De Nieuwe Buitensociëteit Zwolle.

Jouw vergadering, training of congres organiseren
in Zwolle, de hartstad van Nederland?

Op slechts 60 stappen van station Zwolle en 5 minuten vanaf de snelweg is dit dé pek voor al jouw bijeenkomsten. Zaalruimtes geschikt voor 2 tot 1250 personen & moderne faciliteiten zorgen ervoor dat de mogelijkheden eindeloos zijn.

Zalen in de Nieuwe Buitensociëteit Zwolle

Vergaderruimte huren bij Nieuwe Buitensociëteit Zwolle

Een vergaderzaal voor een compacte sessie tot 20 personen?! De Nieuwe Buitensociëteit beschikt over een groot aantal flexibele zalen die ze op basis van jouw aantal gasten in de gewenste opstelling voor je inrichten.

Vergaderzaal huren bij Nieuwe Buitensociëteit Zwolle

Een klein symposium of congres organiseren? Of een vergadering met een relatief grote groep in een u-vorm? Modern qua sfeer en inrichting en een capaciteit van max 110 gasten in theater opstelling.

Vergaderzaal huren bij Nieuwe Buitensociëteit Zwolle

Een grote plenaire sessie met meerdere break out ruimtes? Deze flexibele zaal is geschikt voor groepen tot 140 personen en heeft aangrenzend meerdere subzalen. Altijd de juiste ruimte voor jouw vergadering.

Aantal U-vorm Board/Carré School Cabaret Theater Receptie Kring M2
8 11 12 25 12 35
6 17 20 17 25 41 18 36 – 50
17 25 28 41 49 61 31 51 – 75
6 25 29 37 41 81 26 76 – 100
6 41 40 55 65 91 40 101 – 125
3 49 34 57 71 111 50 126 – 150
2 39 57 101 141 250 51 151 – 250
1 168 792 800 251 – 500

Event

Evenementen tot 1250 personen

Één contactpersoon waarmee je snel en efficiënt schakelt

Uitstekend bereikbaar met OV & auto midden in Nederland

Vergaderen

Duurzaam vergaderen, Green Key Goud gecertificeerd

Hartverwarmende gastvrijheid

Één contactpersoon waarmee je snel en efficiënt schakelt

Hybride/online vergaderen

Technische experts die alles uit handen nemen

Professionele uitstraling en faciliteiten

Vast contactpersoon in het voortraject

Dinnershow

Culinaire verwondering

Bijzonder bereikbaar

Jouw dinnershow op maat

Bijeenkomsten

 • Feest- en evenementlocatie

 • Trainingslocatie

 • Wifi internet

 • Parkeerplaatsen

Theater Buitensoos

 • 250 m2 en 25 subzalen

 • Bewegende LED verlichting

 • Digitale geluidstafel

Catering

 • Restaurant

 • Uitgebreid lunchbuffet

 • Catering op maat

 • Bijeenkomst afsluiten met borrel

 • 3-gangendiner

Theater de Buitensoos

In het theater kent fantasie geen grenzen. Precies wat je nodig hebt voor jouw event of congres. Onbegrensde mogelijkheden in ruimte met 25 extra subzalen, moderne techniek, out-of-the-box ideeën en unieke belevingen.

Grenzen, je wilt er niet tegenaan lopen bij het organiseren van jouw unieke dag. Lijken ze er te zijn, dan verlegt de Nieuwe Buitensociëteit ze of stappen ze eroverheen. Grenzeloos flexibel en eindeloos creatief, dat zit in hun karakter, dat is wie zij zijn. Zo maken zij jouw moment uniek en bijzonder.

Uitdagingen worden verrassende oplossingen wanneer ze jouw en hun ervaring verbinden. Juist door samen te werken, mee te denken en mee te dromen, ontstaan er momenten met impact.

Theater huren bij Nieuwe Buitensociëteit Zwolle
River and forest donaties van de NieuweBuitenSocieteit

Duurzaam vergaderen & eten bij de Buitensoos

Je kunt er bij de Nieuwe Buitensociëteit ook voor kiezen om klimaatneutraal te vergaderen. Hoe het werkt? Per (vergader)arrangement hebben zij in samenwerking met Groenbalans de CO2-uitstoot berekend. Voor een kleine bijdrage kun je de uitstoot van jouw bijeenkomst vrijwillig compenseren door te investeren in het Verra CO2-compensatieproject ‘Run of the River’ Karanata in India.

In het restaurant kan je genieten van een uitgebreid lunchbuffet. Een groot deel van de producten zijn streekproducten afkomstig van de Zwolse stadslanderijen. Een coöperatie van biologische boeren in de stadsrand van Zwolle. De Nieuwe Buitensociëteit serveert grotendeels vegetarische lunchopties en uiteraard houden ze graag rekening met allergieën.

Bereikbaarheid & parkeren bij de Buitensoos

Met een ligging vlakbij Zwolle CS en vlakbij de snelweg is Nieuwe Buitensociëteit Meeting Center Zwolle perfect bereikbaar. Vanaf de snelweg bereik je Nieuwe Buitensociëteit in slechts 10 minuten én parkeer je naast de deur. Vanaf het station is het slechts enkele minuten lopen en doordat Zwolle (op Utrecht na) het grootste spoorknooppunt van Nederland is, zijn de verbindingen per trein uitstekend.

Kom je met de auto? Dan bereik je Nieuwe Buitensociëteit binnen 10 minuten vanaf de snelweg (afslag Zwolle Zuid of Zwolle Centrum op de A28). Je kunt naast de Nieuwe Buitensociëteit parkeren op het parkeerterrein (ingang vanaf Stationsweg Zwolle), en beschikt over 110 plekken. Het parkeertarief bedraagt €2,20 per uur met een maximum van €11,- per dag.

Hybride Meeting bij Nieuwe Buitensociëteit Zwolle

Online & live vergaderen in de Buitensoos

Een hybrid meeting is de perfecte combinatie van een intieme live setting en verbinding. Simpel gezegd; via het internet zijn jouw gasten online aanwezig bij je vergadering of training. Heb je vragen rondom jouw bijeenkomst of ben je op zoek naar een geschikt alternatief? De Nieuwe Buitensociëteit staat voor je klaar om je te adviseren en je zorgen uit handen te nemen.

Catering bij jou op locatie

Nieuwe Buitensociëteit Zwolle is trotse broodpartner van Hartig.nl! Hartig.nl is de plek waar zakelijk Nederland zijn lunch bestelt. Hartig.nl gelooft dat bedrijven beter presteren als ze goed voor hun mensen zorgen. Gezonde mensen zorgen voor gezonde bedrijven. Het is de missie van Hartig.nl om daar een bijdrage aan te leveren. De Nieuwe Buitensociëteit sluit zich aan bij die missie!

Dat doen ze door gezonde en lekkere eetmomenten te creëren. Van gevarieerde lunchboxen per persoon tot een compleet verzorgde meetinglunch. Duurzaamheid, variatie en de herkomst van de producten vinden zij daarin belangrijk.

Neem contact op voor de mogelijkheden of bekijk het volledige assortiment op Hartig.nl.

Catering bij de NieuweBuitenSocieteit

Wat gasten zeggen over de Nieuwe Buitensociëteit Zwolle…

Zeer goede locatie voor een hotel

“Op 16 maart jl. hebben we een Kentalis Kennisdag TOS “Praktisch vanuit een goede theorie” georganiseerd. Het was een bijeenkomst voor 130 personen en de locatie, begeleiding en catering was ontzettend goed. Speciale dank voor Jamie, die eindeloos en met veel geduld alle vragen snel beantwoord. Het was een fijne samenwerking , wat heeft geresulteerd in een prachtig resultaat, een top dag!”

Kentalis op Meetingreview.com

Regiobijeenkomst Toekomst Onderwijs en Wetenschap!

“Goede locatie voor de Regiobijeenkomst Toekomstverkenning MBO, hoger onderwijs en wetenschap met gebruikmaking van een grote plenaire zaal en 9 subsessie zalen. Plezierige contacten in de aanloop naar de bijeenkomst en op de dag zelf. Goede zalen met faciliteiten, goede bewegwijzering, goede catering.”

Leonieke Hurts op Meetingreview.com

Centrale locatie, snel en goed geregeld

“Wij hadden op korte termijn een zaal nodig, om 40 collega’s uit verschillende regio’s in Nederland te ontvangen voor een goed ontbijt en een presentatie. Bij de Nieuwe Buitensociëteit was dit zo geregeld. Fijn dat de locatie centraal ligt, tegenover het station. Zeker voor herhaling vatbaar.

Rian op Meetingreview.com

Keurig verzorgd!

“Gisteren een congres met workshops gehad in de Buitensociëteit in Zwolle. Even een compliment voor wat betreft de catering, heerlijk eten en drinken en superaardig personeel, waaronder Liesbeth en haar vrouwelijke collega en een jongere jongen in de achterste zaal. Dit gaf extra plezier aan de dag!”

Diana op Meetingreview.com

Activiteiten in de buurt van de Nieuwe Buitensociëteit

Museum dichtbij de NieuweBuitenSocieteit

Het Bonami Games & Computers Museum is een interactief museum in Zwolle dat de geschiedenis laat zien van home- en spelcomputers.

Het dominicanen klooster dichtbij het NieuweBuitenSocieteit

Het Dominicanen-klooster is een plek om je te verwonderen en stil te worden, geopend in 1901 en bestaat uit een kerk en klooster.

De fundatie dichtbij de NieuweBuitenSocieteit

Museum de Fundatie bezit en beheert een omvangrijke collectie beeldende kunst.

Dinoland, dichtbij de NieuweBuitenSocieteit

In het in 2016 geopende themapark Dinoland Zwolle kun je weer even terug in de tijd van de dinosaurussen.