Een verslag van IMEX Las Vegas vanuit de ogen van onze Manager Internationale Partnerschappen Kevin van Grondelle:

”Afgelopen week (15 -17 september 2019) stond in het teken van IMEX Las Vegas, één van de grootste beurzen in de wereld voor de Meeting & Event industrie.

Allereerst: Las Vegas, een compleet andere wereld met een eigenzinnige cultuur en ongelooflijk bruisende sfeer. Dat het ver weg is merk je ook wel na 14 uur (!) in het vliegtuig te hebben gezeten. Ondanks de jetlag kon ik het echter niet laten om mezelf naar ‘the Strip’ te begeven, het kloppende hart van de hotel en gok industrie. Een snikhete wandeling later kom ik in de zeer efficiënte airco terecht, waarbij ik me inmiddels in Venetië waan. De volledige replica van Venetië, inclusief grachten en gondola’s, architectuur en ijskraampjes, was veruit het meest bizarre bouwwerk in Vegas.

Background-teambuilding (1)        Background-teambuilding (2)

Tijd voor EduMonday, de eerste dag IMEX met volop trainingen, workshops en presentaties, allemaal omtrent het organiseren van MICE en het aansturen van de teams hiervoor. Na een volledige deep-dive in mijn ‘type of leadership under pressure’ met een casus van een kidnapping in Colombia in 1988 als uitgangspunt, genoot ik een verhelderende presentatie door Mark Cooper (IACC) over de laatste trends, ontwikkelingen en voorspelling van de internationale Meeting industrie. Vooral de shift die we meemaken naar digitalisatie en duurzaamheid blijft alsmaar aansterken, en vereist in de nabije toekomst grote stappen in innovatie en ontwikkelingen.

We are all connected IMEX       Buyer Attendee IMEX

De drie dagen erna stonden volgepland met afspraken met internationale hotelketens, prachtige eventlocaties en de meest bijzondere meeting concepten. Onder andere The National Gallery Londen, Kempinski Hotels, Disney Hotels & Resorts, Scandic Hotels Group, Accor APAC hebben de revue gepasseerd. Het resultaat van 28 (!) 30-minute-meetings is de officiële start van Onemeeting.com International, met nu ruim 1.000 locaties in de pijplijn. Nu al nieuwsgierig naar ons gehele internationale aanbod? Kijk op de website of neem contact op met de Meeting Experts voor een geschikte locatie en een offerte op maat.

IMEX Groepsfoto      Kevin van Grondelle IMEX

Al met al is IMEX Las Vegas een denderend succes geweest! Op naar 2020!’’

Heb je ons gemist tijdens IMEX Las Vegas en wil je meer informatie over een mogelijke samenwerking? Of direct al locatiepartner worden? Kijk dan op https://www.onemeeting.com/locatie-aanmelden/