MarienburgGroep

"Wij waren op zoek naar een samenwerkingspartner die door het hele land centraal gelegen locaties dicht bij het openbaar vervoer kan faciliteren."

Klantcase / Jeroen Busse / Directeur bij MariënburgGroep

MariënburgGroep is gespecialiseerd in trainingen voor de gemeenteambtenaar waarbij op alle denkbare vakgebieden een training gevolgd kan worden in Nederland.

Uitdaging

Wij waren op zoek naar een samenwerkingspartner die door het hele land centraal gelegen locaties dicht bij het openbaar vervoer kan faciliteren. Wij verzorgen trainingen voor de Overheid waarbij het van belang is dat locaties goed bereikbaar zijn met het openbaar vervoer. Bij cursussen werkt het zo dat als de locatie niet geweldig is, dan is de cursus dat al helemaal niet. Het is van belang dat een leeromgeving een prettige omgeving is waar mensen zich prettig voelen, dat alle faciliteiten aanwezig zijn en je volledig ontzorgd wordt.

Ontstaan samenwerking

Wij zijn op zoek gegaan naar locaties door heel Nederland die goed bereikbaar zijn met voornamelijk het openbaar vervoer. Hierdoor kwamen we al snel bij Onemeeting.com uit. We maken nu dan ook al jaren met positieve ervaringen gebruik van de verschillende locaties die via Onemeeting.com worden aangeboden.

Hoe Onemeeting.com heeft geholpen

De Meeting Experts helpen altijd uitstekend bij het zoeken naar een geschikte locatie voor een cursus. Ook wordt ons cursusmateriaal altijd goed in ontvangst genomen en klaargelegd op de locaties. Organisatorisch klopt het altijd. Alles ligt klaar en wij worden goed geïnformeerd als er materiaal achterblijft. Dat is allemaal heel prettig, je hoeft er zelf niet over na te denken.
De Meeting Experts denken proactief met ons mee. Recent hadden wij iemand in een rolstoel, daar was ook alles voor ingericht. Daar zijn de locaties van Onemeeting ook uitstekend geschikt voor dus daar wordt dan rekening mee gehouden. In Utrecht hadden wij een cursist die slechtziend was en een begeleider bij zich had. Ook dit werd perfect geregeld en gefaciliteerd.
Ook met betrekking tot het reserveren en annuleren gaat het ook goed. Het gaat altijd in overleg en mocht er iets niet goed gaan, dan wordt dat altijd adequaat opgepakt en uitstekend opgelost.

Voordelen

De voordelen zijn natuurlijk dat je werkt op basis van een samenwerkingsovereenkomst dus dat je weet waar je aan toe bent, je hebt vaste jaarlijkse afspraken. Ook hebben wij toegang tot het online reserveringssysteem. We kunnen daarom gemakkelijk plannen en aantallen doorgeven en/of wijzigen wat ons weer tijd scheelt.

Resultaat

Het bespaart ons veel tijd omdat we één contactpersoon hebben en ook zelf online zaken kunnen regelen wanneer we dit willen. De lijnen zijn kort, de Meeting Experts denken altijd proactief mee, geen vraag is teveel en ze zijn erg flexibel naar ons toe. De samenwerking is heel prettig en we zijn tevreden over de dienstverlening.
Uit ons klanttevredenheidsonderzoek die we elke twee jaar laten uitvoeren blijkt dat onze open trainingen als buitengewoon positief worden beoordeelt, met een 9,6! De locatie speelt dan natuurlijk een belangrijke rol in deze beoordeling en dat zit hem in de bereikbaarheid, sfeer, service en faciliteiten. Het is erg prettig dat door de keuze van een goede locatie, onze klanttevredenheid zo hoog wordt beoordeeld en dit helpt weer mee in de beleving van de cursisten.

De prijs kwaliteit verhoudingen zijn wat dat betreft uitstekend. Ik beveel Onemeeting.com dan ook regelmatig aan. Recent nog bij een departement van het Ministerie. Zij waren opzoek naar een centraal gelegen locatie in Utrecht. Toen heb ik ze uiteraard doorverwezen naar Onemeeting.com.

Organisatie
MariënburgGroep

Naam
Jeroen Busse

Functie
Directeur

"Ik beveel Onemeeting.com dan ook regelmatig aan. Recent nog bij een departement van het Ministerie. Zij waren opzoek naar een centraal gelegen locatie in Utrecht. Toen heb ik ze uiteraard doorverwezen naar Onemeeting."