Bij de aangesloten locaties worden jaarlijks duizenden trainingen gefaciliteerd. Wij waren erg benieuwd welke onderwerpen de coaches zoal tegen komen. Wat bleek? De onderwerpen variëren ontzettend en bij sommige trainingen waren wij zelfs verbaasd dat er animo voor is. Daarom hebben wij de top 5 gekste trainingen voor u op een rijtje gezet.

1.Liegen voor beginners
Het bestaat! Liegen voor beginners. Volwassenen zijn goed in het verzinnen van een leugentje voor eigen bestwil, maar tijdens deze cursus wordt u geleerd om meer fantasie in uw leugen toe te passen. U weet nooit wanneer het van pas kan komen natuurlijk.

2.Praten met dieren
Bent u benieuwd wat uw dier te vertellen heeft? Dan is praten met dieren de oplossing. De cursus communiceren met dieren leert u alles over wat het dier denkt, voelt en wat hij te zeggen heeft. Tijdens de cursus wordt er contact gelegd met de dieren via telepathie. Telepathie is de taal die iedereen verstaat, communiceren vanuit uw gevoel. Dieren zijn heel gevoelig voor deze manier van communiceren, hierdoor is het mogelijk om met ze te praten.

3.Workshop buitenspelen
Dat de jeugd van tegenwoordig steeds meer binnen zit en spelletjes speelt op de iPad wisten we al.
Maar dat het zo erg is dat er zelfs trainingen bestaan om kinderen te leren buitenspelen, dat is nieuw. Met deze workshop leren kinderen op een uitdagende manier omgaan met de buitenwereld.

4. Workshop Belgische supporter worden
Jammer genoeg was er geen WK voetbal dit jaar voor Nederland. Maar gelukkig hadden we onze buren nog. Tijdens deze workshop leert u waar de leukste voetbalfeestjes zijn, het Belgische volkslied en welke kleding een echte Rode Duivel draagt.

5.Workshop leren reizen met het openbaar vervoer
Reizen met het openbaar vervoer: voor sommige mensen is het een plezier maar sommige mensen zien er enorm tegen op om met de trein te gaan. Mocht u in de laatste categorie vallen? Dan is er een praktische cursus waarin u leert hoe u zonder stress kunt reizen.

Organiseert u binnenkort een training? Op Onemeeting.com staan uiteenlopende trainingslocaties. Voor vragen of opmerkingen kunt u bellen met het gratis telefoonnummer: [OmTelefoon] of mailen naar [email protected].