CPO

“Vooral fijn dat jullie door heel Nederland zitten en dat je daardoor altijd wel een passende oplossing kunt bieden. En als die er niet is, gaan jullie gewoon op zoek!”

Klantcase / Selene van der Lecq / CPO

Het CPO verzorgt als onderdeel van de Radboud Universiteit te Nijmegen postacademisch onderwijs voor juridische professionals. Het CPO wil juristen bruikbare kennis, meer inzicht en een frisse blik op de juridische actualiteit bieden. Stimuleren van onafhankelijk denken en het scherpen van de geest staan voorop.

Uitdaging

Wij moesten voor alle opleidingsdagen van de beroepsopleiding advocaten maar liefst zeven verschillende locaties zoeken. Dat wil zeggen: elk half jaar weer 10 nieuwe groepen en dat gedurende drie jaar.

Ontstaan samenwerking

Ik plan al die opleidingsdagen en bij de start hadden we dus snel zeven locaties tegelijk nodig. Omdat we heel groot zijn en heel veel verschillende opstellingen en locaties nodig hebben, zochten we een partij die dit kon faciliteren.

Hoe Onemeeting.com heeft geholpen

Vanaf de start is Onemeeting.com de belangrijkste partij geweest, die ons geholpen heeft alle zeven locaties te vinden. Ook toen de opleidingen al gestart waren en één van de locaties niet bleek te voldoen, heeft Onemeeting.com zich enorm ingespannen om een andere locatie te vinden en dat is gelukt. Tot onze volle tevredenheid en die van de cursisten.

Voordelen

Het brede aanbod is volgens mij één van de grote voordelen van Onemeeting.com. Wij hebben dan wel zeven locaties, maar alles verloopt via jullie en we hebben bij jullie één vaste contactpersoon. We hebben voor alles dezelfde afspraken en dezelfde contactpersoon. Dat werkt sneller en we kunnen scherpere afspraken maken. De Meeting Expert neemt ons een heleboel werk uit handen, want zodra ik iets bij jullie neerleg, komt het in orde. De communicatie is goed en problemen worden altijd teruggekoppeld.

Resultaat

Voor alle opleidingen hebben we een geschikte locatie gevonden. Door de jaren heen is de samenwerking steeds beter geworden en hebben we een goede relatie opgebouwd. Al is er één wens: een grotere Zilveren Toren, want daar lopen we tegen ruimtegebrek aan!

Naam
Selene van der Lecq

Organisatie
CPO

Functie
Planner

''Voor alle opleidingen hebben we een geschikte locatie gevonden''