Covebo Uitzendgroep is één van de grootste uitzendbureaus in Nederland en opereert in de bouw, techniek, logistiek en productie. Het bedrijf werkt EU-breed en heeft de menselijke maat hoog in het vaandel, getuige ook hun slogan ‘Gewoon Goed Geregeld’. Zowel voor de klant, de medewerker als het interne personeel regelen ze alles altijd goed. “Het draait bij ons allemaal om flexibiliteit en goede communicatie”, zegt Harry Hamstra, projectmanager bij Covebo. We spreken met hem over de samenwerking tussen Covebo en Onemeeting.com.

Overnachtingen en trainingslocaties

Een groot deel van de uitzendkrachten waarmee Covebo werkt komt niet uit Nederland. “Goede huisvesting is daarom erg belangrijk. Het zorgt ervoor dat onze mensen zich op hun gemak voelen en dat zij op het werk goed presteren en extra productief zijn. Eerder kwamen nieuwe uitzendkrachten binnen in Nederland en werden dan direct in een huurwoning geplaatst. Maar wij doen, voordat de werkzaamheden beginnen, altijd eerst een kwaliteitstest. Niet iedereen komt hier doorheen. Om dit proces prettig te laten verlopen, hebben wij een oplossing bedacht die Onemeeting.com nu perfect voor ons invult. Onemeeting.com regelt voor ons overnachtingen in de buurt van onze testcenters. Dit werkt perfect en bespaart ons veel kosten én moeite.”

Communicatie en flexibiliteit

In de uitzendbranche is het belangrijk om snel te kunnen schakelen. Flexibiliteit en goede communicatie zijn daarom essentieel. “Wij kijken naar kwaliteit en service. Dat is voor ons het belangrijkst. Onemeeting.com is altijd zeer snel met de terugkoppeling. Wij leggen onze vraag neer bij één van de Meeting Experts en zij gaan direct voor ons aan de slag. Ze weten precies wat wij nodig hebben en maken voor ons afspraken met de hotels in de buurt van onze testcenters. In no-time heb ik een duidelijk antwoord, via telefoon en e-mail. Dus zelfs als ik even niet op kan nemen, weet ik al dat het geregeld is. Onemeeting.com blinkt echt uit in service. Dat verdient een groot compliment.”

Onemeeting.com absoluut aanbevelen

Snel schakelen, goede service en vriendelijke mensen die je altijd goed te woord staan; allemaal redenen om Onemeeting.com aan te bevelen. Dat doet Harry dan ook regelmatig. “Onemeeting.com is een hele fijne partij om mee te werken. Ze zijn proactief en staan altijd voor ons klaar. Zowel intern als extern beveel ik ze dan ook aan. Ze nemen je alles uit handen en het resultaat is altijd goed. Ik durf wel te spreken van een perfecte samenwerking.”

Harry Hamstra

Mogen wij jou ook helpen met het vinden van de perfecte locatie? Neem dan contact op met onze Meeting Experts!