Hete peper

Creatieve cateraar met uitgesproken smaak, vakidioten, meedenkers en andersdenkers

Een cateraar die het graag nét even anders doet. Hete Peper gelooft dat eten meer is dan een maaltijd. Eten is een verhaal dat verteld wordt, een boodschap in een avontuurlijk jasje. En die filosofie klinkt kleurrijk door in al hun unieke events die ze liefdevol tot in de puntjes verzorgen. Hete Peper buigt zich over de kunst van culinaire verhalen vertellen. Creatief, uitdagend, spannend. En dat zorgt ervoor dat zij keer op keer de grenzen opzoeken. Om te prikkelen, uit te dagen en het verhaal van een evenement op de sterkst mogelijke manier te vertellen.  Soms pittig, altijd prikkelend!

Facts over Hete Peper

  • Creatieve catering
  • Altijd een prikkelend verhaal
  • Blijft altijd up-to-date met nieuwe ontwikkelingen

Wat heeft Hete Peper te bieden?

De keuken

Het bedrijf mixt volop ingrediënten uit tech en mode, kunst en wetenschap. Van concept, creatie tot en met presentatie: elke hap voedt uw fantasie. Elke slok inspireert. Hun gerechten schudden smaakpapillen wakker. Niet als kicks om de kicks, maar omdat ze hun gasten iets willen meegeven.

Service

Of het nu gaat om een congres, meeting of een speciaal event, als trotse partner van Onemeeting.com heeft Hete Peper één gezamenlijk doen: u optimaal te bedienen en uw gasten maximaal te laten genieten. Hete Peper hoopt u snel een keer te mogen enthousiasmeren, zodat u daadwerkelijk kunt proeven wat we allemaal te bieden hebben aan creatieve formats en smaakmakende concepten.

Extra bite

Als creatieve cateraar gaat het hart sneller kloppen als ze vanaf het prille begin meegenomen worden om het concept samen met de klant vorm te geven. Een boodschap, een doelgroep en creatieve vrijheid. Dat is voor hun het startpunt voor verdieping en onderzoek, om conceptontwikkeling in gang te zetten en ver over de grenzen van hun vakgebied heen te kijken. Wat wilt u vertellen? Hoe smaakt uw strategie? Hoe ruikt uw event?