Beeckestijn Meeting Center is een centrale locatie in het midden van Nederland, perfect bereikbaar en gelegen middenin de bossen op een prachtig landgoed! Het is de ideale uitvalsbasis voor vergaderingen, trainingen, presentaties en events.

Aantal M2 U-vorm Cabaret School Theater Kring
1 36 – 50 8 8
1 51 – 75 16 28 20 38 20
1 76 – 100 20 36 20 46 22

Gelegen in het groen

Perfect bereikbaar en gelegen middenin de bossen op een prachtig landgoed! De ideale uitvalsbasis voor vergaderingen, trainingen, presentaties en events.

Professioneel uitgeruste ruimtes

Alle ruimtes zijn voorzien van WiFi, flip-over, comfortabel meubilair en AV-middelen zoals een beamer, projectiescherm en geluidsboxen.

Uitstekende bereikbaarheid

Zowel met het OV als met de auto goed bereikbaar.

Eten & Drinken bij  Beeckestijn Meeting Center

De gezellige foyer biedt volop mogelijkheden voor breaks, lunches en borrels. De catering wordt dagelijks vers verzorgd door de cateraar uit de regio.

Catering tijdens een cursus bij Business School Beeckestijn

Duurzaamheid bij Beeckestijn

Bij het verzorgen van de opleidingen wordt er op allerlei manieren CO2 uitgestoten. Van boeken en de online leeromgeving tot de rit naar een opleidingslocatie of het stroomgebruik bij online classroom. Om een eerste stap te maken naar een groene toekomst compenseert Beeckestijn Business School vanaf 2019 alle CO2 uitstoot. Via de milieubarometer hebben we de huidige uitstoot berekend om deze vervolgens via Trees for All 🌱 te investeren in projecten voor herbebossing en natuurbescherming.

Bereikbaarheid & parkeren bij Beeckestijn

Beeckestijn Meeting Center is gelegen op ‘Landgoed Leusderend’ en direct gelegen naast de A28 bij Amersfoort. Er is ruime gratis parkeergelegenheid. Reist u per openbaar vervoer? Vanaf NS-Station Amersfoort vertrekt er twee keer per uur een bus naar bushalte Halte Schutterhoeflaan, vanaf de bushalte is het +/- 8 minuten lopen naar de locatie.

Vergaderzaal Beeckestijn Business School

Opleidingsaanbod Beeckestijn Business School

We bieden verschillende soorten opleidingen op verschillende niveaus:

  • Post-master opleidingen
  • Masterclasses
  • Post-HBO opleidingen
  • Korte opleidingen
  • Expert opleiding
  • Trainingen
  • E-learning
  • Talentship
  • Op maat gemaakte incompany programma’s

Ontdek meer over de verschillen tussen de opleidingssoorten ››

Deze organisaties gingen je voor

Al meer dan 100 organisaties hebben zich met onze incompany programma’s succesvol verder ontwikkeld. Ook voor jullie vraagstuk hebben wij een antwoord. Eerst even vrijblijvend sparren? Geen probleem, daar maken we graag tijd voor.

Partners van Business School Beeckestijn

Alvast sfeer proeven? Bekijk de video!