Beeckestijn Business School sluit Connected Partnership met Onemeeting.com

PERSBERICHT • Amersfoort, 31 januari 2023

Beeckestijn Business School gaat per 1 februari een Connected Partnership aan met Onemeeting.com om haar trainingszalen op de momenten dat deze niet gebruikt worden, te verhuren aan andere bedrijven. Beeckestijn sluit zich op die manier aan bij de missie om leegstand van vastgoed in Nederland te verlagen. Onemeeting.com helpt Beeckestijn om haar ruimtes te positioneren en te verkopen op de zakelijke meetingmarkt met hun unieke meeting management formule. Hiermee versnelt Onemeeting.com de ontwikkeling van bedrijven met leegstaande ruimtes naar volwaardige Meeting Centers.

Meeting Center
“Het delen van onze locatie met anderen is een echte win-win situatie. Juist de prachtige plaats, omgeven door groen, is voor iedereen rustgevend”, aldus Chantal Schouten, Customer Service & Operations bij Beeckestijn Business School. “Onemeeting.com heeft ons enorm geholpen om vorm te geven aan een verkooppropositie voor onze zalen, iets waar we zelf nooit zomaar aan waren begonnen of hadden kunnen doen. Juist omdat zij zo veel ervaring hebben met het exploiteren van meeting ruimtes, voelde het direct vertrouwd.” Vanaf 1 maart 2023 worden in Beeckestijn Meeting Center de eerste gasten ontvangen.

Ruimtes mogen niet onbenut blijven
“We merken dat in Nederland iedere vierkante meter van belang is. Het is niet meer van deze tijd om (meeting)ruimtes te hebben die alleen voor eigen gebruik dienen. Die staan dan vaak voor een deel van de week leeg, wat enerzijds bedrijven geld kost en anderzijds enorm inefficiënt is”, aldus Kevin van Grondelle, Chief Business Development Officer bij Onemeeting.com. “We geloven dat het anders kan, maar vooral moét. Dat proberen we met Connected versneld te realiseren door bedrijven zoals Beeckestijn Business School te helpen om van hun ruimtes een verkoopconcept te maken, er een propositie voor te schrijven en vervolgens Onemeeting System er in te brengen. Door het outsourcen van reserveringen, sales, marketing en administratie, konden we in enkele weken een volwaardig Meeting Center ontwikkelen.”

Get CONNECTED TM
“CONNECTED TM is een exclusieve samenwerking met providers van vergaderruimtes die volledig commercieel ontzorgd willen worden. Dit betekent dat de aanbieders van vergaderruimtes hun ruimtes beschikbaar stellen voor verhuur en dat Onemeeting.com zich bezighoudt met de verkoop en verhuur van deze ruimtes, inclusief de marketing, boekingen en betalingen voor de vergaderruimtes”, aldus Kevin van Grondelle Chief Business Development Officer.

Versnelde transformatie vastgoed
Onemeeting.com is uniek in de meetingmarkt door haar CONNECTED partnerships en heeft in Nederland meerdere van deze samenwerkingen opgestart. Sinds de oprichting van haar Business Development afdeling in 2022, adviseert Onemeeting.com tientallen vastgoedeigenaren, facilitair dienstverleners, cateraars, theaters, MKB’s en multinationals over hoe ze hun vierkante meters kunnen omtoveren tot rendabele vergaderruimtes. De focus van Onemeeting.com voor de toekomst ligt op het versnellen van deze transformatie naar nuttige vierkante meters.

Over Beeckestijn Business School
Werk verandert continu en dat vraagt om de juiste kennis en skills. Beeckestijn Business School helpt hiermee. Met compacte en praktische programma’s binnen digital, marketing, cx, data, communicatie en leiderschap door 100% vakexperts.

Over Onemeeting.com
Meeting Expert Onemeeting.com is dé innovatie en duurzame intermediair in de meetingbranche en helpt bedrijven & organisaties met het verlagen van de kosten en footprint van hun bijeenkomsten. Onemeeting.com zoekt, vergelijkt, boekt en beheert alle vergaderlocaties voor opdrachtgevers en sluit hiervoor Green Meeting DEALS. In 2019 realiseerde het bedrijf 30.000 boekingen voor 3.000+ opdrachtgevers. Onemeeting.com biedt 100% Klimaatneutraal Vergaderen, publiceert haar MVO beleid en resultaten op MVO-Register en het ISO26000 platform, en is ISO27001 gecertificeerd. De organisatie is een Great Place to Work en oprichter van WCARE.one: de duurzame Movement in de meetingbranche.

Meer informatie over:
Beeckestijn Business School vindt u op deze pagina
Onemeeting.com vindt u op deze pagina

Bereikbaar voor nadere informatie:
Chantal Schouten | Customer Service & Operations Beeckestijn Business School |
[email protected] | 06-17848499
Kevin van Grondelle | Chief Business Development Officer Onemeeting.com |
[email protected] | 06-41511565