Geef jouw bijeenkomst ruimte in het Planetarium

Geef jouw bijeenkomst een wereld aan ruimte. Gelegen in de groene omgeving van het Gaasperpark vind je Planetarium Meeting Center.
Met de vitale en duurzame mogelijkheden, ruime Studio Planetarium en 13 multifunctionele zalen biedt het Planetarium een unieke ervaring voor jouw congres, training, vergadering of ontmoeting.

Welkom bij het Planetarium Meeting Center

Vergadering organiseren bij Planetarium Meeting Centrum

Vitaal bijeenkomen

Jouw vergadering, congres of event in Amsterdam? Ontdek de veelzijdige zaaloplossingen in Planetarium Meeting Center Amsterdam. Laat je verrassen door de vitale en duurzame vergaderlocatie, de congres- en eventservices en hartverwarmende hospitality.

Catering bij Planetarium Meeting Centrum

Gezond genieten

Maak van jouw bijeenkomst een spraak- én smaakmakend moment. Het Planetarium heeft een food concept ontwikkeld waarbij de aandacht ligt op voedzaam en natuurlijk eten, met gebruik van biologische, lokale en vegetarische producten. Bij Planetarium is het 100% genieten.

VIT eten bij het Planetarium Meeting Centrum

VIT movement

Wij willen vitaliteit toegankelijker maken. VIT wil je leren bewust te denken, inspireren en verandering aanbrengen aan jouw gewoontes, behoeftes en levensstijl. Hierdoor zal je de optimale kracht en energie uit jezelf halen, en daardoor kun je jouw levensdoelen behalen.

Aantal U-vorm Board/Carré School Cabaret Theater M2
5 11 15 10 16 20 36 – 50
6 17 18 12 20 48 51-75
2 25 28 28 50 70 76-100
1 31 34 40 60 110 101-150
Studio Planetarium 41 46 60 135 250 151- 250

Event

Evenementen tot 900 personen

Eén contactpersoon waarmee je snel en efficiënt schakelt

Uitstekend bereikbaar met OV & auto midden in Nederland

Vergaderen

Duurzaam vergaderen, Green Key Goud gecertificeerd

Hartverwarmende gastvrijheid

Eén contactpersoon waarmee je snel en efficiënt schakelt

Hybride/online vergaderen

Technische experts die alles uit handen nemen

Professionele uitstraling en faciliteiten

Vast contactpersoon in het voortraject

Teambuilding

Groot aanbod aan activiteiten

Gelegen in het Gaasperpark

Terras aan het water

Bijeenkomsten

 • Feest- en evenementlocatie

 • Trainingslocatie

 • Wifi internet

 • Parkeerplaatsen

 • In het hart van Nederland

Zaalopties

 • 13 Multifunctionele zalen

 • Groots en kaderloos projectiedoek

 • Bewegende LED verlichting

 • Omniwave geluidsinstallatie

 • Digitale geluidstafel

Food & Beverages

 • Restaurant

 • Uitgebreid lunchbuffet

 • Catering op maat

 • Bijeenkomst afsluiten met borrel

 • 3-gangendiner

Vitaal en verantwoord genieten bij het Planetarium

Het is natuurlijk genieten in Planetarium Amsterdam. Maak jouw training, vergadering, congres of event een spraakmakend én smaakmakend moment. Planetarium Amsterdam heeft VIT Food ontwikkeld waarbij zij geloven dat de voedingswaardes zijn afgestemd op gerechten en geïnspireerd met passie voor vitaliteit. Het doel van de VIT keuken is het behouden van voedingswaarde in de producten van veld tot keuken en daardoor zijn de gerechten ijzerrijk, vezelrijk en energierijk. Het is ontwikkeld in overtuiging dat een gezonde keuken zowel lekker als voedzaam kan en moet zijn, maar niets moet en alles mag.

Catering bij het Planetarium Meeting Centrum

VIT food bij Planetarium Meeting Center

Aarde staat voor natuurlijke gerechten, inspired by VIT food. Hoe kan je je door eten krachtiger en energieker voelen met behulp van natuurlijke producten en ingrediënten? Restaurant Aarde gebruikt vooral duurzame en lokale leveranciers met organische, natuurlijke en vooral seizoensgebonden producten en grondproducten van eigen moestuin. Daarnaast vermijden zij zoveel mogelijk E-nummers, geraffineerde suikers  en werken ze veel met allergievermijdende producten. Het eten wordt bereidt door een kookproces om vitamines en enzymen te behouden. Ook is er een zero waste policy geïmplementeerd. Door het gebruik van natuurlijke producten van het land en leveranciers die dit ondersteunen wordt er op bewuste wijze ingekocht met het MVO beleid.

Aarde is geïnspireerd door een eigen moestuin. Dit maakt het allemaal nog lekkerder!

Lunchen bij Aarde? Dan staan er heerlijke zuurdesem sandwiches, vitale salades uit eigen groentetuin en een warme daghap op jou te wachten. Het Planetarium biedt ook bewuste borrels met bieterballen, vega BBQ opties en dineropties met heerlijke streekproducten van biologische aard.

Bereikbaarheid Planetarium Amsterdam met de auto

Planetarium Meeting Center is bijzonder goed bereikbaar via de A1, A2 en A9. Let op: Het adres voor het navigatiesysteem is Loosdrechtdreef 3, Amsterdam.

Gasten kunnen met parkeermunten gebruikmaken van het betaalde, ruime parkeerterrein P1. € 8,50 voor een halve dag en € 12,50 voor een hele dag.

De voorkant van het Planetarium Meeting Centrum

Bereikbaarheid Planetarium met het openbaar vervoer

Reis je met de trein dan neem je vanaf Amsterdam Centraal of Amsterdam Amstelstation metro 53 richting Gaasperplas. Bij eindhalte Gaasperplas stapt u uit en en volgt u linksaf het fietspad. Na 2 minuten lopen vind je deze locatie aan je rechterhand.

Via station Bijlmer Arena of Station Weesp neem je bus 49 en stap je uit bij halte Gaasperplas. Vanaf het busstation volg je het fietspad naar links en na 1 minuut lopen vind je deze locatie aan je rechterhand.

Voor de actuele reisinformatie kijk je op 9292.nl

Teambuilding bij het Planetarium

Planetarium Meeting Center is gelegen midden in het Gaasperpark, dé plek voor jouw teamuitje. De groene omgeving van het park en de uitstekende bereikbaarheid met OV en auto maken van Planetarium Meeting Center een unieke locatie met verschillende outdoor mogelijkheden. Van een heerlijke picknick, teambuilding activiteit tot aan een stevige wandeling door het Gaasperpark, alles is mogelijk.

Het Gaasperpark werd aangelegd voor de Floriade, de wereldberoemde bloemententoonstelling die in 1982 plaatsvond. De natuur, rust en ruimte maken het park een opvallende en geliefde plek in het hectische en drukke Amsterdamse stadsleven. Het is ook wat Planetarium Amsterdam zo’n unieke vergader- en congreslocatie maakt.

Teambuilding bij het plantetarium

Wat gasten zeggen over Planetarium Meeting Center Amsterdam…

Perfect verlopen!

“Dit was de tweede keer dat we gebruik hebben gemaakt van het Planetarium Meeting Centrum voor een bijeenkomst van ons team. We hebben deze keer ook gebruik gemaakt van audiovisuele ondersteuning voor livestreaming. We waren aangenaam verrast dat dit allemaal perfect is gelopen omdat we weten hoe lastig het is om zowel thuis als in de vergaderruimte elkaar goed te zien en te horen.”

Martin de Raadt, Financieel Adviseur Gemeente Amsterdam op Meetingreview.com

Lekker en gezond eten 

“Ik geef (bijna) al mijn groepstrainingen hier. Waarom? De mensen zijn super vriendelijk en denken mee als ik iets bijzonders wil. Zoals laatst toen ik een besloten 3-gangen afscheidslunch wilde op de laatste dag van een jaaropleiding. Het eten is er heerlijk en gezond. De gemberkoekjes legendarisch.
En dat alles in een gemoedelijke sfeer, zonder in te boeten aan professionaliteit.”

Marleen de Bruijn op meetingreview.com

Fantastisch geregeld

“Prachtige locatie in Amsterdam. Makkelijk te bereiken zowel met OV als met de auto. Vanuit de organisatie zijn ze erg flexibel en wordt er rekening gehouden met de vele wensen. Er is veel mogelijk. Wij hebben een hele persoonlijke benadering ervaren. Catering was ook goed geregeld.

Al met al fantastisch geregeld, dank!”

Amterdam UMC op Meetingreview.com

Catwalk in het Planetarium

“Twee keer per jaar verzorgen wij voor onze shopadvisors een kinder-modeshow. De verhoging in Studio Planetarium, werd een mooie catwalk. De gasten werden ontvangen met koffie met lekker gebakje. Ook de muziekinstallatie werkte prima. Na de modeshow nog een lekkere lunch.”

Tom-Du Kinderkleding op meetingreview.com

Activiteiten in de buurt van het Planetarium

Het Nemo science museum in Amsterdam

NEMO is het wetenschaps- en technologiemuseum in Amsterdam voor alle leeftijden.

Het rijksmuseum in Amsterdam

Bezoek het historische Rijksmuseum. Ontdek de Nachtwacht en andere Nederlandse kunstwerken.

De Canal Cruise in Amsterdam

Stap aan boord en geniet van een rondvaart door de Amsterdamse grachten.

Het scheepsvaartmuseum in Amsterdam

Ontdek 500 jaar Nederlandse maritieme geschiedenis in het Scheepvaartmuseum.