Na de vakantie ben je weer helemaal opgeladen en zit je vol nieuwe energie. Vaak heb je goede ideeën en nieuwe inzichten die jou, je organisatie én je collega’s verder kunnen helpen. Die vakantie vibes wil je natuurlijk zo lang mogelijk vasthouden, maar eerlijk is eerlijk: ze zijn vaak snel vervlogen. En voor je het weet kom je in de vaart der dingen ook niet toe aan het uitvoeren van al je verfrissende plannen. Zonde toch? Daarom geven we in deze blog drie tips om je goede vibes mee te nemen in de eerste meetings na de vakantie!

Tip 1: Kies een inspirerende vergaderlocatie!

Hoe ver wil je gaan voor een creatieve meeting? Vandaag de dag zijn de mogelijkheden als het op vergaderen aankomt eindeloos. Kastelen, landgoederen, musea en luxe hotels. You name it. Overal kun je een inspirerende meeting organiseren. En heb je weleens gedacht aan een vergadering buiten de landsgrenzen? Misschien niet altijd even realistisch, maar denk buiten de gebaande paden! Dat was precies wat je tijdens je vakantie op zulke goede ideeën bracht.

Tip 2: Drink iets anders dan koffie (of thee)!

Een meeting draait natuurlijk om de inhoud. Daarover bestaat geen twijfel. Maar door het creëren van de juiste setting kan de energie wel loskomen. Precies wanneer het gaat over een verfrissende insteek en het bespreken van creatieve ideeën, is het goed om het iets anders te doen dan anders. Kies daarom voor een ander drankje dan de voor de hand liggende koffie en thee. Waarom niet een alcoholvrije mojito? Dan zijn de vakantie vibes gegarandeerd onderdeel van je meeting.

Tip 3: Vakantie-ingevingen: maak er een agendapunt van!

Zeker weten dat de beste vakantie-ingevingen ter tafel komen? Zet het dan als punt op de agenda. Met een hoofdletter, als punt 1. Kortom: maak het belangrijk. Want dit is dé vergadering waar iedereen vol goede ideeën en frisse energie deelneemt! Daar hoef je verder niets voor te doen.

Check voor een verfrissende meeting vol vakantie vibes ons ruime aanbod aan locaties, of neem contact op met één van onze Meeting Experts!