Railcenter

"De aanpak van Onemeeting.com heeft ervoor gezorgd dat we op diverse locaties in het land de trainingen kunnen geven volgens onze kwaliteitsstandaarden"

Klantcase / Marian van Zandbrink / Planner bij Railcenter

Uitdaging

Wij waren op zoek naar een betrouwbare en flexibele leverancier die mee kan denken in onze behoeftes en die ook kan invullen. Railcenter was toe aan uitbreiding van het trainingenportfolio en hierdoor was alleen in Amersfoort trainingen verzorgen niet voldoende. Onze veiligheidstrainingen moesten op verschillende plekken door heel Nederland worden verzorgd.

Ontstaan samenwerking

Railcenter beschikt alleen over trainings- en examenruimte in Amersfoort en wilde de veiligheidstrainingen op andere locaties in het land kunnen aanbieden. Omdat Onemeeting.com als intermediair een samenwerking heeft met meerdere locaties kunnen we nu op verschillende plekken in het land trainingen aanbieden.

Wij werken samen met Onemeeting.com omdat ze bieden wat wij graag willen. Onemeeting.com biedt een totaalpakket. Dit houdt voornamelijk het invullen van de wensen en behoeften in, maar ook het met een oplossing komen om het voor beide partijen zo efficiënt en effectief mogelijk in te delen, dan wel in een proces te gieten. De oplossing zat bijvoorbeeld in het inzetten van toezichthouders bij examens en het plaatsen van voldoende laptops op de locaties tijdens het afnemen van een digitaal examen. De planning voor het inzetten van de toezichthouders neemt Onemeeting.com volledig op zich. Dit geldt ook voor het installeren, opslaan en onderhouden van de laptops. Dit maakt dat er écht een totaaloplossing wordt geboden waarbij wij volledig ontzorgd worden.

Hoe Onemeeting.com heeft geholpen

Waar ik ook heel blij mee ben is dat eigenlijk alles operationeel geregeld was toen de trainingen van start gingen: alle lokalen stonden klaar zoals dat moest, iedereen kon digitaal examen afleggen en trainers werden netjes ontvangen. Helemaal perfect!

Ook het contact met de Meeting Experts vind ik heel prettig. Eerst Anouk en nu Stéphanie. Ik stuur de Meeting Expert gewoon een lijstje en binnen een dag krijg ik terugkoppeling hierop wat de mogelijkheden zijn, dus dat gaat hartstikke snel. Daarnaast zorgen zij er ook voor dat alles goed ingeboekt wordt en alles klaarstaat.

Voordelen

De mogelijkheden om op meerdere locaties trainingen aan te kunnen bieden en dit alles via één contactpersoon. Wat ik verder heel prettig vind is dat jullie toezichthouden en daarvoor ook de gehele planning op jullie nemen. Dit scheelt ons enorm veel tijd. Alles is eigenlijk geregeld als de training begint, en daar hebben we eigenlijk geen omkijken meer naar zodra het is afgesproken.

Alles wat geregeld moet worden is altijd geregeld!

We hebben een open en vertrouwelijke samenwerking, we kunnen goed met elkaar overleggen als er wat is.

Resultaat

De aanpak van Onemeeting.com heeft ervoor gezorgd dat we op diverse locaties in het land de trainingen kunnen geven volgens onze kwaliteitsstandaarden en dat is natuurlijk ook wat we graag willen. Hierbij is het fijn dat er één vaste contactpersoon is. Ons heeft dit veel efficiëntie opgeleverd, omdat we intern veel minder tijd kwijt zijn bij het regelen van de trainingen. Ook is de facturatiestroom prettig. We krijgen niet van alle locaties apart een factuur, maar alles loopt via één partij en we krijgen dus ook maar één factuur.

"Mijn ervaringen met Onemeeting.com zijn goed, ik ben heel erg tevreden. Wat mij betreft is Onemeeting.com een betrouwbare relatie, dus ik zou hen zeker aanraden bij anderen."

Organisatie
Railcenter

Naam
Marian van Zandbrink

Functie
Planner