MVO - NewHospitality
17591
page-template-default,page,page-id-17591,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

NewHospitality is onderdeel van Regardz Hospitality Group B.V. en hanteert hetzelfde MVO beleid. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor Regardz Hospitality Group volstrekt vanzelfsprekend. Tegelijkertijd realiseren we ons dat MVO niet vanzelf gaat. Het is de oprechte overtuiging van Regardz Hospitality Group dat MVO een primaire voorwaarde is voor een succesvolle en duurzame samenwerking met alle stakeholders binnen het huidige maatschappelijke tijdsgewricht. De maatschappelijke verbondenheid met de markt, klanten, gasten, medewerkers, locatiepartners, leveranciers en relaties maken Regardz Hospitality Group dagelijks bewust van de centrale verbindingsrol tussen alle partijen. In deze centrale rol wil Regardz Hospitality Group haar stakeholders proactief inspireren en aansporen om het belang in te zien  van een groene samenleving en een gezonde werk- en levenswijze.

 

Met het cultuurprogramma Kindest Regardz inspireert de organisatie haar stakeholders over de kracht van hartverwarmende hospitality in een digitale samenleving en is er een gastvrijheidscultuur ontwikkeld die verdergaat dan de reguliere zorg en aandacht voor de klant en gast.