Wil je graag een teambuilding activiteit organiseren voor de medewerkers van je bedrijf? Dan kan je op zoek gaan naar een geschikte teambuilding locatie. Op dit vlak zijn er verspreid over Nederland heel wat interessante mogelijkheden te vinden. Wil je de onderlinge samenwerking tussen je medewerkers versterken en het vertrouwen in elkaar een boost geven? Dan kan je een kijkje nemen bij een van de onderstaande locaties waar er mogelijkheid is om aan teambuilding te doen.

#1 Lokaal 55

Lokaal 55 is een prachtige industriële plek, waar je gastvrij ontvangen wordt bij elke gelegenheid. Lokaal 55 is zeven dagen per week geopend voor alle wensen op maat. Er staan vakkundige medewerkers voor je klaar. In Lokaal 55 kan je naast vergaderen ook doen aan teambuilding. Cup cakes maken of taarten decoreren, een kookworkshop of wijnenproeven in het Wijnlokaal. Lokaal 55 biedt verschillende activiteiten.

#2 NH Gent Belfort

Dankzij de ruime kamers- en meeting capaciteit, praktische ligging en het complete aanbod is NH Gent Belfort de ideale uitvalsbasis voor je bijeenkomst. De prachtige Bourdon zalen vormen de perfecte locatie voor een luxueus galadiner, originele casinoavond en nog veel meer. Voor speciale gelegenheden is er een indrukwekkende middeleeuwse gewelfde kelder. De rechtstreekse connectie tot de Patio is een absolute troef tijdens de zomermaanden. En waar kan je beter je after work party organiseren dan in de Crypte.

#3 Jachthuis Beukenrode

Door de authentieke en huiselijke uitstraling van zowel het exterieur als het interieur en de rustgevende bosrijke omgeving, is het Jachthuis op Landgoed Beukenrode een inspirerende locatie. Ook als je een interactieve vergadering wil organiseren kan Jachthuis Beukenrode aan je wensen voldoen. De grote landschapstuin om het Jachthuis bestaat uit velden, veel bos, water en een aantal gebouwen. Beukenrode leent zich daarom uitstekend voor incentives, bedrijfsfeesten, evenementen, teambuildingsdagen en presentaties.

#4 De Krooshof

Het verenigingsgebouw is uitermate geschikt voor vergaderingen, meetings, het vieren van bruiloften, verjaardagen, (bedrijfs)feesten, en overige evenementen of partijen. Je kan bij De Krooshof ook gebruik maken van de gymzaal. Het verenigingsgebouw is uitermate geschikt voor vergaderingen, meetings, het vieren van bruiloften, verjaardagen, feesten, en overige evenementen of partijen. Je kunt ook, eventueel in combinatie gebruik maken van de gymzaal. Tijdens alle bijeenkomsten kan gebruik gemaakt worden van de uitgebreide cateringmogelijkheden, variërend van een eenvoudig hapje en drankje tot een uitgebreid warm of koud buffet, al dan niet met een live kok die ter plekken jouw wensen kan vervullen.

#5 BluePoint Brussels

Het indrukwekkende business centre BluePoint Brussels, vroeger bekend als Diamant Brussels Conference & Business centre, ligt nabij de Europese wijk en is gemakkelijk te bereiken via de belangrijkste toegangswegen. De veelzijdige evenementenlocatie in Brussel is geschikt voor zowel kleine als middelgrote bijeenkomsten en voor grote conferenties tot 450 deelnemers. Deze event locatie in Brussel beschikt over 20 vergaderzalen, een evenementen terras en een grote tuin. Een evenement organiseren is gemakkelijk bij BluePoint. Er zijn modulaire meeting rooms met verschillende afmetingen en capaciteiten. Er is een uitstekende catering en BluePoints biedt ondersteuning voor evenementenplanning.

#6 Hotel NH Collection Brussel Grand Sablon

NH Collection Brussels Grand Sablon ligt aan het historische Grote Zavel-plein, op 5 minuten wandelen van het Magritte Museum en op 400 meter van het centraal station. NH Collection Brussels Grand Sablon, ligt aan het mooiste plein van Brussel, beroemd om zijn antiekwinkels en chocolaterieën. Het is slechts een klein stukje lopen naar de luxe boetiekjes aan Avenue Louise. NH Collection Brussels Grand Sablon zorgt ervoor dat een evenement altijd een succes wordt. Een zakelijk ontbijtbuffet of een prijzengalabanket, de indeling van de vergaderruimtes worden aangepast naar de behoeften van de klant. Het hotel kan ook auto-, limousine- of taxiservices regelen naar attracties in de omgeving.

Op zoek naar een leuke en unieke teambuilding? Bekijk het op https://www.onemeeting.com/teambuilding


Op Onemeeting.com staat een ruim aanbod aan locaties. Zit de geschikte locatie er niet tussen? Geen enkel probleem. Dit is slechts een selectie van de mogelijkheden. Onze Meeting Experts helpen je graag aan de juiste locatie.  Waar je ook wilt bijeenkomen, we regelen het graag.  Neem direct contact op met [OmEmail] of bel gratis met [OmTelefoon].