PERSBERICHT

Amersfoort, 15 juli 2020

Onemeeting.com start full-service marketing-, sales- en reserveringsservice voor bedrijven met meetingcapaciteit

Onemeeting.com gaat bedrijven met meetingcapaciteit commerciële processen volledig uit handen nemen. Deze totaaloplossing genaamd Connected is mogelijk dankzij de inzet van een schaalbaar reserveringsteam en een sales- en marketingteam. Het deskundige reserveringsteam verzorgt het hele boekingsproces van aanvraag tot aftersales en facturatie. Dit doen zij met het door Onemeeting.com ontwikkelde reserveringssysteem, genaamd Onemeeting System (OMS). Het vakkundige sales- en marketingteam verbindt contract- en aanbestedingsklanten aan locaties en regelt de marketing, online zichtbaarheid en het bereik.

De verplichte 1,5 metermaatregel in verband met het coronavirus heeft grote gevolgen voor bedrijven in de meeting- en eventbranche. Vergaderlocaties leveren soms ruim 70% van hun capaciteit in om 1,5 meter afstand tussen personen te kunnen faciliteren. Maar onbalans in omzet en overheadkosten speelt ook bij andere bedrijven met meetingcapaciteit, zoals restaurants, eventcenters, cateraars, musea, stadions en kastelen. Onemeeting.com biedt met Connected een crisisbestendige oplossing door inzet van ervaren teams. Met deze dienst verzorgt Onemeeting.com alle commerciële processen voor locaties.

Connected
Een Connected-partner profiteert van een totaaloplossing op het gebied van reserveringen, marketing én sales. Onemeeting.com bezorgt Connected-partners door middel van de gebundelde sales- en marketingafdelingen groeikansen en commerciële daadkracht. Als intermediair biedt Onemeeting.com Connected-partners toegang tot nationale contractklanten en Europese aanbestedingsklanten.

Van Activate, naar Business en Connected
Connected is een aanvulling op een arsenaal van diensten die Onemeeting.com al uitvoert, namelijk Activate en Business. Bij Activate biedt Onemeeting.com online marketingdiensten aan waarbij ze online zicht- en vindbaarheid voor locaties verzorgen. Hiervoor zijn drie verschillende abonnementen mogelijk. Business betreft boekingen, sales- en contractactiviteiten. Onemeeting.com-directeur Madeloes van Rooijen-Karremans: “Zodra een locatie geactiveerd is op Onemeeting.com willen onze Meeting Experts graag direct boekingen van opdrachtgevers plaatsen bij locaties.” Diensten Activate en Business sluiten goed op elkaar aan volgens Van Rooijen-Karremans: “Van ‘Activate naar Business’ betekent dat onze (contract)klanten over voldoende informatie beschikken om snel, eenvoudig en direct een boeking te kunnen plaatsen.” Connected maakt het ABC van Onemeeting.com compleet.

Onemeeting.com verzorgt naast dit ABC ook losse marketingactiviteiten zoals het maken van video’s, het bouwen van websites en het in kaart brengen van de volledige customer journey. Marketing Manager Laura Arp noemt dit: “een ideale oplossing voor locaties die noodgedwongen hun marketingcapaciteit moesten terugschroeven.” Arp voegt daaraan toe: “Het aanbieden van deze losse activiteiten zorgt voor conversiegerichte acties.”

Onemeeting System (OMS)
Een essentieel onderdeel van Connected is OMS. OMS fungeert als centraal systeem waarin Onemeeting.com de processen van de locatie integreert en optimaliseert. Dat maakt het mogelijk om direct online te boeken op basis van actuele beschikbaarheid. Zo boek je een vergaderlocatie net zo eenvoudig online als een hotelkamer. Onemeeting.com is de eerste partij die dit systeem voor de meetingbranche heeft gerealiseerd.


Informatie over Onemeeting.com vindt u op www.Onemeeting.com

Interesse in Connected? Kijk voor meer informatie op Onemeeting.com/connected-partnership

Voor meer informatie, beeldmateriaal en interviews kunt u contact opnemen:
Madeloes van Rooijen-Karremans, Directeur is bereikbaar op: [email protected] of +31 6 42 56 87 87
Kevin van Grondelle, Commercieel Manager is bereikbaar op: [email protected] of +31 6 41 51 15 65
Laura Arp, Marketing Manager is bereikbaar op: [email protected] of +31 88 209 00 25

Over Onemeeting.com
Onemeeting.com is een digitaal boekingsplatform voor alle soorten bijeenkomsten dat zakelijke meetingcontracten sluit met corporate klanten en (semi)overheidsinstellingen. De visie van het bedrijf is dat mensen elkaar blijven ontmoeten, zeker in een digitale samenleving. De missie is om mensen samen te brengen. Altijd en overal. Onemeeting.com is Home of Meetings.