Extraaz

Wat is Extraaz?

Extraaz is het loyaliteitsprogramma van Onemeeting.com. Voor elke reservering die u via Onemeeting.com maakt, kunt u Extraaz ontvangen. Als u voldoende Extraaz heeft gespaard, kunt u deze inwisselen voor leuke cadeaus voor uzelf, uw bedrijf of voor een goed doel. Lees hier de algemene voorwaarden van Extraaz.

Aanmelden

Om Extraaz te kunnen sparen, dient u zich eerst te registreren. Waarom? Extraaz is een persoonsgebonden spaarprogramma en is dan ook gekoppeld aan de door u gemaakte boekingen. In uw eigen persoonlijke omgeving “Mijn account” kunt u vervolgens heel gemakkelijk uw boekingen beheren en Extraaz mutaties inzien en bijhouden. In ‘mijn profiel’ kunt u aangeven dat u Extraaz wilt sparen.

Extraaz sparen

Extraaz zijn te ontvangen door een bijeenkomst of overnachting via Onemeeting.com te reserveren. De Extraaz worden na facturatie van de bijeenkomst automatisch bijgeschreven op uw account.

Hoe weet u hoeveel Extraaz u heeft?

Uw saldo, bij- en afschrijvingen kunt u altijd zien in “Mijn account” als u ingelogd bent.

Extraaz artikel bestellen

Vanuit “Mijn account” kunt u uw punten beheren en besteden in onze webshop. U kunt alleen bestellen wanneer u ingelogd bent. De levertijd van de artikelen ligt tussen de twee en drie weken.

Meer informatie

Heeft u een algemene vraag over Extraaz, uw saldo of bestelling? Neem dan gerust contact op met onze Meeting Experts via het gratis nummer 0800 – 250 60 60 of mail naar: [email protected].