BTG

''Met de Meeting Experts die Onemeeting.com in huis heeft is alles snel geregeld en dat scheelt mij weer tijd. Zo kan ik mij concentreren op andere belangrijke zaken.''

Klantcase / Petra Claessen / BTG

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt sinds 1986 de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen die op grote schaal gebruikmaken van bedrijfscommunicatie. BTG is een vereniging die netwerkbijeenkomsten organiseert, waarbij het delen van kennis en ervaring centraal staat. BTG vertegenwoordigt haar leden bij binnen- en buitenlandse toezichthouders. De vereniging telt ruim 180 leden binnen zowel het bedrijfsleven als de overheid.

Uitdaging

BTG organiseert veel bijeenkomsten en daarom is het handig als dit via één loket geregeld kan worden. We waren op zoek naar een partij waar we onze wensen konden doorgeven en dat de rest dan geregeld werd.

Ontstaan samenwerking

Ik ben via persoonlijk contact met Luc van Bussel (CEO Onemeeting Hospitality Group) in aanraking gekomen met Onemeeting.com. Mijn interesse was meteen gewekt. Dit heeft te maken met de kwaliteit die de hele Onemeeting Hospitality Group keten uitstraalt. Dat is waar wij naar op zoek zijn als brancheorganisatie. Onemeeting.com staat voor een persoonlijke benadering en voor hospitality pur sang.

Hoe Onemeeting.com heeft geholpen

De Meeting Experts kijken welke soort locaties het beste passen bij het thema van de bijeenkomsten en in welke regio we willen zitten. Hierbij wordt ook altijd een passend arrangementen gevonden.
Dankzij de Onemeeting.com app is het handig om inspiratie op te doen en het zoeken van locaties gaat eigenlijk net zoals op de website. De app is zo gemakkelijk dat ik hem graag gebruik.

Voordelen

Het is fijn om één contactpersoon te hebben die alles snel en accuraat voor ons regelt. Ik hoef niet te schakelen met allerlei contactpersonen, dus op deze manier kunnen we snel alles regelen. Het online boekingssysteem werkt ook erg fijn, we kunnen hierdoor onder andere onze bijeenkomsten digitaal wijzigen en bevestigen.

Resultaat

We zitten nog in de opstartfase van onze uitgebreide samenwerking. Wel hebben we al verschillende bijeenkomsten via Onemeeting.com georganiseerd. Zo hebben we bijvoorbeeld een hele dag vastgelegd bij SS Rotterdam en een training in Meeting Center Planetarium Amsterdam. Met de Meeting Experts die Onemeeting.com in huis heeft is alles snel geregeld en dat scheelt mij weer tijd en zo kan ik mij concentreren op andere belangrijke zaken.
Onze samenwerking is eerlijk en vol vertrouwen.

Organisatie
BTG

Naam
Petra Claessen

Functie
Managing Director & New Business

''Het is fijn om één contactpersoon te hebben die alles snel en accuraat voor ons regelt.''