Is persoonlijk contact nog van belang in een tijd waarin alles digitaliseert? En hoe gaat de meeting-branche om met dit dilemma? We spreken erover met Maura Hamstra-Welling, Manager Meeting Experts bij Onemeeting.com. En we willen natuurlijk nog veel meer van haar weten! Lees hier alles over haar drive, haar droomuitje en haar doelgerichtheid.

Vrije tijd

Maura houdt erg van mensen en besteedt haar vrije tijd het liefst met dierbaren. Lunchen, koffiedrinken of een lekker diner. “Ik houd van diepgang. Tijdens gesprekken gaat het eigenlijk weinig over koetjes en kalfjes, maar vaak over inhoud. Oprechte aandacht vind ik heel belangrijk. Ik heb het hart op de tong en ben open en direct. Die eigenschappen helpen me ook in mijn werk. Een open cultuur vind ik belangrijk binnen mijn team.”

Meeting Expert

Maura is ervan overtuigd dat echte, persoonlijke ontmoetingen altijd zullen blijven bestaan, zeker in tijden van digitalisering. “Onze rol als Meeting Expert wordt dan ook steeds belangrijker. Onemeeting.com is een boekingsplatform voor locaties. Wat de Meeting Expert daaraan toevoegt is persoonlijke service, maatwerk en meedenken vanuit ervaring. Om een perfecte oplossing te vinden heb je een stuk empathie nodig, er komt gevoel bij kijken. Iets dat een computersysteem niet heeft. Hospitality is niets zonder een oprechte, warme glimlach en een persoonlijke touch.”

Een hart voor hospitality

En ervaring in de hospitality heeft Maura zeker. Na haar studie Facility Management startte Maura haar carrière als sr. coördinator bij Nyenrode Business Universiteit. Daar organiseerde ze executive (maatwerk) programma’s van A tot Z, inclusief locaties. Dat helpt haar dagelijks in het werk. “Voor een Meeting Expert is dat heel waardevol. Hospitality is mijn tweede natuur en zit in mijn DNA. Ik streef naar een wereld waarin de klant centraal staat, klantverwachtingen worden overtroffen en waarin gastvrijheid vanzelfsprekend is. Dat maakt mij enthousiast.”

Resultaatgericht

De meeste voldoening haalt Maura uit het gezamenlijk behalen van resultaten. “Mensen in hun kracht zetten, er écht zijn voor onze klanten, het feit dat geen dag ooit hetzelfde is, dat zijn onderdelen die bijdragen aan mijn werkplezier. Ik ben van mening dat men door plezier in het werk, meer uit zichzelf kan halen en resultaten naar een hoger niveau kan tillen. Om die reden vind ik het belangrijk om te kijken naar de juiste mensen op de juiste plekken.”

De toekomst van Onemeeting.com

Onemeeting.com is in volle vaart in ontwikkeling. Wat staat er allemaal te gebeuren? “Onemeeting.com heeft de ambitie de grootste locatie expert in Nederland te zijn en breiden we parallel hieraan internationaal uit.

Bedrijfsuitje

We vragen wat Maura zou doen als ze een bedrijfsuitje zou organiseren met ongelimiteerd budget en mogelijkheden. Ze denkt even na. Dan klinkt het gedecideerd: “Beyoncé. Ik ben echt een enorme fan haar. Dus dan zouden we naar een concert gaan van Beyoncé. Maakt niet uit waar, als ik haar maar kan zien.”

Laatste vraag… waar mogen we jou voor wakker maken?

Maura lacht. “Slapen vind ik heerlijk. Je mag me dus absoluut niet wakker maken!”

Meer weten over onze Meeting Experts? Kijk dan hier, of neem contact met ons op!