D66

''Een van de grote voordelen van zaken doen met Onemeeting.com is dat alles voor mij wordt uitgezocht en dat dit mij veel tijd oplevert.''

Klantcase / Bastiaan Bakker / D66

D66 (Democraten 66) is een Nederlandse politieke partij. D66 kiest voor nieuwe groei en meer vrijheid, in een krachtig Europa, met gezonde overheidsfinanciën en onderwijs als motor.

Uitdaging

Voor het Landelijk Bureau van D66 was ik op zoek naar meerdere locaties voor onze trainingen, begin 2018 in Nederland, die goed bereikbaar zijn met het openbaar vervoer en op een AAA locatie.

Ontstaan samenwerking

Via Google zijn we bij Onemeeting.com terecht gekomen. Ik was aan het zoeken naar geschikte locaties bij stations, toen ik dacht “ik kan nu wel alle locaties zelf op gaan zoeken maar ik kan ook gewoon een partij zoeken die alles voor me kan regelen waardoor ik één contactpersoon heb in plaats van 10 verschillende.” Ik heb toen een oriënterende afspraak gehad met een Meeting Expert en vanuit daar is onze samenwerking ontstaan.

Hoe Onemeeting.com heeft geholpen

Onemeeting.com heeft de volledige planning qua locaties voor onze landelijke trainingen opgepakt. Onze eisen waren helder:

  • Kwalitatief goede locaties; Dichtbij het station
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
  • Veel kleine zaaltjes bij elkaar
  • Eén contactpersoon

Ik weet dat de afspraken die we maken, geldig zijn voor alle locaties waar we bijeenkomen. Daarbij hoef ik niet elke keer opnieuw te onderhandelen en wil ik een locatie toevoegen, dan pakt Onemeeting.com dit op. We houden evaluaties onder de deelnemers van de trainingen, veel daarvan geven aan erg enthousiast te zijn over de locaties. Het is snel en gemakkelijk schakelen met de Meeting Experts en daarmee een fijne wisselwerking.

Voordelen

Een van de grote voordelen van zaken doen met Onemeeting.com is dat alles voor mij wordt uitgezocht en dat dit mij veel tijd oplevert. Ik hoef niet met allerlei verschillende locaties aan de telefoon te hangen, maar alles wordt voor mij geregeld en in een helder overzicht gepresenteerd. Het feit dat je één contactpersoon hebt die alles uitzoekt en op de hoogte is van mijn wensen is ideaal.

Resultaat

Als we kijken naar de aanpak vanaf het begin dan is het gewenste resultaat gehaald. Er is niks waarvan ik achteraf denk dat had ik liever anders gehad of beter willen hebben. Als er iets moest worden aangepast dan kon dat gewoon ter plekke worden geregeld. Wat ook prettig was waren de laste minute veranderingen die doorgevoerd konden worden waardoor ik daar in tijden van drukte vlak voor de opleidingsdagen zelf amper tijd aan kwijt was. Voor iedereen die opzoek is naar diverse locaties voor bijeenkomsten door heel Nederland zou ik Onemeeting.com zeker aanbevelen.

Organisatie
D66

Naam
Bastiaan Bakker

Functie
Assistant Project Manager

''Als we kijken naar de aanpak vanaf het begin dan is het gewenste resultaat gehaald.''