PERSBERICHT

Amersfoort, 23 februari 2021

UNMUTE 15 maart: Een nieuw online event met een ander geluid powered by Onemeeting.com & AVEX

Op maandag 15 maart, 365 dagen sinds de eerste lockdown, organiseert Onemeeting.com in samenwerking met AVEX een interactief online event met intrigerende tafelgasten om de zakelijke markt te inspireren om échte oprechte verbinding te maken: UNMUTE! Tijdens drie sessies wordt er samen met klanten en partners ingegaan op verschillende actuele thema’s. Ook is het een oproep om de digitalisatie, de koude verbinding, te laten varen in ruil voor warme, oprechte verbinding in daarvoor betere geschikte settings.

In een informele setting gaat Onemeeting.com met zakelijke relaties gedurende drie sessies (twee sessies zijn in het Nederlands en een sessie in het Engels) in op verschillende thema’s over hoe de corporate markt omgaat met de lockdown. Dit online event gaat live plaatsvinden vanuit de professionele AVEX STUDIOS en wordt gestreamd via het virtuele platform GoMeet. De tafelgasten zijn werkzaam bij verschillende bedrijven zoals Siemens, Novo Nordisk, NCD en ICM.

Positief geluid in een ‘muted’ samenleving
De reeds georganiseerde talkshows en livestreams waren vooral gefocust op de eventbranche, grote beurzen en festivals. ‘’Wij zien dat er meer is, en willen juist horen hoe de corporate markt met de restricties omgaat en wat hun visie is op de jaren die komen. Daarom zetten we niet de bekende namen uit de branche aan tafel, maar kiezen we juist voor een inkijkje bij de tofste bedrijven waarmee wij samenwerken,’’ aldus Kevin van Grondelle, Commercieel Manager Onemeeting.com.

Drie sessies
Het online event is opgedeeld in drie sessies met elk een ander thema:
Thema 1: You & the company
Deze sessie focust zich op de persoonlijke impact, de oprechte verhalen van professionals over hoe zij omgaan met machteloosheid, routines, verbinding, verdeeldheid en meer. Er wordt ingezoomd op de contrasten tussen multinationals en MKB, en het hart dat werknemers hebben voor het bedrijf.

Thema 2: Digital vs Live (deze sessie is in het Engels)
Nu we elkaar alleen via een scherm zien, wat doet dit met ons? Heeft de digitalisering onze sociale relaties verzwakt? Zijn we productiever sinds we thuiswerken of missen we die echte verbinding? Een sessie over hoe de waarde van elkaar live ontmoeten zich heeft ontwikkeld en hoe we daarmee omgaan.

Thema 3: What’s next?!
De naam van de laatste sessie zegt genoeg: hoe ziet de toekomst eruit? Hoe realiseren we oprechte en hartverwarmende verbindingen? Welke ontwikkelingen hebben de bedrijfsvoering positief veranderd en zullen we behouden? Deze sessie brengt de grootste innovators en inspirators samen.

UNMUTE start om 13:30 uur met het aanmaken van je eigen avatar en om 14:30 uur start de eerste sessie. De laatste sessie zal afgelopen zijn om 17:15 uur en daarna is er nog een netwerkborrel.

Meer informatie en aanmelden kan via www.onemeeting.com/unmute/ .


Voor meer informatie, beeldmateriaal en interviews kunt u contact opnemen:
Kevin van Grondelle, Commercieel Manager Onemeeting.com is bereikbaar op: [email protected] of +31 6 41 51 15 65
Laura Arp, Marketing Manager Onemeeting.com is bereikbaar op: [email protected] of +31 88 209 00 25
Steve Klein, Communications & PR Specialist AVEX is bereikbaar op [email protected] of +31 6 54395613

Over Onemeeting.com

Onemeeting.com is een digitaal boekingsplatform voor alle soorten bijeenkomsten dat zakelijke meetingcontracten sluit met corporate klanten en (semi)overheidsinstellingen. De visie van het bedrijf is dat mensen elkaar blijven ontmoeten, zeker in een digitale samenleving. De missie is om mensen samen te brengen. Altijd en overal. Onemeeting.com is Home of Meetings.