In Studio33 – onderdeel van Eenhoorn Meeting Center- viert Onemeeting.com vandaag een heftig feestje. Rijkelijk, of juist schaars gekleed arriveren medewerkers bij het gezelligste bedrijfsfeestje van het jaar. Glitter & Glamour blijkt een perfect thema om met elkaar het succes van Onemeeting.com in 2019 te vieren. Tijdens het bruisend feestgeweld ontvangen de vele helden van de organisatie welverdiende Awards. Vuurwerk, muziek en dans begeleiden de ode aan het gehele team van Onemeeting.com. Toch blijkt er meer te spelen. Glitter & Glamour gaat verder dan alleen de feestvreugde over het afgelopen jaar. In zijn jaarlijkse ‘State of the Union’ kondigt Luc van Bussel (Chief Hospitality Officer) de nieuwe ambitie aan van Onemeeting.com. Niet veel later onthult hij de nieuwe merkstrategie van Onemeeting.com, het ‘Love Brand’ en presenteert dit aan alle medewerkers van het online bedrijf. Na afloop ontfutselen we hem de achtergronden van dit grote nieuws.

Wat een magische avond. Is dit jullie hoogtepunt van het jaar?
“Absoluut! Het nieuwjaarsevent is uitgegroeid tot ons jaarlijkse moment suprême. We staan stil (wat heet stil) bij al onze hoogtepunten van afgelopen jaar en bedanken ons hele team grandioos voor hun uitzonderlijke bijdrage iedere keer weer. Het feest is een ode aan de mensen die onze klanten dagelijks gelukkig maken met onze oplossingen. We noemen het ons jaarlijkse familiefeest. Het familiegevoel overheerst in onze organisatie.”

Wat maakt Onemeeting.com een familie?
“Onemeeting.com is al 37 jaar een familiebedrijf. Samen met Michiel Heilijgers zijn we de trotse eigenaar van dit mooie bedrijf. We koesteren de hechte familiegedachte als belangrijkste reden van ons succes. We geloven dat mensen het beste van zichzelf geven als ze zich als een vis in het water voelen. Als pater familias zie ik het als mijn belangrijkste taak om het ‘Familie met elkaar’ gevoel op alle mogelijke manieren te voeden. Dit feest laat zien dat we erg gelukkig zijn met elkaar. Dat lijkt me het begin van alles.”

Wat hebben jullie vanavond onthuld? Ik zag vuurwerk?
“Vanavond nemen we alle collega’s mee in onze ambitie om Onemeeting.com nog succesvoller te gaan maken in de komende jaren. Daarom hebben we onze merkstrategie volledig vernieuwd en heeft ons familiegevoel de boventoon in alles wat we doen. Ons nieuwe logo, slogan en huisstijl laten nu echt zien wie we zijn. De nieuwe website ademt onze kernwaarden en dat vinden we als ‘familie’ erg belangrijk. Dat geeft enorm veel energie en inspiratie. Dat voel je vanavond, kippenvel.”

Glitter feestje

Wat zijn de belangrijkste vernieuwingen die we gaan ervaren?
“Alles komt samen in onze nieuwe slogan ‘Home of Meetings’. Wat ons betreft zegt dat alles. Home of Meetings geeft onze klanten het volstrekte vertrouwen dat wij verantwoordelijk willen zijn voor al hun bijeenkomsten in binnen- en buitenland. ‘Een thuis voor iedere bijeenkomst’ is een mooie, warme Nederlandse vertaling van onze nieuwe missie. Wij zijn erg trots dat we nu met volle kracht kunnen werken aan onze internationale expansie. Als pionier in de Nederlandse meeting branche willen we ons nu nog meer richten op de internationale markt van zakelijke bijeenkomsten.”

Welke doelstellingen staat er voor 2020?
“Ons belangrijkste doel blijft om onze klanten gelukkig te maken met onze oplossingen. In 2019 hebben we 4.000 klanten gelukkig mogen maken met 23.000 bijeenkomsten die Onemeeting.com organiseerde. 400.000 gasten bezochten onze aangesloten locaties voor een zakelijke bijeenkomst. Als deze gasten en klanten met een glimlach terug naar huis gaan, zijn wij pas tevreden. Onze ambitie om een perfecte gast- en klantbeleving te organiseren komt vanuit het hart. We noemen dit ‘hartwerken’. We willen graag de ‘Coolblue’ zijn van de Meeting branche.”


Onemeeting.com is een snelgroeiende intermediair in de zakelijke meetingbranche en biedt een totaalaanbod aan vergader- en congreslocaties voor bedrijven, organisaties, instellingen en overheden. In 2019 bemiddelde het platform internationaal >23.000 bijeenkomsten voor ruim 4.000 opdrachtgevers. Onemeeting.com is een digitaal boekingsplatform voor alle soorten bijeenkomsten en sluit zakelijke meeting contracten met corporate klanten en (semi)overheidsinstellingen.