De nieuwe verbinding - NewHospitality
17114
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17114,page-parent,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

De Nieuwe Verbinding In Een Digitale Samenleving

Gratis unieke lezing & workshop Cultuur & Communicatie voor bedrijven en organisaties

Dinsdag 5 juni 2018 | Aanvang: 13:00 uur | Amsterdam

Bedrijven en organisaties zitten allemaal in een digitale transformatie. De digitale revolutie zet bestaande business modellen en organisatiestructuren onder druk en biedt nieuwkomers oneindige mogelijkheden met keuzestress.

  • Wat betekent de digitale revolutie van bestaande organisaties voor de menselijke rollen en verbindingen?
  • Zorgt de digitale transformatie ook voor een culturele transformatie?
  • Hoe gaan we in dit tijdsgewricht met elkaar communiceren en verbinden?
  • Welke communicatie stijlen werken nog steeds en welke allang niet meer?

De antwoorden op bovenstaande vragen worden op 5 juni tijdens de gratis unieke lezing & workshop “De Nieuwe Verbinding”  gegeven door Luc van Bussel (Chief Hospitality Officer, mede-eigenaar van Regardz Hospitality Group BV en bestseller auteur) en Jeroen Ogier (How Company).

Tijdens het event delen Luc van Bussel en Jeroen Ogier hun visie op hartverwarmende Hospitality en geven concrete tips op het gebied van Communicatie Stijlen. Het event is een eerste editie speciaal voor Directieleden, Managers en in het bijzonder voor HR- en Cultuurprofessionals. Deelname is gratis maar vol=vol!

Programma

“De Nieuwe Verbinding” begint met een ontvangst inclusief lunch waarna Luc van Bussel van start gaat met de inspirerende lezing “Het Nieuwe Serviceboek”. Na de lezing volgt een korte break om weer nieuwe energie op te doen. Hierna start de 1,5 uur durende workshop “Heb je ff…?!” door Jeroen Ogier. De dag wordt afgesloten met een gezellige netwerkborrel inclusief barbecue die bij goed weer op het sfeervolle terras aan het water plaats zal vinden.

Tijdschema

13:00 – 14:00 uur   Ontvangst inclusief lunch

14:00 – 14:50 uur   Het Nieuwe Serviceboek door Luc van Bussel

14:50 – 15:30 uur   Energybreak

15:30 – 17:00 uur   Heb je ff…?! door Jeroen Ogier

17:00 – 18:00 uur   Netwerkborrel inclusief barbecue

Locatie 
Planetarium Meeting Center Amsterdam
Kromwijkdreef 11, 1108 JA Amsterdam
Bekijk hier de routekaart

De Nieuwe Verbinding Luc

Het Nieuwe Serviceboek

Inspirerende lezing over hartverwarmende Hospitality in een digitale samenleving

Tijdens de 45 minuten lezing neemt Luc van Bussel je mee in zijn visie op hartverwarmende hospitality in een digitale samenleving: Hospitality & Humanisering als tegenhanger van de kille digitale revolutie. Luc is Chief Hospitality Officer en mede-eigenaar van Regardz Hospitality Group BV. Hij is de auteur van de bestseller “Gastgevers in Geluk, The Magic Hotel”. Luc van Bussel brengt het publiek terug naar de kern van Gastvrijheid: De liefde voor de vreemdeling.

De visie van Luc is dat Hospitality de moeder is van alle service en dat ‘purpose-bedrijven’ gastgevers zijn van hun volgers en fans. Hij prikkelt, inspireert en laat je achter met hele concrete do’s en don’t bij verbindingen en relaties.

Meer informatie over Luc van Bussel: www.gastgeversingeluk.nl, www.newhospitality.nl en www.lucvanbussel.nl

Jeroen Ogier

Heb je ff…?!

Maak écht het verschil in je communicatie na een workshop van 1,5 uur

Hoe is het op de zaak? En thuis…? Nou, heb je ff…?! Herkenbaar? Iedereen ergert zich wel eens aan iemand. Vaak hebben we geen idee waarom. In deze workshop neemt Jeroen Ogier van How Company je mee in de wereld van de Communicatie Stijlen. Als we kijken naar waar het mis gaat tussen mensen, dan komen we erachter dat in meer dan 90% van de gevallen dit komt door een verschil in Communicatie Stijlen.

Zware kost? Nee! Deze workshop geeft je inzichten en handvatten die je helpen om het luisteren van je gesprekspartner open te zetten én te houden. Dat werkt op de zaak, in je professionele contacten, maar ook thuis. Wil jij jouw verhaal in één keer zo overbrengen, dat de ander die begrijpt zoals jij die hebt bedoeld? Dan laat How Company je concreet en praktisch zien wat daarvoor nodig is.
Meer informatie over Jeroen Ogier en How Company: www.howcompany.nl

HowCompany logo

Over How Company

How Company, geen traditioneel trainings- of consultancy bureau. Zij brengen waarden, potentieel en organisatieambitie samen op een alledaags niveau, waarbij mensen het verschil maken. Hun assertiviteit en authenticiteit zet aan tot grensverleggend denken en doen binnen organisaties. Door hun vastberadenheid om persoonlijke groei binnen organisaties vorm te geven, dragen zij bij aan een meer weerbare en eigentijdse samenleving. Zij vinden dat iedereen het recht heeft zijn eigen maximale potentieel te ervaren. Zij werken met grote organisaties zoals ING, Jacobs Douwe Egberts, Siemens, T Systems, Cool Cat, in het MKB en in het onderwijs. Hun Cedeo certificering en Springest reviews laten zien dat de markt hen zeer waardeert, gezien de allerhoogste scores.

NewHospitality

Over NewHospitality

Nederland GastvrijR is de missie van NewHospitality BV. Wij zien gastvrijheid als belangrijkste schakel tot verbinding. In een digitale samenleving zijn digitale verbindingen volstrekt vanzelfsprekend. Toch zijn humane verbindingen de échte verbindingen tussen mensen die iets voor elkaar willen en kunnen betekenen. NewHospitality gelooft in de kracht van een gastvrij Nederland, waar humane emotionele verbindingen dé extra dimensie en focus krijgt naast de digitale connectie. Als alle mensen digitaal met elkaar verbonden zijn, is de gastvrijheid bij de gewenste ontmoeting de échte matchmaker. Echte gastvrijheid is in een digitale samenleving meer dan ooit gevraagd.

Planetarium Meeting Center

Over Planetarium Meeting Center

Grenzeloos gastvrij, buitengewoon groen en bijzonder ruimtelijk. Met 24 zaaloplossingen zijn de mogelijkheden van het Planetarium net zo eindeloos als het universum. Trainingen, vergaderingen, congressen of events verdienen immers alle ruimte. Ruimte voor wensen en ideeën, ruimte om te bewegen en genieten, om te verrassen en bovenal: om elkaar te ontmoeten. Directeur & Gastgever Arthur Hagenbeek en zijn team verwelkomen je tijdens De Nieuwe Verbinding graag in Planetarium Meeting Center Amsterdam!