaties met onze unieke meeting center development services. Onze resultaten zijn het gevolg van onze unieke meeting systemen, persoonlijke services en de integrale samenwerking met onze partners.

Meer over onze purpose, visie & missie

Wij plannen en beheren alle zakelijke bijeenkomsten voor bedrijven, organisaties en overheden. Met een rijk aanbod aan locaties op ons platform bieden we de juiste locatie voor iedere bijeenkomst.
Wij zijn dé Meeting Expert van Nederland.

Wij zijn volledig ISO 27001 gecertificeerd

Wij zijn officieel ISO 27001 gecertificeerd. Een geslaagde audit door Kiwa heeft aangetoond dat wij voldoen aan alle punten van de norm voor informatie-beveiligingseisen. Wij hebben geïnvesteerd in deze informatiebeveiliging zodat wij voor klanten, locaties en partners een betrouwbare en veilig partner zijn.

Informatiebeveiliging is van toepassing op de primaire en ondersteunende processen van boeking tot betaling.

 • Informatiebeveiliging is van toepassing op alle primaire en ondersteunende processen
 • Beveiligingsniveau binnen Onemeeting.com op een noodzakelijk basisniveau
 • Wederzijds vertrouwen tussen Onemeeting.com en klanten, locaties of leveranciers te bevorderen

Lees persbericht

Het startpunt is begin 2018 geweest toen er als gevolg van de nieuwe AVG-wetgeving door een externe partij een AVG-compliance check is uitgevoerd. Dit heeft geleid tot een intern traject om alle acties uit te voeren om AVG-compliant te worden. In de loop van dit traject is de behoefte ontstaan om tot een ISO 27001 certificering te komen. Hiervoor is in november 2018 een nulmeting gedaan door een externe partij. In 2019 is de conclusie getrokken dat het belang van een geborgd Informatiebeveiligingbeleid en ICT-beveiliging steeds groter wordt. Dit is mede gedreven door de nieuwe AVG-wetgeving, maar ook vanuit behoefte van klanten en potentiele klanten om zichtbaar te maken dat wij een betrouwbare en veilige partner zijn op vlak van Informatiebeveiliging. In dat kader is besloten een traject op te starten om tot een ISO 27001 certificering te komen. De 0-meting uit 2018 is het startpunt geweest om aan de slag te gaan met alle actiepunten en een oplossing te vinden voor alle noodzakelijke inrichtingsvragen.

We hebben ons voor dit traject extern laten begeleiden door de firma Stonefield. Daarnaast hebben we een GRC-softwarepakket “CyberManager” aan te schaffen als hulpmiddel voor het volledig maken en borgen van verplichte beleidsstukken, acties in aan te geven en follow-up te controleren & borgen en een interne awareness programma op te kunnen starten voor medewerkers middels e-learning trainingen. Op 1 juni 2021 zijn wij door KIWA gecertificeerd voor de ISO 27001:2017.

Informatiebeveiliging is van toepassing op de primaire en ondersteunende processen van Onemeeting.com, voor het ontzorgen van boeking tot betaling voor zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen, overnachtingen en congressen. Onemeeting.com BV hanteert ISO 27001 als basis voor het inrichten van een stelsel van beveiligingsmaatregelen. Dit stelsel bestaat uit de volgende onderwerpen:

 • Securitybeleid
 • Organisatie van beveiliging
 • Beheer van bedrijfsmiddelen
 • Beveiliging van personeel
 • Fysieke beveiliging en beveiliging van de omgeving
 • Beheer van communicatie- en bedieningsprocessen
 • Toegangsbeveiliging
 • Verwerving, ontwikkeling en onderhoud van informatiesystemen
 • Beheersing van beveiligingsincidenten
 • Bedrijf continuïteitsbeheer
 • Naleving (compliance)

Onze beloftes

Samenwerken met Onemeeting.com verhoogt jouw efficiency in het boeken van vergader- en eventlocaties en het beheren van die boekingen. Dat doen we in binnen- en buitenland. Als Meeting Expert zijn we jouw kennispartner en ervaringsdeskundige met het grootste aanbod aan locaties in Nederland. Het bij ons onderbrengen van de inkoop van jouw vergaderlocaties bespaart kostbare tijd en energie.

Onemeeting.com is een fullservice locatie-boekingsplatform van boeking tot betaling. Het zoeken, vergelijken, beoordelen, boeken, wijzigen, annuleren, bevestigen en factureren van bijeenkomsten zorgt voor een complete meeting management service die volledig digitaal wordt ondersteund.

Het doel van Onemeeting.com is om de integrale meeting kosten voor bedrijven en organisaties te optimaliseren. Dat doen we door je inzicht te geven in de kosten, grip te geven op de kosten en je te helpen die te verlagen. De centrale inkoop draagt zo bij aan de ontzorging van jouw collega’s en een kostenreductie van jouw bijeenkomsten. Een dubbel resultaat.

Het private booking platform voor opdrachtgevers biedt 24/7 controle over en inzicht in alle boekingen en activiteiten. Ideaal voor de inkopers en category managers, maar ook als boeker. Het platform levert een real time service en is daarmee uniek in de markt.

Onemeeting.com is een innovatief en duurzaam locatie-boekingsplatform. We helpen bedrijven en organisaties om al hun bijeenkomst duurzaam en veilig te organiseren. Als eerste in Nederland boekt Onemeeting.com 100% klimaatneutraal en levert hiermee een bijdrage aan de nationale klimaatdoelstellingen.

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?