De Confetti Company - NewHospitality
17567
page-template-default,page,page-id-17567,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

De Confetti Company – Warme cultuurmakers in coole tijden

De Confetti Company is een cultuurroman. Luc van Bussel verhaalt over zijn traditionele Vlaamse jeugd die hem inspireerde tot een eigentijdse bedrijfscultuur. Hij neemt je mee op zijn warmtemissie waar medewerkers eregasten zijn en met confetti worden onthaald.

 

Het boek biedt een verfrissende kijk op essentiële en vitale vraagstukken voor hedendaagse bestuurders. Cultuurspotter Paul Geraeds maakte een rondje langs de cultuurvelden van elf inspirerende organisaties. Het werden unieke diepte-interviews over de kracht van eigentijdse bedrijfsculturen.

De Confetti Company

21,50De confetti Company

Nederlandstalig | Paperback, 385 blz.

Over de auteur: Luc van Bussel

Luc van Bussel (1964) is ondernemer (CEO Regardz Hospitality Group B.V.), spreker en auteur. ‘De Confetti Company’ is zijn vierde boek en een cultuurroman. Het boek legt een warme deken over bedrijfsculturen in de huidige coole digitale samenleving. Als ondernemer geeft hij leiding een nieuwe lading en noemt hij zijn medewerkers ‘WarmteMakers’. “Alles draait om mensen die elkaar willen ontmoeten. Een warme bedrijfscultuur legt de basis voor iedere ontmoeting en verbinding.”

Interviews met

Nu ook beschikbaar als luisterboek

Luister naar de Confetti Company in bad, bed, de auto of tijdens het strijken. Luc van Bussel en Paul Geraeds nemen je mee in de cultuurroman over eigentijdse bedrijfsculturen.

 

Het boek is te beluisteren bij Storytel, Cliffer, Luisterrijk.nl, 123Luisterboek.nl, Boeken.com, DeSlegte.nl, VanStockum.nl, Libris.nl, Eboekje.com, Managementboek.nl (alleen geselecteerde non-fictie), Koninklijke Bibliotheek – de LuisterBieb, Bol.com / Kobo (digitale download).

Foto luc en Paul

Lezersrecensies

”Op een mooie & inspirerende manier beschreven hoe we anno 2019 werkzaam moeten zijn in een organisatie. Goede en humoristische voorbeelden en vanuit diverse bedrijven een mooie kijk op hun manier van ondernemen. Op naar one bilion happy people, dit is zeker een bijdrage!”

 

L. van Asten  be kind, do good, be happy

”In zijn nieuwste boek draagt Luc van Bussel gepassioneerd de filosofie uit die hem na aan het hart ligt: behandel klanten, maar ook medewerkers met warmte en respect. Dat leidt tot ‘teruglustige’ klanten en gemotiveerd personeel. De interviews met CEO’s van andere bedrijven die deze manier van werken onderschrijven, zijn ook zeer de moeite waard. Al met al een nieuwe visie op goed ondernemerschap!”

 

I. Venditti  Warmte voor iedereen behalve het klimaat

”Leuk om te lezen hoe een levensloop kan leiden tot een wens om te verbinden. Humoristische inzichten worden gestaafd door interviews met voorname leiders en de geboden kennis in dit boek is nuttig. Ben benieuwd naar het volgende project ?

 

M.G. Lagerweij  Één voor allen, allen voor alles

Donatie aan het Ronald McDonald Kinderfonds

Van ieder verkocht exemplaar wordt er €1,50 gedoneerd aan het Ronald McDonald Kinderfonds.

 

Luc van Bussel is met Regardz Hospitality Group sinds 2005 partner van het Ronald McDonald Kinderfonds. Dit fonds zorgt er al meer dan 30 jaar voor dat ouders dichtbij hun zieke kind kunnen zijn door een accommodatie aan te bieden dichtbij het ziekenhuis.

fototjjjjjjjj

Foto impressie: boekpresentatie 29 januari 2019

Bekijk hier de foto’s van de boekpresentatie in Level Eleven Amsterdam op 29 januari 2019. De foto’s zijn gemaakt door Theo Scholten.

 

Benieuwd naar het gehele fotoalbum? Bekijk ze op onze Facebookpagina.

Over Cultuurspotter Paul Geraeds

Paul is een Limburger met een Rotterdams hart. De vanzelfsprekende harmonie van het dorp en de rauwe realiteit van de stad tekenen zijn afkomst en ervaring. Paul combineert ‘Lullen én poetsen’ om optimale resultaten te behalen. “Mensen met een gedeelde visie en missie kunnen samen bijzondere doelen realiseren”. Dat is zijn diepste overtuiging. Paul is dan ook een verbinder pur sang. De digitale revolutie vraagt meer dan ooit om leiders met een aangeboren liefde voor echte, oprechte en duurzame relaties. Paul is een ervaren bestuurder en kijkt terug op een succesvolle, internationale en multi-culturele loopbaan waarin marketing en cultuur met elkaar zijn versmolten. In zijn dagelijks leven is hij als Associate Partner verbonden aan de Missing Chapter Foundation en o.a. Supervisory Board Director bij Roompot vakanties. Paul werd de Cultuurspotter van De Confetti Company en ging het gesprek aan met elf topbestuurders over de rol die cultuur speelt bij het succes van hun organisatie.

Paul-Geraeds-Gastschrijver

Ingrid & Jertske Warme Cultuurmakers

2013-2018

Ingrid Van der Wal-Koek (Directeur Exploitaties) en Jertske van Voorthuizen (Manager Cultuur & HR) zijn tijdens de Verkiezing van Kindest Service Medewerker 2018 in het zonnetje gezet. Dit om hen te bedanken voor de grote bijdrage aan het cultuurprogramma Kindest Regardz. Warmte komt nooit vanzelf en hun oprechte inzet verdient lof en dank. In het licht van het nieuwe boek “De Confetti Company” zijn Jertske en Ingrid benoemd tot de eerste “Warme Cultuurmakers”.

De Confetti Company bestellen?

Fautau

De Confetti Company is een cultuurroman. Luc van Bussel verhaalt over zijn traditionele Vlaamse jeugd die hem inspireerde tot een eigentijdse bedrijfscultuur. Hij neemt je mee op zijn warmtemissie waar medewerkers eregasten zijn en met confetti worden onthaald.

Boeklezing over “De Confetti Company”?

Een boeklezing over “De Confetti Company”? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.