Ik denk dat de meest waarachtige gelijkenis die met een vlinder is. We zaten in onze cocon. We verpopten. Kwetsbaar en teder, al die nieuwigheid die zijn vorm nog moet vinden, hielden we ons angstvallig stil. Niemand die er verder iets van merkte. Tot vandaag. Wat een dag! Feestelijk, prachtig, vrolijk 🙂 We maken opnieuw kennis met het licht, slaan onze vleugels wijduit. We voelen ons als herboren!

ONVERHARDE WEGEN

Waarom?, vraagt u zich af. Wel… Vandaag is de grande finale van onze metamorfose. Maanden werkten we met hart en ziel aan ons nieuwe wezen. En zoals bij alle goede dingen kwam het niet voor niets. Hoewel het altijd al in ons zat, we het alleen maar hoefden te grijpen, was de zoektocht naar de kern van ons bestaan er één over onverharde wegen.

FAMILIE MET ELKAAR

De belangrijkste conclusie van die introspectie? Wij vormen een familie met een gezonde obsessie voor perfectie. Als familie met elkaar werken wij samen aan hartverwarmende, onvergetelijk ontmoetingen, waar u het heerlijke gevoel van thuis ervaart. Dat is precies wat onze nieuwe pay-off verklaart. Daarom zijn wij Onemeeting.com – HOME of MEETINGS.

TERUGVOORUITKIJKEN

Hoever moet je terug om tot de kern te komen? Ga je überhaupt wel terug? Of is iedere stap die je zet er één voorwaarts? Een nieuwe website, huisstijl, beeldtaal én een nieuwe pay-off. Ons hele wezen hebben we onder de loep genomen. En zoals de vlinder ooit rups was, hadden we iedere fase nodig om vandaag feestelijk te fladderen. We zijn klaar om onze magnifieke reis voort te zetten. Als familie met elkaar, waarin iedereen zijn warme plek heeft.

WAAROM? OM AL DIE PRACHTIGE MENSEN!

Het draait immers allemaal om mensen. Zij zijn waarom wij doen wat we doen. Om hen optimaal tot hun recht te laten komen. Ze te laten bloeien, stralen. Juist in een digitale samenleving is de waarde van een fysieke ontmoeting zo krachtig. Daarom is alles wat wij doen erop gericht om de energie te laten stromen, los te laten komen. Om harmonie te creëren én een deeltjesversneller te zijn. Wij zijn warmhartig met u, onze geliefde gast, verbonden. U maakt onze familie compleet. Daarom gaan wij all-in voor de smile die u meeneemt naar huis na een vlekkeloos georganiseerde meeting.

GASTVRIJHEID IS ONS NIEUWE GOUD

Natuurlijk hebben wij een inspirerend aanbod van locaties wereldwijd. Vanzelfsprekend zijn alle praktische zaken tot in de puntjes geregeld. Maar het échte verschil maken we met onze gastvrijheid. Wat uw wens ook is, onze Meeting Experts staan voor u klaar en helpen u bij het vinden van de perfecte locatie. Want wij brengen mensen samen, wereldwijd, en willen in alles uw verwachting overtreffen. Gastvrijheid is ons nieuwe Goud. Ik wens u vredevolle ontmoetingen, bijeenkomsten en samenwerkingen. Welkom bij Onemeeting.com – HOME of MEETINGS.

Voorwaarden

Luc van Bussel, Chief Hospitality Officer Onemeeting.com.