Biofeedback Workshops Europe

“Als je elk jaar een groot aantal cursussen aanbiedt is het fijn om een vaste locatie te hebben.”

Klantcase / Danielle Matto / Biofeedback Workshops Europe

Als psycholoog richt ik me op de problemen die ontstaan als de balans in iemands leven verstoord is. De balans tussen actief zijn en ontspannen, denken en voelen, moeten en willen, draagkracht en draaglast. In mijn praktijk leren mensen hun innerlijke balans herstellen en gezonde keuzes maken. Een methode die ik gebruik om balans en disbalans zichtbaar te maken is biofeedback, waarbij via metingen op het lichaam zichtbaar gemaakt wordt of iemand gespannen is of juist ontspannen.

Uitdaging

Vanwege mijn enthousiasme over biofeedback ben ik les gaan geven aan psychologen en fysiotherapeuten. Mijn doel is om praktische cursussen aan te bieden met veel mogelijkheid tot oefenen en ervaren. Dat betekent dat er tijdens de cursus met biofeedback apparatuur gewerkt wordt. Naast de apparaten zijn er soms ook tafels met werkstations nodig aan de zijkant van het lokaal. Naast Nederlandstalige cursussen bieden we ook cursussen aan in het Engels om buitenlandse therapeuten les te geven in biofeedback. Zij hebben een hotelaccommodatie nodig.

Ontstaan samenwerking

Ik zit zelf in Amersfoort en zocht daar ruimte, ook omdat Amersfoort zo centraal ligt. Toen kwam ik uiteindelijk op Meeting Center Eenhoorn uit, een mooie locatie die vanaf het station goed bereikbaar is. Daar zitten we nu al een jaar of vijf.

Hoe Onemeeting.com heeft geholpen

Voor mij was het grootste probleem de inschatting van het aantal deelnemers aan een cursus. Als je te voorzichtig bent, loop je het risico een te kleine ruimte te huren, maar als je te ambitieus bent kan het je geld kosten, doordat je een te grote ruimte hebt gehuurd en het aantal cursisten tegenvalt. Dat is vooral lastig bij nieuw ontwikkelde cursussen. Via online boeken en daarna mailen over eventuele aanpassingen ging dat wat lastig. Jullie hebben ons geholpen door de voorwaarden te versoepelen met betrekking tot de deelnemersaantallen en hiervoor een evaluatieperiode in te lassen en door hotel Mercure voor ons te regelen.

Voordelen

We hebben vaste prijsafspraken en de planning is voor mij inzichtelijk, alles is tijdig geregeld en ik hoef me geen zorgen meer te maken over beschikbaarheid. En ik hoef ook niet meer online te boeken, een aantal dingen kan ik uit handen geven.

Resultaat

De planning is veel overzichtelijker en ik kan online het aantal boekingen inzien, naast de PDF-jes die ik van jullie krijg. Met mijn account extra punten sparen is bovendien ook heel leuk.

Organisatie
Biofeedback Workshops Europe

Naam
Danielle Matto

Functie
Psycholoog/Docent

''De planning is veel overzichtelijker en ik kan online het aantal boekingen inzien''