Meeting Management

Het exploiteren van een meeting venue brengt uitdagingen met zich mee. Of het nou gaat om commerciële, operationele, financiële of inrichtingsvraagstukken, soms kunt u het advies van een expert goed gebruiken.

Onemeeting Services biedt bedrijven en organisaties de mogelijkheid om een Meeting Management Partnership te sluiten waarbij een Meeting Director, Manager of Coördinator wordt gedetacheerd voor de exploitatie van de meeting venue of meeting ruimtes.

Meeting Director

De Meeting Director, Manager of Coördinator neemt (een deel van) de bedrijfsvoering uit handen. Het zijn gastgevers pur sang, ze werken doelgericht aan de met u afgesproken KPI’s en creëren een perfecte meeting omgeving en beleving.

Meeting Manager

Onze Meeting Managers werken aan de hand van de Meeting Service formule en werken doelgericht aan optimale gasttevredenheid en efficiënte operationele processen. Ze streven altijd naar het creëeren van de perfecte meeting omgeving en beleving.

Meeting Coördinator

Onze Meeting Coördinatoren zijn échte verbinders. Zij geven rondleidingen, staan in nauw contact met de Meeting Experts van Onemeeting.com, bereiden meetings voor en ontvangen gasten op hartverwarmende wijze. Ze zijn de verbinder tussen de locatie verantwoordelijke en de medewerkers en werken aan de hand van de Meeting Service formule aan optimale gasttevredenheid. Ze streven altijd naar het creëren van de perfecte meeting omgeving en beleving.

Consultancy

Professioneel en praktisch advies

Met onze jarenlange ervaring, helpen we graag met een professioneel en praktisch advies waar u direct mee aan de slag kunt. Onze consultants hebben ruime ervaring in meeting- en project management. Ze gaan pragmatisch te werk, zijn resultaatgericht en werken bovenal met een groot gevoel voor hospitality en gastbeleving. We bespreken graag uw uitdagingen, wensen en behoeften om te bepalen welke consultant geschikt is voor de opdracht. Ons advies is altijd maatwerk, zodat deze perfect aansluit op het vraagstuk van uw organisatie.

  • Consultants met actuele en brede kennis van zaken
  • Praktisch en direct implementeerbaar

Cases / Wie gingen je voor?

Onemeeting Services - Rendabel Meeting Center - Eenhoorn Amersfoort
Onemeeting Services - Rendabel Meeting Center - Nieuwe Buitensociëteit Zwolle
Onemeeting Services - Rendabel Meeting Center - La Vie
Onemeeting Services - Rendabel Meeting Center - The Green
Onemeeting Services - Rendabel Meeting Center - Planetarium Amsterdam
Onemeeting Services - Rendabel Meeting Center - Theater Buitensoos

Is jouw interesse gewekt? Laten we elkaar ontmoeten!

Bel ons op 0800 – 250 60 60, stuur een e-mail naar welkom@onemeetingservices.com of gebruik onderstaand contactformulier:

Contact opnemen met Onemeeting Services - Rendabel Meeting Center Ontwikkeling