Opensource ICT Solutions (OICTS) geeft trainingen en levert consultancydiensten voor het Zabbix softwarepakket. Met vestigingen in Nederland en de Verenigde Staten en klanten wereldwijd, hebben ze regelmatig behoefte aan goede trainingslocaties. “Voorheen zocht ik deze altijd zelf”, aldus Brian van Baekel, trainer en consultant bij OICTS. “Dat kostte me veel tijd. En dan wist ik vooraf nog niet wat ik precies kon verwachten. Tot ik Onemeeting.com leerde kennen.” We spreken met Brian over de samenwerking met Onemeeting.com.

Duidelijke vergelijkingsofferte

Eén van de punten waar Brian tegenaan liep toen hij zelf locaties zocht, was dat offertes altijd verschillend van opbouw en inhoud waren. “Ik moest allerlei verschillende onderdelen tegen elkaar afwegen. Dat betekende dat ik soms wel tien offertes moest doorspitten. Iedere locatie heeft een eigen aanbod en invulling van bijvoorbeeld een vergader- of trainingsarrangement. Dus uiteindelijk was het dan vaak nog appels met peren vergelijken. Bij Onemeeting.com ontvang ik een vergelijkingsofferte van drie locaties die voldoen aan mijn wensen. Dat werkt perfect.”

Alle zorg uit handen

De samenwerking met Onemeeting.com betekent ook dat hij niet zelf naar locaties hoeft te zoeken. “Dat levert me veel tijdwinst op. De Meeting Experts van Onemeeting.com kennen de locaties en weten wat ik zoek, dus selecteren ze precies wat ik nodig heb. Eerlijk gezegd wist ik niet dat er een bedrijf bestond dat deze dienst levert. Onemeeting.com neemt me alle zorg uit handen. Het facturatieproces loopt gestroomlijnd en het is nooit meer een gok of ik tevreden zal zijn met de locatie. Die is altijd tiptop in orde.”

Meeting Experts weten waar ze mee bezig zijn

De samenwerking met de Meeting Experts bevalt Brian zeer goed. “Je merkt aan alles dat ze weten waar ze mee bezig zijn. Ze kennen de markt goed en de communicatie is professioneel en prettig. Wat mij betreft zijn we dan ook een perfect match.”

Mogen wij jou ook helpen met het vinden van de perfecte locatie? Neem dan contact op met onze Meeting Experts!

3000x4500BrianvanBaekel07 (1)