PERSBERICHT • AMERSFOORT, 24 juni 2024

Onemeeting.com tilt zakelijke evenementen naar hoger niveau in het iconische Rotterdam Building

Onemeeting.com herdefinieert meeting & event management door strategisch partnerschap met Ballast Nedam Development en Compass Group

Amersfoort, 24 juni 2024.

Onemeeting, pionier in het bieden van innovatieve SaaS-oplossingen voor meeting & event management, kondigt met trots haar strategisch partnerschap aan met Ballast Nedam Development en Compass Group voor het beheer van het meeting center in het iconische Rotterdam Building. Deze samenwerking is een belangrijke mijlpaal in het herdefiniëren van meeting & event management in verzamelgebouwen.

Rotterdam Building, gelegen in het hart van Rotterdam, staat als een toonbeeld van moderne architectuur uit de jaren ’70. Met zijn kenmerkende ontwerp, onlangs gerenoveerd en heropend, is het al lang een herkenningspunt in het stadscentrum van Rotterdam. Nu, met de integratie van geavanceerde technologie en expertise, is Rotterdam Building klaar om de lat hoger te leggen voor vergader- en evenementenervaringen.

Een toekomst bouwen met SaaS

“Ons strategisch partnerschap met Ballast Nedam Development en Compass Group vertegenwoordigt een samensmelting van visie en innovatie,” verklaarde Kevin van Grondelle, Chief Commercial Officer van Onemeeting.com. “Samen revolutioneren we de vastgoedsector met geautomatiseerde systemen om naadloze vergader- en eventervaringen voor onze klanten te creëren.”

Toekomstbestendig vastgoed

Ballast Nedam Development brengt decennia aan expertise in vastgoedontwikkeling en projectmanagement naar de tafel, wat tot uiting komt in hun recente renovatie van Rotterdam Building. Bekend om hun toewijding aan excellentie en duurzaamheid, zorgt Ballast Nedam Development ervoor dat Rotterdam Building aan de voorhoede blijft van moderniteit en functionaliteit.

“We zijn verheugd om samen te werken met Onemeeting.com en Compass Group om de mogelijkheden van Rotterdam Building te verbeteren,” merkte Eray Kocay, CIO van Ballast Nedam Development op. “Door het systeem van Onemeeting met geavanceerde mogelijkheden in onze operaties te integreren, zijn we ervan overtuigd dat we ongeëvenaarde ervaringen kunnen leveren aan onze huurders en gasten, en nieuwe maatstaven kunnen stellen in vergader en event management.”

Een essentiële rol in vergaderingen en evenementen

Als aanvulling op de technologische vooruitgang gebracht door Onemeeting, voegt Compass Group, de wereldleider in voedselservices en hospitality management, een extra laag van excellentie toe aan het partnerschap. Met hun toewijding aan culinaire innovatie en uitstekende service, zorgt Compass Group ervoor dat elk aspect van de meeting of het event, van catering tot gastvrijheid, de verwachtingen van gasten overtreft.

“Ons partnerschap met Onemeeting.com en Ballast Nedam Development onderstreept onze toewijding om uitzonderlijke culinaire ervaringen te leveren,” aldus Jolijn van den Hengel, Commercial Director van Compass Group. “Door samen te werken met andere marktleiders, verhogen we de standaard voor evenementen catering en hospitality, en zorgen we ervoor dat elke bijeenkomst in Rotterdam Building een blijvende indruk achterlaat.”

Gezamenlijke krachten

Met de gecombineerde inspanningen van Onemeeting.com, Ballast Nedam Development en Compass Group, staat Rotterdam Building op het punt een toonaangevende bestemming te worden voor vergaderingen en events, en trekt het bedrijven en organisaties aan uit heel Nederland. Of het nu gaat om zakelijke conferenties, seminars of sociale bijeenkomsten, gasten kunnen niets minder dan excellentie verwachten in elk aspect van hun ervaring.

Als Chief Commercial Officer van Onemeeting.com, spreekt Kevin van Grondelle zijn vertrouwen uit in de toekomst van dit partnerschap: “Samen ontsluiten we nieuwe mogelijkheden en stellen we nieuwe normen voor meeting & event management. Rotterdam Building is niet zomaar een locatie; het is een bewijs van de kracht van samenwerking en innovatie.”

Voor meer informatie over Onemeeting.com, Meet Robin en Rotterdam Building, bezoek https://www.onemeeting.comhttps://meetrobin.com/ en https://www.rotterdambuilding.com.