GET CONNECTED™
Boekingssysteem, Reserveringen, Sales, Marketing en Facturatie voor bedrijven met meeting capaciteit

Get Connected™ maakt jouw meeting ruimtes real-time online boekbaar. Als Meeting Experts verhuren we jouw meeting ruimtes voor de beste prijzen aan corporate bedrijven, organisaties en overheden. Alle boekingen registreren we in ons reserveringssysteem Onemeeting System, zodat jij 24/7 inzicht in jouw omzet hebt. Ben jij ook klaar voor meer rendement?

Een full-time reserveringsteam zonder maandsalaris – juist een fee per definitieve boeking

Een compleet systeem met direct booking feature – maar dan zonder licentiefee

Ervaren sales & marketing teams – voor klanten op contract en optimale locatie marketing

Als het gaat om meeting ruimtes verkopen…
waar loop jij tegenaan?

  • Nieuwe klanten voor mijn locatie vinden kost mij erg veel tijd

  • Er komt veel kijken bij het maken van offertes en meerjarige contracten

  • Ik wil graag een duurzamere locatie worden, maar weet niet waar ik moet beginnen

  • Doordat het soms druk is en soms rustig, is het moeilijk om personeel goed te plannen

  • Ik weet dat mijn prijzen en bezetting beter afgestemd moeten worden, maar ik twijfel hoe ik dat doe

  • Ik zou wel het advies van een Meeting Expert kunnen gebruiken…

Meeting Experts

De ervaren professionals die altijd hét aanspreekpunt voor zowel klanten als locaties zijn. Zij nemen aanvragen voor jouw locatie aan, bellen de klant en inventariseren & kwalificeren iedere aanvraag. Daarna maken zij de offertes op, onderhouden het contact met de klant en sturen bewust op conversie. Tussentijdse mutaties worden ook door hen besproken en vastgelegd. Onze Meeting Experts zijn een 100% volwaardig en voordeliger alternatief voor een eigen reserveringsteam.

Marketing

Als Connected™ partner kun je rekenen op marketing die jouw locatie écht bij boekers van vergaderingen, events, en congressen binnenkomt. Je krijgt bijvoorbeeld standaard het Activate Platinum pakket. Daarnaast kunnen we jouw locatie website beheren en content creëren zodat je optimaal online zichtbaar en vindbaar bent. Besteed jij liever al jouw marketing uit? Dan doen onze marketing professionals dat voor je van A tot Z, zowel online als offline, en via alle kanalen.

Sales & contracting

Het sales team onderhoudt de relaties met contractklanten. Als vast aanspreekpunt voor inkopers en directeuren, zijn zij de sturende hand in keuze van locaties. Wij kunnen jouw locatie zo beter bij onze ruim 300 contractklanten onder de aandacht brengen. Sales gaat voor jou op afspraak, geeft nieuwe klanten rondleidingen op jouw locatie en signaleert trends & ontwikkelingen waar we op anticiperen. Een eigen account manager op locatie is niet meer nodig, maar mag natuurlijk nog altijd.

Systeem

In Onemeeting System (OMS) komt alles samen van contract afspraken en boekingen, tot facturen en rapportages. Alle data van jouw locatie is 24/7 real-time inzichtelijk, zodat jij een goed gevoel hebt en wij actief op hoger rendement kunnen sturen. Met OMS is jouw locatie real-time online boekbaar, passen we yield en revenu beleid automatisch toe en worden alle afdelingen voorzien van de informatie op commercieel en operationeel niveau. Wil je meer weten over OMS? Plan een demo.

“GET CONNECTED™ biedt organisaties de kans hyper-efficiënt en asset-light te werken. De voordelen van eigen sales-, marketing- en reserveringsteams zijn niet enkel meer voorbehouden aan hotelketens of grote bedrijven.”

Kevin van Grondelle
Chief Business Development Officer

Groei jouw

rendement

“We werken al geruime tijd, met veel plezier en succes samen met Onemeeting.com. Voornamelijk de marketing ondersteuning en samenwerking salesmatig bevalt uitstekend. We mogen klanten en gasten ontvangen die we anders nooit hadden gehad en worden meegenomen in marketing uitingen middenin de voor ons zo interessante doelgroep.”

Ingeborg Peterson Directeur, Nieuwe Buitensociëteit Meeting Center Zwolle en Theater Buitensoos

Uiterst professioneel, zo zou ik de service van Onemeeting.com beschrijven. Geregeld komen er nieuwe klanten binnen via Onemeeting.com, dit is natuurlijk fantastisch! Boekingen worden direct en volledig in ons systeem gezet, dit maakt het voor ons wel heel gemakkelijk.

Thomas van Arkel Directeur, Berghotel Amersfoort

“Ik ben verantwoordelijk voor een goed verloop van de dag voor onze vergadergasten. Dit doe ik met behulp van de sheets uit het OMS Onemeeting System. Deze sheets zijn onze bijbel, alle benodigde informatie staat erop. Heeft de trainer wensen of voorkeuren dan kunnen wij dit eraan toevoegen zodat er een optimale service ontstaat. Zodra we de wensen van de trainer hebben toegevoegd, dan is het zichtbaar voor al onze locaties. Het maakt mijn werk plezierig en overzichtelijk.”

Henny Zeeman, Best Western Rotterdam Airport Hotel

“De Meeting Experts van Onemeeting.com nemen altijd persoonlijk contact met ons op voor operationele afstemming indien er klant specifieke wensen zijn. Hierdoor kunnen we samen de klant de beste adviezen geven.”

Marleen Donkers Directeur, The Green Meeting Center Arnhem

Onze CONNECTED™ partners

Connected™
Client case

Sinds september 2020 is Atrium Meeting Centre Connected™ partner

Na meerdere partijen te hebben gesproken, business cases te hebben ontvangen en intern overleg te hebben gevoerd kwam Eline tot de conclusie dat geen enkele andere partij Atrium Meeting Centre kon bieden waarnaar ze op zoek waren, behalve Onemeeting.com met het Connected™ partnership.

Veelgestelde vragen

Connected™ een full-service Marketing-, Sales- en Reserveringsservice voor bedrijven met meeting capaciteit. We nemen alle commerciële processen, zoals het contractmanagement, het reserveringsproces, de verkoop en de promotie, uit handen. Het uitgangspunt is dat je op locatie enkel nog zelf zorg hoeft te dragen voor de operationale uitvoer, zoals zalen klaarzetten en de catering verzorgen.

Connected™ is voor iedereen die zijn meeting exploitatie schaalbaar wil inrichten. We hebben bewezen successen met o.a. multi-tenant panden, theaters, congrescentra, zalencentra en hotels. Het Connected™ is uitermate geschikt voor locaties die meetings & events niet als core-business hebben, zoals stadions, hogescholen, campussen en multi-tenant vastgoed.

Iedere exploitatie is anders, daarom ook de kosten. Connected™ is er al vanaf enkele honderden euro’s per maand. De kosten zijn altijd opgebouwd uit een vaste fee en een variabele fee over de gerealiseerde omzet.

Dat zit in onze vergoeding. Onze Connected™ fee is altijd hybride. Dat betekent een vast bedrag per maand en een variabel bedrag gebaseerd op de definitieve omzet. Dat betekent dat wij baat hebben bij het converteren van aanvragen naar definitieve boekingen omdat wij dan pas onze variabele fee ontvangen.

Grotere teams kunnen werkdruk beter verdelen dan kleine teams. Onze sales- en marketingteams werken voor meerdere locaties en kunnen hun tijd daarom beter inzetten. Op een rustig moment voor locatie A, kunnen zij meer werk verrichten voor locatie B, en vice versa. Een marketingmedewerker die voor één locatie werkt kan dat niet. Daarom is Connected™ zo efficiënt en voordelig.

Wordt je Connected™ partner, dan gaan we jouw locatie opnieuw inrichten in Onemeeting System. Alle data en boekingen uit uw huidige systeem worden door ons overgezet en herbevestigd. Dat is een éénmalige overgang en garandeert dat alle zaken juist geconfigureerd zijn. Je kunt daarna de licentie van jouw huidige systeem beëindigen.

Zo veel als je zelf wenst. De minimale vereisten voor Connected™ zijn het onderbrengen van alle reserveringen in Onemeeting System. Dat betekent dat je zelf niet direct verantwoordelijk bent voor offertes, want dat doen onze Meeting Experts voor je, maar natuurlijk wel achter de schermen met jouw accountmanager nadenkt over hoe we jouw kunnen exploitatie optimaliseren. Alle andere services, zoals sales en marketing, zijn schaalbaar en op maat; zo kun je altijd zelf afwegen hoeveel invloed je wilt houden.

Connected™ partnerships sluiten wij voor minimaal twaalf maanden, maar bij voorkeur voor drie jaar of langer. Waarom? Omdat de implementatie het meeste tijd kost. Om die kosten niet (volledig) bij jou als opdrachtgever neer te leggen, werken we altijd minimaal een jaar samen.

Alle klantdata wordt centraal opgeslagen in Onemeeting System. Om de veiligheid van alle data te borgen zijn wij ISO27001 gecertificeerd. Zo kunnen alleen de juiste mensen met de vereiste autorisaties bij jouw data. Dat kan bijvoorbeeld jouw dedicated accountmanager zijn of een Meeting Expert om een reservering te maken. Uiteraard kun je ook zelf te allen tijde middels management rapportages en jouw persoonlijke log-in binnen Onemeeting System alle data inzien.

Zoals in iedere goede relatie zijn de juiste afspraken essentieel. Onze processen zijn strak vastgelegd zodat informatie en data enkel beschikbaar is voor hen die dat vereisen. Deze borging wordt bevestigd door onze ISO27001 certificering. Door deze goede afspraken (denk aan KPI’s en SLA’s) en richtlijnen kunnen we de beste zorg dragen voor jouw exploitatie, zonder dat onze relaties met anderen dat beïnvloeden.

Connected™ is vooral interessant als je meeting ruimtes professioneel wilt laten verkopen & promoten op basis van een hyper-efficiënt en geavanceerd Property Management Systeem.