Team Content

Leg uw meeting vast met video of audio

U wilt graag uw unieke event of meeting vastleggen en delen met anderen? TEAM CONTENT helpt u graag met al uw content wensen. Van Livestream tot aftermovie en van Podcast tot volledige branded content. Er zijn zoveel combinaties mogelijk.  Denk bijvoorbeeld aan een promo/teaser video om uw doelgroep aan te spreken en vervolgens een aftermovie laten maken die u kunt gebruiken om uw event te delen met andere geïnteresseerden voor toekomstige events of meetings. Met video is het mogelijk uw doelgroep direct aan te spreken. Mensen kijken nu eenmaal liever naar een video dan dat ze een tekst lezen.

Het gebruik van video content zit nog steeds in de lift. Content kan ook worden ingezet als marketing tool. Voor het bereiken van geïnteresseerden, een hogere ranking in google en simpelweg om meer aandacht te krijgen.

Facts over Team Content

  • Experts in communiceren met content
  • Ervaren met alle soorten content
  • Maken van een plan werkelijkheid

Wat heeft Team Content te bieden?

Livestream service

Hoe kunt u het best de visie van uw bedrijf overbrengen op de klanten zonder in een ruimte te zijn? Door uw boodschap over te brengen op video door middel van een livestream, bouwt u een connectie op met de kijker. Dit is het juiste moment om online videocontent van kwaliteit neer te zetten. Creëer met Team Content een online event waarmee u de klant echt bereikt.

Van plan tot werkelijkheid

Een van de allesbepalende onderdelen van het livestream videoproject is een ijzersterk plan. Team Content bespreekt al uw wensen tot in de puntjes: van de set tot aan het apparatuur. Ook is goed licht essentieel voor mooi beeld en het geluid laat het beeld tot leven komen. Met twee tot vier mensen uit het team van experts zetten ze alles op en maken ze uw videocontent onvergetelijk.

Online publiek creëren

Maak het livestream event bekend door al uw social media platformen in te zetten. Kondig het op tijd aan en voorzie de kijker van de juiste link zodat ze helemaal voorbereid kunnen genieten van de videoproductie. Wilt u de livestream video na afloop online terug kunnen zien? Team Content kan uw video editten zodat iedereen het kan terugkijken, op welk moment dan ook. Een livestream video gaat verder dan u denkt.