Wij zijn
Meeting Experts

Onemeeting.com biedt een uniek locatie-boekingsplatform om vergaderlocaties & bijbehorende services direct te boeken. Onze Meeting Experts adviseren bedrijven en organisaties bij het zoeken, vergelijken, boeken en beheren van hun vergaderlocaties en services. Het is ons doel om onze partners volledig te ontzorgen met een full-service meeting management oplossing om zo meetingkosten én CO2-uitstoot te verlagen.

Vergaderruimte boeken

1. Platform

Onemeeting.com is hét locatie-boekingsplatform voor zakelijke bijeenkomsten. Klanten van Onemeeting.com boeken al hun locaties in een persoonlijke boekingsomgeving en krijgen hiermee controle over al hun bijeenkomsten. Door de integratie van het boekingsplatform met de systemen van de klant zorgen wij voor een duurzame en veilige totaaloplossing.

2. Meeting Experts

De Meeting Experts van Onemeeting.com adviseren hun klanten bij het zoeken, vergelijken en boeken van al hun bijeenkomsten en sluiten hiervoor duurzame meeting contracten. Ze helpen locaties met het ontwikkelen van hun Meeting Center en bieden unieke meeting managementservices voor meeting & hospitality exploitaties, zoals theaters, congrescentra, hotels en multi-tenant vastgoed.

3. Resultaat

Het doel van Onemeeting.com is het realiseren van een duidelijk en duurzaam resultaat voor corporate bedrijven, organisaties en locaties. Het verlagen van de meetingkosten en carbon footprint van bedrijven en het versterken van de marktpositie van alle aangesloten locaties zijn onze resultaat-missie.

Aangenaam, wij zijn:

Meeting Experts

Wij maken onze klanten gelukkig met een perfecte boeking van iedere bijeenkomst. Wij ontzorgen onze klanten van A tot Z voor de gehele organisatie van iedere bijeenkomst in binnen- en buitenland.

Nancy van der Linden

Nancy

Head of Bookings

MT Member

Leanne Rabenort - van der Linden

Leanne

Meeting Expert

Leotine Nieberg - van de Pol

Leotine

Meeting Expert

Myrthe

Myrthe

Coordinator Meeting Partnerships

Sam

Sam

Meeting Expert

Jonne

Jonne

Team Lead Meeting Experts

Femke

Femke

Meeting Expert

Ilona

Ilona

Meeting Expert

Frances

Frances

Stagiaire

Saviëlle Roemeling

Saviëlle

Head of Operations & Sustainability

MT Member

Susan Sterenberg - Rink

Susan

Lead Business Development

Ingrid van der Linden

Ingrid

Lead Meeting Partnerships

Lucie Klein Ovink - Boomkamp

Lucie

Head of Meeting Partnerships

MT Member

Wessel

Wessel

Stagiair

Mariska

Mariska

Meeting Expert

Platform Experts

Platform Onemeeting.com is ons next generation en selfmade meeting management systeem. Een alles-in-één bedrijfsoplossing dat onze klanten verbindt met onze locaties.

Myrna Hoogendoorn

Myrna

Chief Platform Officer

Board Member

Simone van Kranenburg - van Trigt

Simone

MT Member

Head of Customer Success

Lisanne van Dijk

Lisanne

Head of Onemeeting System

MT Member

Jeremy Stoutjesdijk

Jeremy

Team Member Customer Success

Lisa Bettinger

Lisa

Team Member Customer Success

Tim

Tim

Lead Digital Sales

Dorien

Dorien

Stagiaire

Frans Hulshof

Frans

Lead IT & Security

José del Olmo

José

Consultant OMS & Security

Sander van Oosterom

Sander

Onsite PM
Extended Team by Gateway

Dev Chhaniyara

Dev

Developer – Software development
Extended Team by Gateway

Priya Pal

Priya

Sr. Developer – Software development
Extended Team by Gateway

Kamal

Kamal

Lead – Software development
Extended Team by Gateway

Rushang Shah

Rushang

Analyst – Software development
Extended Team by Gateway

Matthijs Borgdorff

Matthijs

Team Member Platform

Christiaan Calf

Christiaan

Lead Automation & Platform

Support & Directie

Wij maken mensen gelukkig met onze hospitality & meeting bedrijven. We geloven in de kracht van gastvrijheid en onderscheiden ons met onze meetingoplossingen.

Stijn van Grondelle

Stijn

Lead Business Control

Tinka Beuman

Tinka

Lead Finance & Accounting

Jessy Elberse

Jessy

Lead Finance & Accounting

Marloes ter Horst

Marloes

Lead Accounts Receivable

Jessica

Jessica

Team Member Accounts Receivable

Marcella Dijkslag

Marcella

Lead Payrolling

Abigail

Abigail

Stagiaire

Anita Cornet

Anita

MT Member

Head of People & Culture

Aniek de Graaf

Aniek

Lead People & Culture

Bas

Bas

Stagiair

Kevin van Grondelle

Kevin

Chief Commercial Officer

Board Member

Ingrid van der Wal-Koek

Ingrid

Chief Operations Officer

Board Member

Ina van Tolij

Ina

Executive Assistant

Luc van Bussel

Luc

Chief Executive Officer

Michiel Heilijgers

Michiel

Chief Financial Officer

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Onze inspiratie

Complexiteit. Het organiseren van een meeting is een bijzonder complexe en tijdrovende activiteit. Het zoeken, vergelijken, beoordelen, boeken en beheren vraagt veel van bedrijven en organisaties. We zien dat te veel bedrijven te veel tijd, energie en focus verliezen bij het boeken van locaties. Het is niet hun core business. Daarom geloven we in onze rol en toegevoegde waarde als duurzame en innovatieve intermediair. Wij nemen de complexiteit weg met ons platform en onze expertise, en boeken hiermee onze resultaten.

Simpliciteit. Wij maken boekingen voor zakelijke bijeenkomst bijzonder simpel. Ons locatie-boekingsplatform en onze Meeting Experts nemen de complexiteit weg bij onze klanten. Hiermee ontstaat een duidelijke en duurzame toegevoegde waarde als platformorganisatie. Door het versimpelen van locatie-boekingen vervullen wij onze missie om bedrijven, organisaties, instellingen en overheden maximaal te ontzorgen. Simpeler kunnen we het niet uitleggen.

Resultaten. Als locatie-boekingsplatform realiseren we een duidelijk en duurzaam resultaat in het optimaliseren van de meetingkosten en carbon footprint bij bedrijven. Tegelijk versterken we de marktpositie en groei van locaties met onze unieke meeting center development services. Onze resultaten zijn het gevolg van onze unieke meeting systemen, persoonlijke services en de integrale samenwerking met onze partners.

Meer over onze purpose, visie & missie

Wij plannen en beheren alle zakelijke bijeenkomsten voor bedrijven, organisaties en overheden. Met een rijk aanbod aan locaties op ons platform bieden we de juiste locatie voor iedere bijeenkomst.
Wij zijn dé Meeting Expert van Nederland.

Wij zijn volledig ISO 27001 gecertificeerd

Onemeeting - Frans

Wij zijn officieel ISO 27001 gecertificeerd. Een geslaagde audit door Kiwa heeft aangetoond dat wij voldoen aan alle punten van de norm voor informatie-beveiligingseisen. Wij hebben geïnvesteerd in deze informatiebeveiliging zodat wij voor klanten, locaties en partners een betrouwbare en veilig partner zijn.

Informatiebeveiliging is van toepassing op de primaire en ondersteunende processen van boeking tot betaling.

 • Informatiebeveiliging is van toepassing op alle primaire en ondersteunende processen
 • Beveiligingsniveau binnen Onemeeting.com op een noodzakelijk basisniveau
 • Wederzijds vertrouwen tussen Onemeeting.com en klanten, locaties of leveranciers te bevorderen

Lees persbericht

Het startpunt is begin 2018 geweest toen er als gevolg van de nieuwe AVG-wetgeving door een externe partij een AVG-compliance check is uitgevoerd. Dit heeft geleid tot een intern traject om alle acties uit te voeren om AVG-compliant te worden. In de loop van dit traject is de behoefte ontstaan om tot een ISO 27001 certificering te komen. Hiervoor is in november 2018 een nulmeting gedaan door een externe partij. In 2019 is de conclusie getrokken dat het belang van een geborgd Informatiebeveiligingbeleid en ICT-beveiliging steeds groter wordt. Dit is mede gedreven door de nieuwe AVG-wetgeving, maar ook vanuit behoefte van klanten en potentiele klanten om zichtbaar te maken dat wij een betrouwbare en veilige partner zijn op vlak van Informatiebeveiliging. In dat kader is besloten een traject op te starten om tot een ISO 27001 certificering te komen. De 0-meting uit 2018 is het startpunt geweest om aan de slag te gaan met alle actiepunten en een oplossing te vinden voor alle noodzakelijke inrichtingsvragen.

We hebben ons voor dit traject extern laten begeleiden door de firma Stonefield. Daarnaast hebben we een GRC-softwarepakket “CyberManager” aan te schaffen als hulpmiddel voor het volledig maken en borgen van verplichte beleidsstukken, acties in aan te geven en follow-up te controleren & borgen en een interne awareness programma op te kunnen starten voor medewerkers middels e-learning trainingen. Op 1 juni 2021 zijn wij door KIWA gecertificeerd voor de ISO 27001:2017.

Informatiebeveiliging is van toepassing op de primaire en ondersteunende processen van Onemeeting.com, voor het ontzorgen van boeking tot betaling voor zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen, overnachtingen en congressen. Onemeeting.com BV hanteert ISO 27001 als basis voor het inrichten van een stelsel van beveiligingsmaatregelen. Dit stelsel bestaat uit de volgende onderwerpen:

 • Securitybeleid
 • Organisatie van beveiliging
 • Beheer van bedrijfsmiddelen
 • Beveiliging van personeel
 • Fysieke beveiliging en beveiliging van de omgeving
 • Beheer van communicatie- en bedieningsprocessen
 • Toegangsbeveiliging
 • Verwerving, ontwikkeling en onderhoud van informatiesystemen
 • Beheersing van beveiligingsincidenten
 • Bedrijf continuïteitsbeheer
 • Naleving (compliance)

Onze beloftes

Samenwerken met Onemeeting.com verhoogt jouw efficiency in het boeken van vergader- en eventlocaties en het beheren van die boekingen. Dat doen we in binnen- en buitenland. Als Meeting Expert zijn we jouw kennispartner en ervaringsdeskundige met het grootste aanbod aan locaties in Nederland. Door de inkoop van jouw vergaderlocaties bij ons onder te brengen, bespaar je kostbare tijd en energie.

Onemeeting.com is een fullservice locatie-boekingsplatform van boeking tot betaling. Het zoeken, vergelijken, beoordelen, boeken, wijzigen, annuleren, bevestigen en factureren van bijeenkomsten zorgt voor een complete meeting management service die volledig digitaal wordt ondersteund.

Het doel van Onemeeting.com is om de integrale meeting kosten voor bedrijven en organisaties te optimaliseren. Dat doen we door je inzicht te geven in de kosten, grip te geven op de kosten en je te helpen die te verlagen. De centrale inkoop draagt zo bij aan de ontzorging van jouw collega’s en een kostenreductie van jouw bijeenkomsten. Een dubbel resultaat.

Het private booking platform voor opdrachtgevers biedt 24/7 controle over en inzicht in alle boekingen en activiteiten. Ideaal voor de inkopers en category managers, maar ook als boeker. Het platform levert een real time service en is daarmee uniek in de markt.

Onemeeting.com is een innovatief en duurzaam locatie-boekingsplatform. We helpen bedrijven en organisaties om al hun bijeenkomst duurzaam en veilig te organiseren. Als eerste in Nederland boekt Onemeeting.com 100% klimaatneutraal en levert hiermee een bijdrage aan de nationale klimaatdoelstellingen.

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?