De revolutie van vergaderingen en evenementen: Het verhaal van Onemeeting System (OMS)

Hoe José Del Olmo en Myrna Hoogendoorn Onemeeting.com’s OMS creëerden, een uniek reserverings- en property management systeem dat de vergaderindustrie voorgoed veranderde.

In de wereld van vergader- en evenementenplanning was er een duidelijke behoefte aan innovatie en efficiëntie. Tien jaar geleden begonnen José Del Olmo en Myrna Hoogendoorn aan een opmerkelijke reis om deze behoefte te vervullen. Hun visie leidde tot de creatie van Onemeeting System (OMS), een unieke SAAS-oplossing die de manier waarop vergaderingen en evenementen worden gepland en beheerd volledig heeft getransformeerd.

De geboorte van een visie

Het begon allemaal met een visie. José Del Olmo en Myrna Hoogendoorn geloofden dat de vergader- en evenementenindustrie dringend behoefte had aan een systeem dat zowel locaties als klanten zou bedienen. Ze wilden een systeem creëren dat zowel als Property Management Systeem (PMS) voor Meeting Centers kon fungeren, als een real-time reserveringssysteem voor klanten. Deze visie bracht hen naar India, waar ze samenwerkten met het getalenteerde team van Gateway Group om hun droom werkelijkheid te maken.

Een technische uitdaging van monumentale omvang

Het bouwen van OMS was geen eenvoudige taak. Het team stond voor een technische uitdaging van monumentale omvang. Ze moesten een systeem ontwikkelen dat de complexiteit van locatie management begreep en tegelijkertijd de behoeften van klanten kon bedienen. Maar met toewijding en doorzettingsvermogen, en zonder enige vergelijkbare concurrentie in de markt, slaagden ze erin om OMS te creëren, een systeem dat zowel locaties als klanten de controle gaf over hun vergader- en evenementenplanning.

Een nieuwe standaard zetten

De lancering van OMS markeerde een keerpunt voor Onemeeting.com en de vergader- en evenementenindustrie als geheel. OMS werd een integraal onderdeel van de ‘Connected‘ formule van Onemeeting.com, waardoor locaties wereldwijd konden profiteren van de voordelen van dit innovatieve systeem. Klanten werden ook verwelkomd in een nieuwe wereld van gemak, waar ze met een paar klikken real-time boekingen konden maken in de meest uiteenlopende Meeting Centers. OMS zette een nieuwe standaard voor efficiëntie en gemak in de branche.

Een inspiratie voor de toekomst

Het verhaal van de bouw van OMS is een inspiratiebron voor velen in de wereld van technologie en ondernemerschap. Het laat zien dat met vastberadenheid, samenwerking en innovatie zelfs de meest complexe uitdagingen kunnen worden overwonnen. José Del Olmo, Myrna Hoogendoorn en het hele team achter OMS hebben bewezen dat de toekomst van vergader- en evenementenplanning helderder en eenvoudiger kan zijn dan ooit tevoren. De revolutie van vergaderingen en evenementen is begonnen, en OMS is de drijvende kracht erachter.